Личной неприязни у меня нет,есть только неприязнь к колорадам которые кидают вбросы антиукраинские начиная с февраля а потом резко выдают душещипательные патриотические посты.
Кроме слова "Скотина" на ум не приходит ни чего! Давай цитату в контексте разговора,ато апелируешь только своим мнением!
Шановні, вчиться поважати один одного, або, хоча б, іншу думку ( це більше до Miroku ). До shpackovskiy, якщо не помиляюсь, ставлення через такі повідомлення і зараз різку зміну думки:
А яка альтернатива, крім як боротись з тими гнідами? Щоб не було паразитів, треба проводити спочатку лікування дустом, а потім профілактику. Без цього вони неодмінно будуть.
Я не знаю.Но бессмысленность майдана,АТО,ДНР.На лицо,о глобальном ни кто не думает.Лучше бы перевыбрали яныка по тихому и былоб всё мирно и красиво,пришлиб юли-пети (и так придут) и еб...и б нас дальше.Нахер этот сырбор.От реально всё же из за майдана началось не?(могу ошибаться)
Сказал тот, кто ведет себя точно так же как и продажные шлюхи-менты и пограничники. Сам же тут клопов разводишь прикрываясь дерьмократией во время войны.
Мне и нах..й не нада ваша война понятно!Затрахали такие как вы,умники, мне не надо был ваш майдан,у меня всё было стабильно.Пришли б...ть такие как некоторые майданы войны сеператисты,нацики,нахер вы мне нужны?Я не веду себя как шлюха я говорю о том,что у меня своё мнение об этом я никому!его не навязываю как зомбо ящики рус и укр тв в надежне на слабых духом легко вменяемых омёб.Кто таких людей как я которым это всё не нужно спросил?Правильно ни кто и почему я должен расхлёбывать это всё?Паника хаос в стране.А они та мыыыж тут это за смену власти,бый москаля,или бандеровцев не важно.Мне это не нужно всё!И с хренали я должен плыть по вашему течению,одному или другому?
Дак ёб ребята давно херня происходит.Люди же за пеленой национализма не хотят признавать ,что их ихняя же страна (лидеры майдановские) кидают через куй.
Особисто моя думка:
Майдан, майданом. Хтось вважає, що краще було б "дочекатись" перевиборів, тому до Майдану ставляться негативно. Особисто я вважаю, що іншого вибору не було, ніяких перевиборів, за яких можна було б обрати когось іншого, крім ялинковича вже не було б. Але справа зараз в іншому...
Майдан це вже історія. Ті, хто віддавав накази і ті хто стріляв у неозброєних людей мають понести покарання.
Але зараз ті, хто був проти майдану, силовики, які там "відмітились", якщо вони за єдину Україну, якщо вони проти сепарів, вони на одному боці зприхильниками Майдану. І ця сторона називається Україна. Це більш важливо, все інше другорядне. І в решті решт, якщо антімайданівці, ті силовики, які виконували слочинні накази ялинковичей, покажуть, що вони за Україну, то вибачте, далі вже майданівці будуть неправі, якщо почнуть старе згадувати.
Єретичну річ скажу. Якщо той беркутовець, який виконував наказ і стріляв у майданівців, зараз буде ризикувати власним життям і так само буде стріляти сепарів, то не варто вже тоді згадувати старе... От тільки, я щось про таких не чув. Тому це тільки теоретичне міркування.