Оффтопики.

21h

Вернулся
SlawaKPSS, в деме обязательно наличие ашипак. Иначе не млодший кандминимум.

Jagger

Повелитель Зерга
Все на что способны? Вы меня разочаровали, хотя слишком видимо я о вас жо этого был высокого мнения.
Вот за гараздо более спокойные вещи ваш корефан коста мне выписывал замечания за образы, тут же зуб даю/, палец об палец не ударит.

Jagger

Повелитель Зерга
SlawaKPSS, в деме обязательно наличие ашипак. Иначе не млодший кандминимум.
Да на себя посмотрел бы, великий чиновник из Ямполя, которого из обл центра в спешном порядке туронули назад в навоз. Или сем на родину просился?

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Факт той, що ти тут зайда, чужинець, подібний до свині, яка "паскудить там де їсть". Виходячи з твоєї біографії - на старому місці ти не прижився, через ті самі причини. Чувак, "тібла" - це стан душі, це не виліковно. А для таких ніде не буде місця.:
Да на здоровье, Ты от этого лучше становишся? Классика транзактного анализа в действии! Не меня в чехии с собакой сравнивали, а тебя, обосрав меня что-то изменится? Для психов с ханиженой самооценкой по науки да, они подымутся в собственных глазах. Зуб даю, щас ты чувствуеш себя просто на небе!
Ось тільки Троїцький - визнаний музичний критик, сторінка у Вікі про нього є
Та ессно, для вики и тимати и басков крутые люди! Музыканты, а Малдыр фокс без гугла НИЧЕГО не знает.
А джаггер - визнаний хамло і грубіян.
Ну в отличии от тебя в этом вопросе я высказывал не свое ИМХО, спомнить только Тры кыты музыкы. Ок, раз так, си ву пле критику на нормана нормального мызыковеда, а не гламурного человека-кондома.
, не можеш відрізнити гімну України від мазурки Домбровського.
Конечно! Ведь гимсн украины твои спис..и у поляков. Причем они на столько разные, что даже плогиат "ще не вмерла" спивався прямо под музыку Домбровского. Казалось бы, ничего общего, значит и хрена гимн споешь под домбровского, а нет! История вешь упрямая, да и не на голословные умозаключения украинского националичта со слабыми нервами я ссылаюсь, а на экспертное мнение. Можеш врать дальше.
І ще, зауваж, Троїцький говорить про голос Кріса Нормана,
Ну да, потому что сказать больше нечего, вот и говорит, что у него сексуально хриплый голос. Это и нравится Малдыру. Малдыр кстати тут также наврал о Скорыке, а он популярнее Русланы, и ему не надо полураздетых девиц вокруг себя садить или кардабалет ставить. Да и о скорыке ты узнал от меня. Так вот, о чем я, с моей точки зрения, что шансон, что басков, что твой Норман с цукерро один кал, мне нравится вечное, чему показуха и шоу ненужно. Ты без гугла сможеш сказать кто такие Пьяциолла, Барриос, Евгений Финкельштейн? Нет! Так что примолкни, а?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Не меня в чехии с собакой сравнивали, а тебя, обосрав меня что-то изменится?
А хто тобі таке сказав? Ось приїхало одне таке хамло (на кшталт тебе) з України (за твоїми словами, "своєй зємлі"), буйствувало, кидалося на людей, за...упалося до всіх... В результаті, що запобігти подальшим ексцесам перестрахувалися. Турки і єгиптяни таких ще терплять (бо залишають їм свої капітали), а ось чехи... Так що, чувак, знову ти програв.
Музыканты, а Малдыр фокс без гугла НИЧЕГО не знает.
Ги-ги-ги... А що ж ти знаєш? Той, що грамоту ще на засвоїв, і на чиї пости треба ставити перекладача?
Ну в отличии от тебя в этом вопросе я высказывал не свое ИМХО, спомнить только Тры кыты музыкы. Ок, раз так, си ву пле критику на нормана нормального мызыковеда, а не гламурного человека-кондома.
