Верка Сердючка на Евровидении

Может ли Верка Сердючка представлять Украину на Евровидении?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    196
Статус
Закрита.

Terminus

where death is most alive
Re: Відповідь: Re: Верка Сердючка на Евровидении

+1!
Сердючка - антиестетичне явище і на жаль, за умовами конкурсу він представляє не лише себе, а й країну, тобто нас з вами. З яких пір тут з'явились фани Сердючки? Краще хай нічого про нас не знають, ніж цього жирного "обнімальника трансвеститів".
... Да вы на датского КОНКУРСАНТКО посмотрите!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ребята, действительно не нужно ругаться. Это глупо, ссориться из-за того, кому нравиться Сердючка, а кому нет. Тем более приписывать ещё и кому-то национализм из-за того, что Сердюка не нравится. А те, кому она не нравится тоже не надо так это всё болезненно воспринимать. Евровидение по жизни было шоу, а не "Мы ищем таланты". Мне образ Сердючки не нравится. Но за неё буду болеть - победит, стану ещё Данилку за это уважать.

serhiy

New Member
Євробачення=шоу, Андрій Данилко=шоумен. Так шо йому там саме місце показати себе в образі Сердючки. А те, що образ взято з реального українського життя, тут вже "нечего на зеркало пенять коли рожа крива". Тільки без образ. Можливо цей образ вже застарілий для сучасної України, але в Західній Європі ще такого не було (відстали від життя :) ).
Так що будемо вбодівати за Данилка в образі Сердючки.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Верка Сердючка на Евровидении

А вот, товарищи-националисты, и диагноз украинскому народу - выбор кандидата-то в какой-то степени отображает внутренний мир населения?
Саме це мене і лякає. Невже це і є показник нашої культури? Я була здивована скільки людей захоплюється цим виконавцем.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Верка Сердючка на Евровидении

А те, кому она не нравится тоже не надо так это всё болезненно воспринимать. Евровидение по жизни было шоу, а не "Мы ищем таланты". Мне образ Сердючки не нравится. Но за неё буду болеть - победит, стану ещё Данилку за это уважать.
Ось що-що, а поважати його не буду. Я не буду заперечувати, я відзначаю неординарність задумки. Пам"ятаю як цей образ тільки з"явився, як дивились СВ-шоу. Мені дуже подобається інструментальна музика
Андрія Данилка.
Але те безкультур"я яке він демонструє останнім часом, відношення до всього і всіх... Такого я не зможу зрозуміти!

З.І. І всі, хто там натякав про те, що треба спочатку досягти таких же висот. По-перше, до його віку в мене є час. А по-друге, я можу прийти в понеділок в університет без одягу й станцювати на столі в ректора. І я стану відомою, може навіть на ціле місто. Але чи потрібна мені така слава? (вибачте за таке порівняння)

Merime

New Member
А те, що образ взято з реального українського життя, тут вже "нечего на зеркало пенять коли рожа крива". Тільки без образ. Можливо цей образ вже застарілий для сучасної України, але в Західній Європі ще такого не було (відстали від життя :) ).
Згоден , але образ з життя - це провідниця Вєрка, а це товсте, блискуче і хамовите немає до життя ніякого відношення. Те, що він робив раніше було цікавим і оригінальним, але пройшло вже 10 років. Хай ще там на нього подивляться. В принципі Данилка зрозуміти можна - підкорив Київ, Москву, тепер на Європу націлився. Дай бог, хоч я і не фанат такого жанру.

Відповідь: Верка Сердючка на Евровидении

як-не-як, а данилко зараз на першому місці в ставках на перемогу. вєра впєрьод )))

FEOFAN

http://feofan.com
А ты не бойся за нашу культуру. Данилко - один из немногих, кто не проет про сиськи-письки, про какашки в бобике и т.п. Он отличный актер, у него классный уникальный образ. И ты назови еще хотябы пару-тройку исполнителей, под которых старшее поколение на пьянках может потанцевать...
Нужно реально смотреть на вещи, а не через какую-то свою призму.

Статус
Закрита.
Зверху