Геннадий Минаев и " полный пидпысздэсь "

Dreadnought

Well-Known Member
Re: Відповідь: Наиболее реальный кандидат в народные депутаты по г. Сумы Геннадий Мин


Ткніть пальцем на депутата "Віру Лаврик" та її членство у партії "Рідне місто".
Дійсно Віра Лаврик не є депутатом від Рідного міста в міській раді, але вона є депутатом від Рідного міста в обласній раді, це фракція контролюється Генадієм Мінаєвим . Тому депутатом якого рівня вона є - не є суттєвим. Проте, Ви чіпляєтесь до дрібниць, але ігноруєте той факт, що Мінаєв знав, що Пляцуку, Лаврик, Вегері виділені земельні ділянки в межах земельної ділянки СУМДУ і з цього приводу ректор СУМДУ звертався багаторазово ПИСЬМОВО до Геннадія Мінаєва, але місцевий "бог" його не чув. Майже гектар був вкрадений в СУМДУ під ці наділи, але Мінаєв лише посилав Васильєва по цьому питанню, ЧОМУ??? Тому, що наближені до нього персони забудовували берег озера. Яскраво виконав Мінаєв свою програму 2006 року – не допустити забудови котеджами берегів озера. І жодних громадських обговорень, ЖОДНИХ містобудівних обгрунтувань не розробляли Пляцук, Лаврик, Вегера. Всі ці персони звели самовільно свої будинки, проте чи варто звертати увагу на ці дрібниці, як і на знищення зеленої зони чи розкрадання землі, якщо це такі гарні люди і любі друзі мера міста.

Ось наприклад, ВІРА ЛАВРИК довела Хімпром до 400 мільонів чистого збитку за 2009 рік і 1 млрд. боргів (кредиторської заборгованості), і наразі підприємство через її керування стало банкрутом, незважаючи на намагання Держави у 2010 – 2011 році його врятувати та прибутковість його роботи в цей період. Ну де ж можна було ще знайти такого гарного управлінця для Рідного міста, більших економічних досягнень жодний керівник міста за всю його історію немає!
 

Вкладення

Dreadnought

Well-Known Member
Re: Відповідь: Наиболее реальный кандидат в народные депутаты по г. Сумы Геннадий Мин

"Генеральним планом" багато чого "передбачено". Там де я живу, наприклад, передбачена "промзона", а по факту вже не перший десяток років стоїть багатоповерховий житловий будинок. І .
Ось така зневага до генерального плану вражає, це не просто зневага, це більше, всі Мінаєвці ігнорують вимоги будь-якого законодавства, дійшла черга і до генплану, якщо босу він не зручний. Але вимоги ЗУ "ПРо планування і забудову територій" чітко зобов'язували безумовно виконувати генеральний план при вирішенні земельних питань, інакше - це порушення вимог не просто генплану, а закону, що є підставою для ветування таких рішень. Більше того, зневага до генплану призвела до видалення близько 10 га зелених насаджень, вакханалії при забудові прибережних територій р. Псел та озера, неможливості побудови транспортних розв'язок в місті. Але хіба це хвилює Мінаєвців, хіба їм важливо, що парковку в центрі міста планують розміщувати в парку ІМЕНІ КОЖЕДУБА, тому що всі інші ділянки вже роздєрібанив мер раніше.
Я питаю прихильників Мінаєва, чому він не заветував жодного рішення через неузгодження відведення земельної ділянки з генпланом міста в 2006 - 2010 році, при тому, що йому надавались відповідні зауваження профільного управління, ЧОМУ він підписав всі незаконні рішення, ЧОМУ він ігнорував право зупинити ці рішення згідно статті 59 ЗУ "Про місцеве самоврядування".
 

Dreadnought

Well-Known Member
Re: Відповідь: Наиболее реальный кандидат в народные депутаты по г. Сумы Геннадий Мин

По-перше, яким чином Єфіменко відноситься до Мінаєва? Заступників мер собі назначає не сам - заступники меру призначаються депутатами міської ради "за квотою". Єфіменко, якщо мені не зраджує пам'ять, йшов по квоті "Нашої України".
Яким чином Єфіменко Аліна Юріївна відноситься до заступника мера Єфіменко Костянтина Васильовича - мені не відомо, якщо у вас є підтвердження ваших слів - будь ласка "пруф" в студію.

