Zuzuka
прагну...
Відповідь: Оффтопики.
ви тоді, вибачте, школяриком були. прийдіть на зустріч до Олега і він вам скаже те саме, що я сказала.СНПУ розвалилося через надмірний лібералізм пана Тгнибока. В результаті утворилося дві організації: Свобода та Патріот України. Добре "свободівці" казки розповідають...
я вам дам номери керівника організації і ви їх цим посмішите. добре?Керівництвом УНСО якої саме? І я нічого вам не приплітав. Ви знак запитання після мого речення бачили?
УНСО припинила своє існування через небажання лишатися боївкою, а бажання іти на вибори як партія. Цього бажало керівництво УНА. Корчинський не захотів брати участі у перетворенні організації на збіговисько лібералів-товстунів і тому пішов. Корчинський був провідником УНСО, а УНСО підкорялося УНА. І саме УНА його і розвалила. Тож не розповідайте того, чого не знаєте.
Я у вас спитав: "а чи не були ви членом УНСО"? Читайте, будь-ласка, уважніше.
кому ще варто читати хоть щось.Я член УНА-УНСО? вже й УНСО мені приплели. запевняю вас, що не була у їх лавах, як і ні в чиїх інших допоки. Маю тісні стосунки із керівницством УНА-УНСО вже років 5, тому знаю, що кажу.