Оффтопики.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Оффтопики.

І де ви бачили кілька орфографічних помилок в одному реченні в мене ? Факти в студію або не брешіть !
Лайфе, краще не сперечайся, а уважно читай, що пишеш. Ось твоє останне речення з виправленими помилками. 100% виправлення усіх я не гарантую, бо школу закінчив 15 років тому, і по українській мові в атестаті 3 бала.
Так, я мав на увазі Кримінальний Кодекс , збереться нова Рада і прийме зміни в УК, де пропишуть кримінальну статтю за заперечення геноциду
Я наприклад не буду спорити, що теж іноді припускаю граматичних помилок, але це форум, а не шкіла. Оцінки у балах ніхто не ставить, але ставлять інши оцінки. Тому, якщо юажаєш, щоб до тебе серьозно ставились, не поспішай висловити свою думку, а більш уваги приделі тому, як ти її висловиш.
 

loyer_1

той самий Otto
Ответ: Відповідь: Оффтопики.

Лайфе, краще не сперечайся, а уважно читай, що пишеш. Ось твоє останне речення з виправленими помилками. 100% виправлення усіх я не гарантую, бо школу закінчив 15 років тому...
Сообщение от Life-ua
Так, я мав на увазі Кримінальний Кодекс , збереться нова Рада і прийме зміни в УК, де пропишуть кримінальну статтю за заперечення геноциду
Пане „вже не докторе”!:shock:
Мені майже нічого додати до того, що сказав КОСТа. А взагалі, можна було брати будь-яке ваше речення на вибір - кількість помилок була б приблизно такою ж. Хочу виголосити лише наступне.
Коли людина, не розуміється на якихось речах і все рівно вдає із себе експерта, то її можна назвати невігласом (по-русски: невежда; незнайка). А от коли людина, крім того, що нічого не розуміє (наприклад, закон від підзаконного акта не відрізняє), й намагається видати себе за вкрай обізнаного, ще й при цьому комусь вказує на буцімто його протиріччя, не надаючи ніяких аргументів, - то це вже називається хамством. Особливо, коли при цьому така людина застосовує вирази: «не брешіть», «читайте уважніше», «де ви бачили в мене стільки помилок» и таке інше…
Моя вам рада: в таких випадках краще мовчіть, бо ви з вашими мовними «перлами» тільки у власних очах не виглядаєте посміховиськом.:lol:
 

[s]AINT-Tsypa

twitter.com/abuzaind
Відповідь: "Мови" та "языки".

2 dimoneus:

На вибори я не ходив, бо не бачу жодної сили в Україні, яка б задовольняла мене на 100%. І саме тому я боюсь віддавати свій голос за когось. На президентських виборах голосував за того самого, за кого, напевне, і майже всі присутні в цій темі. Не шкодую, бо я радий, що країну знають у всьому світі не як тоталітарну пост-радянську країну (аналогії з американськими фільмами 90-х років), а як демократичну, цілком европейську країну. До речі, цього року на MTV Europe Music Awards була нова номінація -- Best Ukrainian Act. Виграв гурт Lama, за що я також радий, бо вони роблять европейську музику.

Щодо музики, у тебе Кому Вниз усі альбоми? ;) (я така зараза, шо можу спочатку облаяти людину, а потім шось у неї клянчити ггг)

І щодо паку... Спробуй пошукати його на офіційному сайті Майкрософт. Він там точно є, бо я його минулого року звідти викачував. Офіційним паком у мене українізувалося відсотків 90 інтерфейсу. Родичі, що приїжджають з Московії, не розуміють =)

з.і. Хоч я тут і пишу українською та даю зрозуміти, шо люблю все українське, до націоналізму (будь-якого) я ставлюся все одно негативно.
 

dimoneus

New Member
Ответ: Відповідь: "Мови" та "языки".

2 dimoneus:

На вибори я не ходив, бо не бачу жодної сили в Україні, яка б задовольняла мене на 100%. І саме тому я боюсь віддавати свій голос за когось. На президентських виборах голосував за того самого, за кого, напевне, і майже всі присутні в цій темі. Не шкодую, бо я радий, що країну знають у всьому світі не як тоталітарну пост-радянську країну (аналогії з американськими фільмами 90-х років), а як демократичну, цілком европейську країну.
Щось приблизне відчуваю і я. Я є прихильником Української правиці, а оскільки та була в блоці НУНС, то й голосував я з а НУНС, хоча вагався, побоюючись т.зв. "широкої коаліції". Бачу не даремно, тре було за БЮТ голосувати, бо щось там незрозуміле твориться. І взагалі вже вкотре я голосую не стільки за когось, як проти антиукраїнських сил. Справді нашу національну еліту тре міняти, хоча як її міняти, якщо вона є частиною нас, значить ми такі. Треба перевиховувати самих себе.

До речі, цього року на MTV Europe Music Awards була нова номінація -- Best Ukrainian Act. Виграв гурт Lama, за що я також радий, бо вони роблять европейську музику.
Не знав. Лама трохи подобається, але я люблю трохи важчу музику.