Те саме стосується і пані Палієнко Марія Вікторівна та її відношення до пана Рябоконя Андрія Борисовича.

P.S. І да - "не читайте на ночь советских газет." ;)
Ось тому Ви і розпочинаєте клоунаду, що почали оспорювати очевидні речі, Ваш добрий знайомий, юрист з виконавчого комітету, відкривав теми на цьому форумі і по Рябоконю, де викладав посилання на ці рішення, а начальник правового управління управління архітектури та містобудування В. Чепік та депутат Чернотицький вказували на корупцію з питання земельної ділянки по вул. Берегова, 23 і чітко пов'язували цю ділянку з паном К. Єфіменко.

Для чого потрібно клеїти дурня і оспорювати очевидні для Вас факти, Аліна Єфіменко невістка заступника мера К. Єфіменко, а Марія Палієнко - мати дружини, заступника мера А. Рябоконя, про це неодноразово писали у ЗМІ, але ж ні Ви продовжуєте клеїти дурня і вимагати доказів.
Але для тих хто не вилазе з танку, я надам докази:
По Ефименко:
Генадій Мінаєв: "Уважаемый Егор (о чем в конце ответа на вопрос, в P.S.).
Во-первых, Ефименко Алина Юрьевна действительно невестка моего заместителя Ефименко Константина Васильевича. И вопрос действительно выглядит как риторический".
По Рябоконю:
А. Веснич: Позвольте напомнить, что гражданка Палиенко (тёща Андрея Рябоконя. — «r») также пыталась оформить землю под строительство и садоводство на ул. Замостянской.
А. Рябоконь: И сейчас пытается. Какая разница между Владимиром Панченко, жителями ул. Гамалея и гражданкой Палиенко?

І ще, а за чиєї квотою в нас Єфіменко перебуває у виконавчому комітеті, за ЧИЄЮ, якщо його благав в регіоналів зберегти саме Мінаєв, саме фракція Мінаєва проголосувала майже в повному складі за цей склад виконкому! Саме Єфіменко був посередником при передачі 50 тис. долл. за підписання рішень по "Вишневому саду". То чому тепер Ви ховаєтетсь від нього, він же в доску Ваш хлопець.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Наиболее реальный кандидат в народные депутаты по г. Сумы Геннадий Минаев

Навіть, якщо у Мінаєва не було більшості, чому його фракція підтримувала обрання Шилова (автор дєрібану по Криничній і Заливній) та в подальшому двічі обрання Братушки на посаду голови земельної комісії міської ради і Мінаєв ці рішення підписав. Чому тепер Мінаєв і його фракція ухиляються від відповідальності за це рішення і призначення Ю. Братушки.
Коли призначали - тоді він ще не дерибанив.

По-перше, дуже цікаво скільки разів фракції мера відмовлялась на сесії голосувати за земельні рішення в 2006 - 2010 роках, чому їх було не чути. Чому на сесії депутат від фракції Мінаєва, С. Ховзун оголошував 15 голосів за всі земельні рішення від частини депутатів фракції, які навіть не підіймали рук.
Маячня. Фракція "Нічного дозору" взагалі не голосувала за рішення про виділення земілі під ІЖБ. Це була принципова позиція фракції.

Чому Ви взагалі звинувачуєте Братушку, який на відміну від Мінаєва не міг ветувати жодного рішення земельної комісії і не був наділений жодними реальними повноваженнями та фактично лише вів засідання комісії.
Братушка ініціював винесення рішень по землі на сесію. Не Мінаєв, не управління земресурсів, а саме Братушка, як голова комісії. І він міг зняти рішення з розгляду. І саме він бачив рішення на всіх етапах, бачив всі документи, всі висновки, і всі невідповідності, але не зважаючи на них - таки підписував і ініціював розгляд цих рішень на сесії міської ради.

