Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.
Сам видел да и мид даже ноту высловлював. Погугли.
Сам бачив, що не пускають саме мене? Джаггер, ти там що, обкурився?
Чехи учат русский язык и гонят на украинцев. Закарпатец у них самое большое оскорбление. Не подмосковец или волгогражец, а именно закарпатец.
Слухай, а те ти дурь береш?
Так что москали и я лично в этой ситуации не виноваты.
Г-г-г... А ось в цій ситуації винні?
You must be registered for see links
І все це через таких ось джаггерів...
А щодо того, що вхід заборонено, то
Скажи чесно, ти тут на чиїй стороні? :lol: Мабуть, за "горців"? :mrgreen:
Вот как это теперь называется.
Називається, джаггер, називається. А я тобі ще текст давав прочитати про це. Там щось не так?
Та да, так "ничего спильного" что что польский гимн можно петь без проблем под Верьбицкого, Что гимн украины под польское музло. Тем не менее ведущие музыковеды склонны считать, что общие корни и скорее всего оба варианта придумал никто иной как Огинский.
Вєдущіє музьіковєдьі? Це Зеніт-джаггер і його друзі із різних оркестрів? :lol:
Так ось, провідний музикознавець. До твого відому
. А Огінський пішов з життя трішечки раніше - в 1833 році. Тому ти, чуваче, знову "лоханувся", як і твої друзі-музиканти з оркестрів.:lol:
Вакт неоспоримый.
...
Мои друзья музыканты лауреаты международных конкурсов и музыканты авторитетных оркестров. Причем многие и зарубежных. Те что у нас живут, так длаже до президенсткого доросли.
...
Так что не надо очередной раз врать, хотя тебе одной брехни больше, другой меньше.
...
Ну в любом случае кроме как "сексуально хриплого" голоса и зиметить нечего.
"Зиметь", чуваче, я вже тебе просив не раз перекладати з ідіотської на нормальну. Або наймай перекладача для конвертації твоїх опусів в більш-менш зрозумілий текст. :lol:
А втім... Пішьі ісчо, аффтар! Не так нудно буде в світі жити.