Щодо музики, у тебе Кому Вниз усі альбоми? ;)
Не всі, а лише збірка "Рок-легенди України"(2003) і пісні в них далеко не інтернаціональні.

Родичі, що приїжджають з Московії, не розуміють =)
В мене теж там є родичі. Тітка в 13 років поїхала туди вчитися, там вийшла заміж за зрусифікованого чуваша(народ в Поволжі). Має зараз 3-х доньок. Вони щоліта приїздили сюди до бабусі і через два тижні вже говорили досить непоганою українською. Через це тітка потім, перед школою два тижні не випускала їх на вулицю щоб привчити назад до російської.
з.і. Хоч я тут і пишу українською та даю зрозуміти, шо люблю все українське, до націоналізму (будь-якого) я ставлюся все одно негативно.
Раніше я теж негативно ставився до цього терміну, поки не розібрався що він насправді означає. Мої політичні погляди нне змінилися з 13 років, алелише торік я визнав що є націоналістом хоча не є членом жодної партії).
Сам термін "націоналізм" часто плутають з шовінізмом, але це дві різні речі: шовінізм це ненависть до чужого, а націоналізм - це любов до свого, до свого народу, його мови культуру, це відчуття належності до чогось більшого ніж просто жива маса, до народу.
Є ще один схожий термін - патріотизм, але патріотизм це любов до держави, але якщо у народу нема власної держави, то патріотизм може бути лише до чужої держави. Отже націоналізм це те ж саме що й патріотизм, але в плані народу, а не держави.
Націоналізм передбачає повагу до інших народів, якщо вони не засіхають на його інтереси. Так само і я не маю нічого проти інших народів, які живуть в Україні. От наприклад українські поляки. 71 % їх вважали рідною мовою українську під час останнього перепису населення, тобто це народ який поважає місцеве населення, його культуру. Вони мають багато костьолів, не знаю як в Сумах, а от у нас на Вінниччині костьолів дуже багато. Але ніхто проти них нічого не має, вони спілкуються в костьолах польською, на вулиці українською, вони зазвичай не люблять комуністів... То чому я маю їх не любити. Чому я маю не любити угорців, які компактно проживають в Закарпатті, але розуміють що вони лише нацменшина і не встановлюють там своїх порядків. Останні дуже добре знають українську. А от з росіянами це приклад того як в чужий монастир ідуть зі своїм статутом.
 

dimoneus

New Member
Ответ: Відповідь: "Мови" та "языки".

Це нормально, скажіть, коли латентний "великрос" Лімонов висловлюється краще про Україну, ніж представники червоної чуми всередині її?
А чого можна чекати від комуняк? Вони навіть не приховують, що головна їх мета це відновлення "єдіної нєдєлімої".
Нічого, їх злочини ще розгляне новий "Нюрнберг" і вони будуть відповідати за свої діїї, знищення української еліти в 30-х, цвіту нації не минеться їм просто так...
І взагалі, Вітренчиху треба оголосити персоною non-grata, хоча це може додати їй популярності, ні, краще взагалі про неї забути. І як Україна могла народити таких моральних потвор. Це мабуть навмисне, щоб ми не розслаблялися, а були пильними.
 

_S_A_N_Y_A_

Форумчанин
Ответ: Комунистическая партия

Комуняки, с праздником вас!
с 90летием по уровню отсталости от европейских стран
 

cem

gott mit uns
Відповідь: Комунистическая партия

зі святом!!! піду в комуняки, щоб розвалити їх з середини, а потім уб,юся головою об стіну
 
R

Radianta

Guest
Ответ: Оффтопики.

90 лет назад было революция, вроде и не так давно, а как посчитать так уже 4 поколения живёт после этой даты
 

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Оффтопики.

хто-небудь був на мітингу комуністів? Люди казали, що було дуже весело! Динозаври вимирають потихеньку, але розумнішати не хочуть. Дуже були обурені тим, що Президент присвоїв звання Герой України Шушкевичу (збережено правопис людини, яка виголошувала це на площі) а також святкуванням 65-ї річниці УНА-УНСО (цей маразм також був виголошений з площі). Хоч би повивчали своїх опонентів, перш ніж їх запльовувати. Як казав пан Лонгінус Підбийп"ята з книги "Вогнем і мечем": "Слухать гадко!"
PS: для тих, хто не зрозумів приколу, нагадаю, що на Покрову ми святкували річницю створення УПА і присвоєння звання Герой України її Головному Командиру Роману Шухевичу. А УНСО, якщо я не помиляюсь, було засновано 1991 року Дмитром Корчинським, звідки він був згодом виключений за порушення статуту УНСО і створив (на мою упереджену думку) абсолютно хвору на всю голову радикальну організацію "Братство"
 

jjonghyo

Active Member
Ответ: Интернет и межнациональная вражда

You must be registered for see images

к слову про интернет
 
Зверху