Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Просто вражаюче схоже! Те ж саме хамство, та ж зухвалість, невихованість, нахабство, безпідставна нічим не вмотивована агресія, той же стиль ведення дискусії, те саме невміння біль-менш чітко сформулювати думку, ті ж пости з помилками, та ж манія величі (він і вчений і музикант, і поліглот) ... Надто багато збігів, щоби вважати просто випадковістю. Скоріше за все це один і той же чувак.

S#RG

Забанен
Так джагер вроде у Крамара в институте сотрудник (ну типа ж магистра по спектрометрам). А этот в филармонии в Киеве :). Может он еще Бонапарт по совместительству, и Цезарь? Видимо все зависит от дозы викодина )

Stein

Well-Known Member

Там всі Бонапарти, Цезарі... :lol:

S#RG

Забанен
Re: Відповідь: Оффтопики.

Просто вражаюче схоже! Те ж саме хамство, та ж зухвалість, невихованість, нахабство, безпідставна нічим не вмотивована агресія, той же стиль ведення дискусії, те саме невміння біль-менш чітко сформулювати думку, ті ж пости з помилками, та ж манія величі (він і вчений і музикант, і поліглот) ... Надто багато збігів, щоби вважати просто випадковістю. Скоріше за все це один і той же чувак.
Собственно КОСТа
І відносно того, що там Серг писав. Ось тут питання, хто визначався Шевченком як "москаль" обговорювалось.
Вживання слів "москаль", "кацап", "хохол", "жид" і таке інше, заборонено по відношенню до когось. А коли це класика, чи обговорення значення, то це вже інше.
І останнє. Zenith, не Вам до Серга чіплятись. Нагадаю Вам Ваші слова:
Цитата:
Сообщение от Jagger Посмотреть сообщение
Мне если честно, то пофиг. Банте! Только сий додик додиком и останется, ибо заушник акромя поэтического вопля о том как я съел его сало и он содержит меня. Так что бан обсалютно никакого неудобства мне не принесет. Кстати я в отличии от некоторых регится под другим ником не собираюсь)))))
І після бану, на тиждень, не дочекавшись пари днів створили новий нік. Тож, хто з вас краще, а хто гірше, з'ясовуйте десь за межами цього форума.
Жаль потраченного времени ((( Я както пропустил, что зенит - мультик джаггера... Фу.. :) Исправлюсь

Останнє редагування:

loyer_1

той самий Otto

Згідно до німецького правопису, буквосполучення "ei" читається як "ай". А написання "Манштейн" - від безграмотності.

Я задав вам цілком логічне питання, на ваші безсенсові закиди:

Якщо ви не зрозуміли суті, то це скоріше через ваші особисті здібності.

Ну, ви ж у нас спеціаліст по "говнам", кому ж як не вам відстежувати подібну статистику.

А ви трішечки подалі прогорніть тему, там внизу є циферка "7", ви її натисніть мишкою, і, "о чудо", відкриється наступна сторінка теми, яка містить мою вичерпну відповідь на всі ваші запитання...

Це ви про себе так? Ваше "красномовне" посилання приводить нас до вашого ж повідомлення...

Я відповідаю вам в тому ж тоні, в якому звертаєтесь до мене ви. В моєму першому зверненні до вас в даній темі не містилося жодних образ чи переходу на особистості, з яких почали свою відповідь мені ви.
Штайн (не Петер, и не Питер)!!!

Цей ваш останній пост - зайве підтвердження моїх слів. А я ж про це й писав:
ви спроможні лише або розкладати відповіді опонента на літери або при нагоді тупо "вмикати дурня"
Я (баче бог) не збирався з вами дискутувати, тим більш, що саме ви своїм недолугим запитанням спровокували цей флейм. Але оскільки тему, присвячену наступаючому ювілею Леніна, достроково закрито, остаточну відповідь на ваші безпідставні закиди розмістив тут.
Отже, на останок пропоную провести таке собі дослідження.
На скільки літер ви на цей раз розклали мою відповідь - рахувати не буду. Краще порахуємо скільки разів в цьому одному пості ви "вмикнули дурня". Судіть самі:

1. Мої пояснення про те, "хто саме винайшов "лампочку Ильича"; про те, що план ГОЕЛРО ніякий не новаційний витвір та про те, що й перше, й друге становили частину радянської міфології, а тому не заслуговують на подальше тиражування, - ви називаєте "безсенсовими закидами", з чого роблю висновок, що, по-вашому, лампочку винайшов все ж таки Ілліч. (Доводити вам зворотнє вважаю марною справою, бо, як на мене безглуздо - знову доводити те, що й так майже всім відомо. "Загальновідоме не потребує доказів").

