"ВИШНЕВЫЙ САД" - борьба за справедливость или дешевый Пиар???

Вишневый сад - это..

  • Борьба за справедливость?

    Голосів: 10 17.2%
  • Дешевый ПиАр Минаева?

    Голосів: 25 43.1%
  • Нам чего-то не договаривают?

    Голосів: 23 39.7%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    58

A-alex

Member
Ето игры с людъми,с замыливанием мозгов,за право распоряжатся землей,ибо правителъство и бизнесс стороны одной монеты.
 

krafs

Active Member
Понравилась одна статься о выборах. Точно характеризует Минаева и его действия по "Вишнёвому саду" перед выборами.

Ні для кого не буде секретом, що Україна знову на порозі нових виборів. Тільки-но відгриміли місцеві виборчі компанії, як подавай нам нових депутатів Верховної ради. Та знову – змішана система. В парламент кинуться «мажоритарщики», а це як показала практика – більше креативу, винахідливості та просто видовища.

Не відстають від загальноукраїнської тенденції і Суми. Одні з самих винахідливих та передбачуваних кандидатів вже готують технологічні ходи та розрахунки.

Розповім про одного сумського.

Особливо не відрізнився:

Як і всі мажеться! «Маю можливість, але не хочу!» , «Працюю для міста» та інший політтехнологіний копірайт. Ну це в принципі й зрозуміло – щоб звичайний читач газети та Інтернету не відразу думав над метою всього, що робиться в місті. А технологія вже запущена!

Технологічний вибрик №1

Схема звичайна:

У майбутнього кандидата є доступ до ресурсу - землі. Яку він, думаю в перший час не без підказок мудрих товаришів, вміло роздає. Наче і громаді приємно, і бізнес з гаманцем «не обижен».

Так і цього разу сталось – землю дав під будівництво ще одного торгового центру, але шматочок таким вже ласим видався, що всі розуміли «без диму» не обійдеться, але «вогонь» в потрібний момент загасять. І тут, мабуть і прийшла ідея технології.

А схема така:

Виділяють ласий шматочок землі під забудову в одному зі спальних районів міста - Баба Яга (народ), що активно стимулюється соратниками кандидата (молода дівчина-депутат по даному мажоритарному округ виявилась якраз в нагоді), проти –> починається інформаційна компанія кандидата : НІ забудові; кандидат сам готовий лягти під трактори (але з попередньою домовленістю з забудовником, що його ні в якому разу не задавлять і дорогого костюму не пошкодять) –> збираються і садять сад (що цікаво з місцевих жителів будинку – одиниці, переважно заїжджі професіонали – наймані волонтери (одна із категорій висміяних в 95 кварталі професіоналів-найманих революціонерів) –> інформаційна компанія: «Сад посадили!» (посадить посадили,а що за деревами та травою наглядати треба й забули, але вибачте – мета ж стояла не вишні збирати та вареники ліпить, ось і не доглядають) –> зміна правил: землю виділяють, але правила міняють: типа забудовник забезпечить благоустрій території, тротуари, фонтани і т.п. –> і пом’якшав тут кандидат. Все це було до сьогодні. А що далі?

Технологія продовжиться так: землю та паспорт на забудову на «складних» умовах видадуть –> кандидат набере бонусів: типа чекайте благоустрою –> всі чекатимуть і голосуватимуть, а потім з кожним роком забуватимуть про обіцянки, забуватимуть і забуватимуть –> Побудують торговий центр, а благоустрій обмежиться в кращому разі кількома лавочками навпроти входу


«И овцы целы и волки сыты!»

П.С. Земля знаходиться в спальному районі, через який проходить серйозна автомобільна магістраль. Замість того, щоб забезпечити стратегію розвитку даного мікрорайону, де майже відсутня інфраструктура відпочинку, та діяти шляхом знаходження додаткових коштів та можливостей для її розвитку кандидат та його технологи розіграли шоу з «захисником громади». В нормальному європейському місті (а Суми я вважаю європейським) землю б відразу давали на умовах благоустрою території, а бізнесмен би і не думав брати на інших умовах. А вся б громада вперто слідкувала за умовами, які на себе взяв орендатор землі, а не за політ технологічними вибриками майбутнього кандидата.

