Оффтопики.

Z3RG

Забанен
Re: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Ну, Штайн, теперь как говорится тебе все флаги в... руки. Я тут в свое время кучу банов навыхвачивал в перепалках с модерацией на предмет всяких Сумчатых Еврев и барыг колготками. Теперь к модерации ты имеешь прямое отношение, и помнится ты не очень лесно о таких "трудягах" отзывался. Так что смотри, не стань "правильным" модератором" ;)

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Друга світова та ВВВ

...а ще Лєнін був гріб. Це теж факт. :lol:

Andy

Well-Known Member
Re: Друга світова та ВВВ

Stein, не раз слышал эти слова, но никак не пойму их значения. При чем тут гриб? :)

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Друга світова та ВВВ

Чого наїлись - там і назвали... ;)

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Не могу! Как вспомню вельмишановного Віктора Андрійовича, кандидата наук, многодетного папу, экс-Гетьмана и экс-Президента, опытного пчеловода-новатора, нашего Земелю из с.Хоружевка Недригайловского р-на Сумской области, - так сердце обливается кровью и слеза катится по правой щеке, понимешь.
Если и кому ставить памятник нонче, то как раз дорогому Віктору Андрійовичу! Согласись.
О, діду! Давненько тебе не було чути. Скажи чесно, ти втік, перекусавши санітарів, чи тебе випустили під чесне слово, коли у вас в закладі закінчився галоперідол, і хворих розпустили "підгодовуватися" та підліковуватися власними силами?

Z3RG

Забанен
Малдере, під Новий Рік психів частенько відпускають до рідні - бо може скучили. Але як то часто буває - буквально через добу-дві їх назад привозять. Отже, якщо він тут затримається більш ніж на тиждень, то звісно, він утік з лікарні ). А якщо знов знике - то це був подарунок "псіхушкі" родичам ).
п.с. Заодно перевіримо, як клейноди влади вплинули на пана Штайна ;)

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Я тут в свое время кучу банов навыхвачивал в перепалках с модерацией на предмет всяких барыг колготками.
Почему "всяких"? Я, между прочим, уважаемый, богатый человек, учёный, лектор, а не только барыга. А ты меня причисляешь ко "всяким"... Обидно, понимаешь. :angry:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Почему "всяких"? Я, между прочим, уважаемый, богатый человек, учёный, лектор, а не только барыга. А ты меня причисляешь ко "всяким"... Обидно, понимаешь. :angry:
Діду, скільки можна? В останній раз тобі нагадую, що не лектор, а Лектер.
Ганнібал Лектер. Під таким прізвиськом (в силу своїх звичок та нахилів) ти проходиш в своєму лікувальному закладі. Непогано. Звичайно, не "Наполеон" чи "Цезар", але й не "кінь Будьонного".
"Согласісь"!

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Український РАФ оголошує набір

До речі, пане, Стайне. Зайшов і жахнувся!!!
По пунктах:
Серед них – відомий кат українського народу, відповідальний за масові репресії, комісар Держбезпеки А.А.Жуков.
Вибачте, які репресії? Чи не Ви нам тут розказували (разом з містером Анді), що Сталін справедливо боровся з ворогами народу і що просто так у нас нікого не саджали (не репресовували), і що врешті репресії не були масовими?
Таким чином, меморіал у парку Слави не є цвинтарем, але – пропагандистським об‘єктом, побудованим з використанням людських кісток. Він призначений рекламувати людиноненависницьку ідеологію та войовничий тоталітаризм.
Вибачте, а хіба Ви пропонували нам "людинофільну" ідеологію. А як же твердження, що люди - то сміття, що шанувати будуть лише тиранів, фараонів та деспотів, що поклали за собою гори трупів? І з яких пір "войовничість" та "тоталітаризм" стали для вас ("Братства") негативом. Ви ж особисто розказували, що то суцільна "добродєтєль"!
Наявність «Вєчной слави парка» суперечить загальнолюдським уявленням про мораль, повагу до мертвих, служить пропаганді культу насильства та жорстокості.
Вибачте, а чи не Ви на форумі казали, що немає нічого безглуздіше за поняття "загальнолюдські цінності, загальнолюдська мораль"? І знову таки, коли це культ насильства та жорстокості (не буду знову повторюватися про імператорів з фараонами та їх "розходний матеріал") став засуджуватися?
Коли ми в Києві спільно з Москвою вшановуємо подвиг солдат, що завоювали нашу землю для московського імперіалізму, ми визнаємо право Москви повернути її собі.
Ну, тут вже я казав - може спочатку з цими імперіалістами розібратися, а потім вже до Кореї лізти?

Тому, скажіть, будь ласка, що це означає? Хто з Вас (Ви чи Корчинський) відхилився від курсу партії?

Зверху