2. Ви називаєте "цілком логічним" питання, в якому визначальним словосполученням є ваша власна авторська напівідіома - "демократичні міфи". Але, зізнаюсь, моєї інтуіції замало, щоби догадатися: який об'єм і який зміст ваш збуджений киплячий мозок вкладує в це поняття. Тобто в існуючий набір моїх термінів, одним з яких є "советские мифы", під чим я розумію в даному разі "лампочку Ілліча" й "план ГОЕЛРО", - ви своїм запитанням до мене вводите новий термін - "демократичні міфи". Та ще й при цьому запитуєте: чи варто цей невідомий термін тиражувати.
Саме цим ви брутально порушили один з фундаментальних законів логіки - закон тотожності - згідно з яким не можна: підмінять поняття в процесі діалогу; створювати двозначність; відхилятись від теми; вводити нові дефініції без визначення їх об'єму та змісту.
Таким чином, ваше питання не "цілком логічне", а "алогічне" або "абсурдне". Тобто такі питання допустимі в вашому середовище, де ні "інтелектуалу" Дмитру, ні вам, його послідовникам-"підінтелектуалам", ані логіка, ані просто здоровий глузд - не є обов'язковими. Але я ж вам вже нагадував, що тут не "братський осередок".

3. Ви лукаво стверджуєте, що моє посилання, як доказ вашого минулорічного багаторазового "вмикання дурня", буцімто приводить вас до мого ж повідомлення (та ще й посилюєте своє лукавство підморгуючим смайликом).
Але я надав посилання саме на це своє повідомлення тому, що воно є початком "діалогу", прочитавши який можно легко порахувати кількість ваших "вмикань", самими безневинними з яких є:
удавання того, що вам буцімто нічого невідомо про те, що ваш гуру в той момент поєднував свій "революційний порив" з наданням послуг шоу-мена на каналі "Київ";
глузування над тим, що буцімто насправді то не Дмитро шоуменив у Льоні-Космоса, а, мовляв, чи то дмитрові двійники, чи то його брати-близнюки.
Окремо рахувати - скільки разів ви тоді "вмикнули дурня" - не маю бажання, але будь-хто може сам це зробити.

4. Ви заявляете, що буцімто я у вас спеціаліст по "говнам". Але я ж не маю ніякого відношення до лав "Братства", в якому спеціалістів по "говнам" - неміряно, й головним з яких є ваш вождь.

Підсумок рахунку: в своїх семи реченнях ви знову припустились чотирьох "вмикань дурня". Тобто моє твердження про те, що ви спроможні лише "при нагоді вмикати дурня" не є безпідставним. Навпаки, воно є ДОВЕДЕНИМ.

P.S. Щодо безграмотності. При перекладі іноземних слів перш за все беруться до уваги правила (орфографії, фонетики тощо) своєї мови, а вже потім іноземної. "Маршал Манштейн" взято мною в лапки тому, що воно написано російською мовою (до речі, ви мені самі дозволили писати російською). А згідно російського правопису, літера "е" в "іменах власних" з коренем "-stein-" при перекладі ні в яку іншу літеру не трансформується. Тому прізвище німецького фельдмаршала Е.Манштейна в усіх письмових джерелах пишеться через "е" і так само й вимовляється. Чи вам тільки "аби не так, як у москалів"???:eek:

