... Да вы на датского КОНКУРСАНТКО посмотрите!+1!
Сердючка - антиестетичне явище і на жаль, за умовами конкурсу він представляє не лише себе, а й країну, тобто нас з вами. З яких пір тут з'явились фани Сердючки? Краще хай нічого про нас не знають, ніж цього жирного "обнімальника трансвеститів".
Саме це мене і лякає. Невже це і є показник нашої культури? Я була здивована скільки людей захоплюється цим виконавцем.А вот, товарищи-националисты, и диагноз украинскому народу - выбор кандидата-то в какой-то степени отображает внутренний мир населения?
Ось що-що, а поважати його не буду. Я не буду заперечувати, я відзначаю неординарність задумки. Пам"ятаю як цей образ тільки з"явився, як дивились СВ-шоу. Мені дуже подобається інструментальна музикаА те, кому она не нравится тоже не надо так это всё болезненно воспринимать. Евровидение по жизни было шоу, а не "Мы ищем таланты". Мне образ Сердючки не нравится. Но за неё буду болеть - победит, стану ещё Данилку за это уважать.
Згоден , але образ з життя - це провідниця Вєрка, а це товсте, блискуче і хамовите немає до життя ніякого відношення. Те, що він робив раніше було цікавим і оригінальним, але пройшло вже 10 років. Хай ще там на нього подивляться. В принципі Данилка зрозуміти можна - підкорив Київ, Москву, тепер на Європу націлився. Дай бог, хоч я і не фанат такого жанру.А те, що образ взято з реального українського життя, тут вже "нечего на зеркало пенять коли рожа крива". Тільки без образ. Можливо цей образ вже застарілий для сучасної України, але в Західній Європі ще такого не було (відстали від життя ).
Це точно! Я в шоці! От кому переживати за імідж країни.... Да вы на датского КОНКУРСАНТКО посмотрите!