Відповідь: Юрий Луценко и Народная Самооборона
Багато чого хотів зробити. Мені більше не зрозуміла його реформа ДАЇ. Все так розпочиналось з пафосом, але затихло дуже швидко.
Просто не будемо ідеалістами. Політика-це непроста річ. Не можна прийти і сказати: "Буде як я сказав", якщо це влаштовує не всіх. Так і Луценко прийдеться об"єднатись з кимось, бо сам він не виживе. Треба шукати "кришу"...
Бандитів у тюрми садить прокуратура. Луценко не один раз казав, що справ відкрито багато, але коли їх передають у прокуратуру, то вони там зникають...Исполнил лозунг "Бандиты будут сидеть в тюрьмах?" Не- а. Может каких- то мелких бюрократов и посадили за решетку, но до настоящих преступников его инпициативы не достучались, хе-хе.
Багато чого хотів зробити. Мені більше не зрозуміла його реформа ДАЇ. Все так розпочиналось з пафосом, але затихло дуже швидко.
Просто не будемо ідеалістами. Політика-це непроста річ. Не можна прийти і сказати: "Буде як я сказав", якщо це влаштовує не всіх. Так і Луценко прийдеться об"єднатись з кимось, бо сам він не виживе. Треба шукати "кришу"...