Мені достатньо того, що я не знайшов про нього жодного поганого відгуку. Звичайно, окрім джаггера-зеніта... Два обличчя одного знавця музикознавця...:lol:
Конечно! Ведь гимсн украины твои спис..и у поляков. Причем они на столько разные, что даже плогиат "ще не вмерла" спивався прямо под музыку Домбровского. Казалось бы, ничего общего, значит и хрена гимн споешь под домбровского, а нет! История вешь упрямая, да и не на голословные умозаключения украинского националичта со слабыми нервами я ссылаюсь, а на экспертное мнение.
Чувак, ти без гугла нічого не знаєш, і з гуглем - результат в тебе той самий. Чув дзвін, та не знаєш, де він. Слова Чубинський дійсно написав під впливом слів польської пісня, втім, він був не поодинокий. Адже польський гімн дав натхнення багатьом поневоленим на той час народам:
«Мазурка Домбровського» стала неофіційним гімном польським під час листопадового повстання 1830 р. і разом з хвилею польських емігрантів поширилася по Європі. Взявши мазурку за зразок, угорський етнограф Даніель Турі написав пісню “Ще Угорщина не вмерла». Л. Гай, один з натхненників хорватського національного відродження, створив «Пісня хорватів», а в 1848 р. словак Самюель Томасік на основі «Мазурки Домбровського» написав гімн «Гей, слов’яни». Ця пісня була також переведена на російську мову й стала гімном «панславістського руху».
Щодо музичного супроводу, то за такий в нинішньому українському гімнові маємо музику Михайла Вербицького, яка з польським гімном немає нічого спільного. Посилання вже давав тобі, захочеш - пошукаєш. Хоча такому "музиканту", як ти, з таким "ідеальним" слухом запросто можна заспівати арію царя Ірода на мотив "Камарінської". І що там за авторитетна думка експертів, на яку ти спираєшся? Ті експерти, наче твої друзі, такі ж остолопи (і такі ж "музиканти"), як і ти.
Можеш врать дальше.
Ну да, потому что сказать больше нечего, вот и говорит, что у него сексуально хриплый голос. Это и нравится Малдыру. Малдыр кстати тут также наврал о Скорыке, а он популярнее Русланы, и ему не надо полураздетых девиц вокруг себя садить или кардабалет ставить. ...
Бла-бла-бла... Троїцький говорить про хриплий голос? Так, бо хто хоч трохи розуміється на голосах, то скаже, що голос в нормана справді хриплий, а не "писклявый", як то стверджуєш ти. Отже і цього разу ти скуштував (цензура). А окрім того в кожному своєму пості ти згадуєш не голос Нормана, а щось інше :mrgreen:
І коли ти припускаєш, що
сексуально хриплый голос... нравится Малдыру
, то в мене в свою чергу закралися підозри, що він чоловік твоєї мрії, а оскільки є для тебе недосяжним, то ти, як та , даремно набалакуєш на нього :lol::lol::lol: Вгадав?
Все, джаггер-зеніт, настогид ти мені. Бувай!

21h

Вернулся
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Ги-ги-ги... А що ж ти знаєш? Той, що грамоту ще на засвоїв, і на чиї пости треба ставити перекладача?
Пане, як посміли? В нього ж "корачка єсть"!

Мені достатньо того, що я не знайшов про нього жодного поганого відгуку. Звичайно, окрім джаггера-зеніта... Два обличчя одного знавця музикознавця...:lol:
Тихіше, тихіше, жабський регулярно надима міхура в темі "Жалоб" що він такий чесний, матюком не матюкається, мультиніків не створює, взагалі повністю набожна людина, інтелігенція.. а тут такі "сриви пакров":cool:

21h

Вернулся
SergeiRap, и не говори, сплошная слюна...
You must be registered for see images

Наверно правы отцы, что говорят, мол кач понижает IQ... Это ж надо, самок левой фоткой привлекать...

Зверху