Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Досрочные парламентские выборы
Тому ще раз хочу сказати: "Перед тим, як вимагати культури поведінки від інших, треба спочатку самому показати приклад".
Вибачайте мене, шановний модератор, що відійшов від теми.
Я гадаю, що пан Зверюга дорослий хлопчик і за себе відповість сам... Номери всіх його постів наводити не слід, а щодо цитат, то я можу навести ще декілька:Или мне последовать твоему примеру и назвать номера всех его постов, которые меня обурили?
Порушення, которые ты цитировал - так это ж и касается постов пана Зверюги, не обратил внимания?
Нагадаю ще раз, що це цитати виключно з Ваших постів (тема про державну мову). Навіть самий недосвідчений користувач форуму зможе побачити, що всі вони пройнялись духом терпимості, толерантності та поваги до опонента, а також написані лише виключно літературною художньою російською мовою, з використанням чудових епітетів, яскравих порівнянь та інших блискучих художніх прийомів... А ось на хвіст ще одна Ваша цитата:Ваши "конктретни факты" или "аргументы" - чушь собачья и бред! У вас мозги промыты телевидением и газетенками.
не нравится мне тут то, что Америке да Папе жопу лижут, а братьев-славян дерьмом поливают
Евросоюз ваш на фиг не нужен людям - еще и не там вроде, а помойную яму уже вырыли и фекалии стекаются во всех смыслах. А ума у вас видать не достаточно, чтобы понять, что фразу "царь-батюшка" я привел как знак лобызания наших дорогих предков-казаков перед государем, когда петух в задницу клевал.
Да и в конце концов - хватит базарить на суржике! Что ж ты позоришься!! Ну не умеешь ты шпрехать на украинском, говори на русском! Или может ты и по-русски не умеешь? Только на извращенном суржике каком-то?
Нагадаю Вам: коли Сантол висловився за існування в Україні однієї державної мови - російської(!), то у Вас це не викликало ніяких заперечень. Коли ж я зауважив, що більш природнім буде, коли в Україні буде державна мова українська, то одразу ж отримав звання "нацика" (це в розумінні нацист?), за що Вам велика подяка.Вы точно справжни украинци, неблагодарные нацики!
Тому ще раз хочу сказати: "Перед тим, як вимагати культури поведінки від інших, треба спочатку самому показати приклад".
Вибачайте мене, шановний модератор, що відійшов від теми.