По-друге, Не Братушка, а Мінаєв згідно статті 59 ЗУ "ПРо місцеве самоврядування" мав право ветувати рішення міської ради ухвалені з порушенням генплану, невідповідністю цільовому призначенню, порушенню вимог земельного Кодексу та виходячи з порушення регламенту (є завжди), це стосувалось, в тому числі Пляцука, Ховзуну, Єфіменко та ін., але він не бачив і не хотів бачити жодних порушень генплану та законів.
Мінаєв фізично не може розглядати відповідність кожного клаптику всім нормам. Для цього є депутатська комісія. Комісія розглядає, погоджує, виносить на сесію, депутати голосують. Підпис Мінаєва по суті - формальність. Не підпише він - підпише секретар. Заветує (якщо будуть підстави) - вони проголосують нове рішення, або будуть тиснути неголосуванням якогось іншого важливого для міста моменту. Прецеденти були. Мінаєв не може стрибнути вище депутатів, а депутати вище Мінаєва - можуть.

заборону КП "Електроавтотранс" дєрібанити майно без згоди міської ради.
Це взагалі був мараз від Комуністів, який би просто паралізував роботу підприємства.

По-четверте, лише під публічним тиском прокуратури і громадськості, в ситуації з "Вишневим садом", де його спіймали на брехні і бездіяльності він у 2011 році прокинувася почав застосовувати право "вето" до земельних рішень та ініціював мораторій на надання земельних ділянок.
Скандал з "Вишневим садом" розпочала пані Журба - адепт Мінаєва "до мозга костєй".

Олександр Вегера повністю підпорядкований меру, як керівник комунального підприємства міської ради і може бути ним звільнений (КП "Шляхрембуд").
Директори КП підконтрольні міській раді, а не меру. І звільнити директора КП, насправді, не так просто як здається.

Пляцук Л.Д. вкрав цю ділянку в СУМДУ і без жодних документів звів на ній палац і продовжує нею користуватись, навіть після її вилучення прокуратурою і міською радою.
Вкрав у будь-якому випадку не Пляцук - Пляцук за то рішення не голосував і не міг голосувати. Голосували депутати, виносила на розгляд земельна комісія - от до них і питання.

Всі ці персони звели самовільно свої будинки, проте чи варто звертати увагу на ці дрібниці, як і на знищення зеленої зони чи розкрадання землі, якщо це такі гарні люди і любі друзі мера міста.
Товаріщ Луньов тримає на Черепіна 7 гектарів і використовує їх не за призначенням. Якби не він - в місті вже давно був би гіпермаркет Епіцентр. І це не поодинокий приклад!
Але ви цього не бачите, нащо вам якісь 7 гектарів? Куди цікавіше копирсатись в чиїхось десяти сотках...

Ось така зневага до генерального плану вражає, це не просто зневага, це більше, всі Мінаєвці ігнорують вимоги будь-якого законодавства, дійшла черга і до генплану, якщо босу він не зручний.
Коли проявляли "таку зневагу до генерального плану" в моєму випадку - тоді ще Мінаєв під стіл пішки ходив. Але в ній, неодмінно винні саме "мінаєвці".

КРУ виявила заниження орендної плати за 2 роки більш ніж на 4,5 мільони гривень. А все, що Ви видаєте за факти це маячня, причому абсолютно бездоказова.
КРУ порить дурню. Рішення про зниження оренди приймає міська рада. Ви хочете, аби пільгу Сумитеплоенерго не надавали? Та без питань. Тільки от подумайте, де візьме Сумитеплоенерго кошти на оплату додаткової оренди? Правильно - у вашій же кишені. Вам же підвищать тариф, і оплатять оренду. Ви цього хочете?

Сам Мінаєв кричав Я ПОВЕРНУ МІСТУ ТЕЦ на виборах у 2005 - 2006 році, а на виході?
Тому, що Мінаєв тоді, як і ви зараз, начитавшись газет ліз вперед з мікрофоном розповідаючи "я знаю як треба". А насправді нічого він не знав і не розумів. Як і ви зараз. А от коли прийшов, коли побачив як воно все насправді.