Перший креатин пішов!

На закінчення свого першого запису хочу сказати перефразувавши Ільфа на Петрова:

- Ну что отец кандидаты в Вашем городе есть?

- Кому кобыла кандидат!"
 

Freddi

New Member
Вишневый сад-что это?

Суд по Вишневому саду: двух предпринимателей уже лишили земли

Сегодня, 13 декабря Заречный райсуд отменил решение горсовета о предоставлении в аренду земельного участка площадью 0,0624 га на ул. Курской, в районе дома №43, предпринимателям Пономаренко и Савченко.


Постановление суда принято по результатам рассмотрения административного иска Светланы Мазневой к Сумскому городскому совету, третьи стороны - физически лица-предприниматели Пономаренко Александр Николаевич и Савченко Александр Иванович. Отменено решение горсовета №1712-МР от 4 июля 2008 года в части предоставления в аренду земельного участка выше названным предпринимателям. Дело вела судья Алла Клименко
Решение суда еще не вступило в законную силу, у сторон есть 10 дней на его обжалование.
Напомним, сама частично отменила решение №1712-МР относительно предоставления в аренду земли "Вишневого сада" четырем частным предпринимателям (Шовкун, Пиленко, Савченко, Пономаренко) и ООО " «Східмонтаж 83».

 

xsmarta

Member
Re: Вишневый сад-что это?

О чем Вы беспокоитесь? В городе аномалия, так и до апокалипсиса не далеко.
 

just_name

Active Member
Re: Вишневый сад-что это?

О чем Вы беспокоитесь? В городе аномалия, так и до апокалипсиса не далеко.
То, что в городе аномалия, понятно, когда посмотришь на блончинка справа. Это кто ж его так учил себя перед телезрителями вести?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: "ВИШНЕВЫЙ САД" - борьба за справедливость или дешевый Пиар???

Судя по опросу, есть еще кое-что что нам просто не говорят... может в мэрии есть "черный кардинал"???
З такою постановкою питання, було б дивно очікувати інших результатів.

"Интерес" к этой теме форумчан сам за себя говорит. А раздули тему в СМИ!!!
Форум - це все місто?

А давайте угадаем с ТРЕХ РАЗ, кто все решения и разрешения подписывает?
А давайте ви почитаєте Регламент? Може тоді побачите, що він не може їх не підписати.
"И снова двойка!" (с)
 

krafs

Active Member
Re: Відповідь: "ВИШНЕВЫЙ САД" - борьба за справедливость или дешевый Пиар???

А давайте ви почитаєте Регламент? Може тоді побачите, що він не може їх не підписати.
"И снова двойка!" (с)
Мог ли Минаев не подписать? ЛЕГКО!!! Читайте в том числе и блог самого Минаева, где он теперь рвет волосы что его подписал. Конечно мог не подписать, например по основаниям, что документы не прошли комиссию и решение принималось с голоса. Вам напомнить блог Минаева где он рассказывал, как Братушка документами из зала махал и их никто не видел. При этом никто вообще не задается вопросом как в таком случае Минаев поставил этот вопрос на голосование, помахал какой то мудак документами из зала, и поставили вопрос на голосование. КРУТЬ!!! Так что мог Минаев на это решение наложить вето, как накладывал вето по другим земельним решениям горсовета, по тем решениям ему денег не занесли, а по Вишневому саду Минаев прямым текстом говорит что деньги застрощики в горсовет башляли. Так что не нужно тут развеивать миф о Минаеве, который ничего не может сделать. Между НЕ МОЖЕТ и НЕ ХОЧЕТ есть большая разница.

При этом снимаю шляпу перед Минаевым. Сначала снял денег с застройщиков, выделив землю, а потом публично их кинул, когда жители подняли бучу. И при этом скотина попиарился. :lol: Пиариться на своих же взятках, это уметь нужно. :greedy: Это высший пилотаж кидалова, даже наперсточники перед Минаевым кажутся пацанами сопливыми.
 
Зверху