Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфли
Але, про який економічний зріст Ви кажите, може ми знову про різні речи розмовляємо? Ви про тої, що РФ підняло ціни на енергоносії і наши підприємства у дуже скрутному ставищи? Я так розумію, Ви РФ цілком підтримуєте, тож не про це.
Про яке мирне і спокійне співіснування Ви кажете? Про те, що РФ постійно намагається втручатись у наши справи, підтримує сепаритизм, намагається розколоту мою Батьківщину, наказує, з ким ми повинні дружити, а з ким ні, кого вважати героями, а кого злодіями, на всю потужність вмикнула свою пропогнду, щоб ми тут один з одним сварились через те чи рухатись нам у той бік, який буде вигідний наший державі, чи у бік, який буде вигідний Росії? Та не буде вона це робити, і відносини саме і будуть мирні і спокійні. Україна в цьому напрямку лише захищається і намагається відстоювати свої інтереси.
Для мене Батьківщина це Україна, а от виникає питання, що до Вашої Родины. Якщо це Росія, то далі все зрозуміло.
Справді, немає бажання з Вами сперечатись. Це нагадує розмову з глухим.
Звідки Ви взяли, що я зусуджую економічний зріст своєї Батьківщини? Звідки Ви взяли, що я проти мирного співіснування з сусідами? Звідки Ви взяли, що проти і всього іншого, що Ви за мене там написали?Засуджувать экономический рост своей Родины, мирное и спокойное сосуществование с соседями, развитие медицины, искоренение коррупции... и т.д. Это собрались засуджувать? С этим незгодны? Это неправильное понимание патриотизма? Это антиукраинская пропаганда? Млин, "агов, на Зоопарку", ну сколько можно выпрыгивать из очевидного? Или это отрицание очевидного сознательно?
З.Ы. А вообще... умываю руки. Разбирайтесь в своих переконаннях. Надеюсь, что рациональный посыл всеже услышан. Пустопорожняя трата времени доказывать то, что явно. Не беда, что не всем.
Але, про який економічний зріст Ви кажите, може ми знову про різні речи розмовляємо? Ви про тої, що РФ підняло ціни на енергоносії і наши підприємства у дуже скрутному ставищи? Я так розумію, Ви РФ цілком підтримуєте, тож не про це.
Про яке мирне і спокійне співіснування Ви кажете? Про те, що РФ постійно намагається втручатись у наши справи, підтримує сепаритизм, намагається розколоту мою Батьківщину, наказує, з ким ми повинні дружити, а з ким ні, кого вважати героями, а кого злодіями, на всю потужність вмикнула свою пропогнду, щоб ми тут один з одним сварились через те чи рухатись нам у той бік, який буде вигідний наший державі, чи у бік, який буде вигідний Росії? Та не буде вона це робити, і відносини саме і будуть мирні і спокійні. Україна в цьому напрямку лише захищається і намагається відстоювати свої інтереси.
Для мене Батьківщина це Україна, а от виникає питання, що до Вашої Родины. Якщо це Росія, то далі все зрозуміло.
Справді, немає бажання з Вами сперечатись. Це нагадує розмову з глухим.