тарифи зараз розраховуються без участі міста взагалі
А вони по всіх ділянках розраховуються без участі міста. Тільки те ж саме Теплоенерго може ввести інвестиційну складову в тариф і на ці кошти модернізовувати мережі, а той же Водоканал (який комунальний) - ні.

Мова йде про мільони долларів вкрадених з Сумської ТЕЦ, подивіться на палац Пляцука по вул. Замостянська 10 - вартість кілька мільонів, де він взяв такі кошти декларуючи лише доходи від зарплати.
Подивіться на стан комунального Водоканалу, який ледь-ледь жевріє, у якого скоро колектори почнуть провалюватися (зараз тримаються прото дивом), і який скоро почне воду давати погодинно. І подивіться на стан комерційного Теплоенерго. Ви хочете, аби там було те саме?

І ще, а за чиєї квотою в нас Єфіменко перебуває у виконавчому комітеті, за ЧИЄЮ, якщо його благав в регіоналів зберегти саме Мінаєв, саме фракція Мінаєва проголосувала майже в повному складі за цей склад виконкому!
А ви хоч розумієте, скільки часу треба, аби розібратись у ситуації, аби зрозуміти роботу, специфіку, принципи функціонування органів влади? Ви не маєте навіть найменшого уявлення як воно все працює. Замінити заступника міського голови - це не замінити продавця яблук. Він два роки буде тільки "входити в суть справ". Тому, що він, як і ви, знає про роботу органів державного управління не більше за вас, і не більше за тих "мега-журналістів", які з таким пафосом розписують роботу влади абсолютно не розуміючи того, про що пишуть.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Наиболее реальный кандидат в народные депутаты по г. Сумы Геннадий Минаев

І да, як тут уже казали: раз вам так не подобається Мінаєв - ну то навпаки агітуйте за нього як за депутата - нехай їде собі в ту Верховну Раду і залишить місто у спокої. І всім буде добре. Які проблеми? Чи хочете аби він не обрався депутатом, а ще на 5 років лишився мером?
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Наиболее реальный кандидат в народные депутаты по г. Сумы Геннадий Минаев

Відчуття "дежа вю"... Вже колись таке бачив і чув. В свій час Мінаєва "мочили з усіх стволів" на першому національному каналі ТВ в новинах ТРК "ЕРА", що належить депутату від ПР Деркачу. Водночас "закипів" антимінаєвськими постами цей форум. Тоді домовилися, атаки на Мінаєва припинилися. Зараз зненацька почалася нова хвиля постів про поганого мера. І, о диво, зовсім випадково, вчора по тому таки першому національному виступає Янукович, декларуючи свої наміри розібратися із Сумами, вірніше із сумською міською владою, яка чомусь раптом викликала в нього "праведний гнів". До чого б це?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Наиболее реальный кандидат в народные депутаты по г. Сумы Геннадий Минаев

Мабуть того, що Мінаєв не дає перевізникам з Партії регіонів їздити як їм заманеться.
 
А кто что слышал по делу земли и асфальта, слышал что показали по "первому национальному" вчера об этом уголовном деле, говорят Мальованый скрылся (кстате кто это) его ищут органы разных структур, ну и на Мера законом давят. Есть у кого объективные сведения на сегодняшний день?
 
Останнє редагування:

krafs

Active Member
А кто что слышал по делу земли и асфальта, слышал что показали по "первому национальному" вчера об этом уголовном деле, говорят Мальованый скрылся (кстате кто это) его ищут органы разных структур, ну и на Мера законом давят. Есть у кого объективные сведения на сегодняшний день?
Малеванный, это арбитражный управляющий, который за подписью Минаева распродал столько коммунального имущества, что ему можно в Монако до конца своей жизни прятаться. Ну Минаев пока не убегает.
 

Freddi

New Member
Малеванный, это арбитражный управляющий, который за подписью Минаева распродал столько коммунального имущества, что ему можно в Монако до конца своей жизни прятаться. Ну Минаев пока не убегает.
Маленькое уточнение, подписывал не сам Минаев, а Костя Ефименко (который на свою невестку Алину Ефименко тоже оформил помещение из всего перечня) и Вася Щербак.
 
Зверху