Stein

Well-Known Member

Мої пояснення про те, "хто саме винайшов "лампочку Ильича"; про те, що план ГОЕЛРО ніякий не новаційний витвір та про те, що й перше, й друге становили частину радянської міфології, а тому не заслуговують на подальше тиражування, - ви називаєте "безсенсовими закидами",
Пояснення це пояснення, а закиди це закиди. Не плутайте "тёплое с мягким" і уважно читайте тему.
по-вашому, лампочку винайшов все ж таки Ілліч.
Це ваша вигадка. Я такого не стверджував.
Тобто в існуючий набір моїх термінів, одним з яких є "советские мифы", під чим я розумію в даному разі "лампочку Ілліча" й "план ГОЕЛРО"
Тобто, відносячи "план ГОЕЛРО" до міфів, ви стверджуєте про його вигаданість?
удавання того, що вам буцімто нічого невідомо про те, що ваш гуру в той момент поєднував свій "революційний порив" з наданням послуг шоу-мена на каналі "Київ";
Я не є ад'ютантом Дмитра Олександровича і не зобов'язаний відстежувати кожен його крок. І якщо я чогось не знаю - то значить я цього не знаю. Чи по-вашому я не можу чогось не знати?
4. Ви заявляете, що буцімто я у вас спеціаліст по "говнам". Але я ж не маю ніякого відношення до лав "Братства", в якому спеціалістів по "говнам" - неміряно, й головним з яких є ваш вождь.
Ні, у нас є лише спеціалісти по виявленню таких як ви "спеціалістів по говнам"... ;)
Щодо безграмотності. При перекладі іноземних слів перш за все беруться до уваги правила (орфографії, фонетики тощо) своєї мови, а вже потім іноземної.
Згідно з етичними нормами, іноземні прізвища прийнято читати (і писати відповідно) так, як вони звучать на рідній мові власника прізвища.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

По-моему, эта тема относится к той категории, для которой не может быть никакой пользы в публичном обсуждении, и тем более, не могут эти вопросы решаться путем какого-нибудь там референдума, плебисцита или другого вида всенародного волеизъявления. Потому как, на вопросы типа "допустимо ли для повышения благосостояния включать печатный станок?" или "хотите ли вы не платить налоги?" подавляющие число граждан все равно ответит утвердительно, что, понятно, для экономики повлечет кирдык".
З цього приводу згадую, як казала одна кіношна героїня: "Девочка, что ты больше хочешь - чтобы тебе оторвали голову или на дачу?" :)
Так что, если правительственные слухи станут явью и если принять во внимание "тяжелое детство" и стойкую "с малых лет" неприязнь президента и его канкретных пацанов к ментам, и они таки сделают, чтобы менты (гады такие) в 40 лет на пенсию не уходили, или уйдя, что-то одно получали (или на пенсии сиди или работай без пенсии, кризис, мля, понятно?), - образуются у нас вместо опустевших райотделов, "следственные комиссии" с канкретными пацанами. И под римейк "Владимирского централа" пацаны чисто от терпил будут заявы принимать о гоп-стопах, кидаловах и мокрухах и сами же будут "крыс" "по понятиям" наказывать. О заживем!
Знаєте, було б справді дуже весело, коли б не було так сумно (і навіть страшно):
Янукович продовжує звільнення: у відставку пішов головний тюремник України​

Незадовго до відставки Олександр Галінський пропонував президенту Януковичу святкувати день тюремника.

Кабінет міністрів звільнив Олександра Галінського з посади голови Державного департаменту з питань виконання покарань. Минулого тижня Галінський викликав роздратування президента Віктора Януковича пропозицією запровадити нове свято - День працівника системи виконання покарань.

Минулої п’ятниці 12 березня президент Віктор Янукович провів координаційну нараду з питання боротьби із злочинністю та корупцією, на якій було присутнє керівництво силових структур країни. На цьому засіданні глава Держдепартаменту з питань виконання покарань Олександр Галінський звернувся до президента з особистим проханням - ввести 12 березня нове свято - День працівника системи виконання покарань.

"А то день склодува є, коваля ручного кування - є, а у нашої системи, де працює 60 тисяч людей, - ні. Саме сьогодні виповнюється 131 рік з дня створення тюремної служби". - звернувся Галінський до президента.

Зал проводив доповідача сміхом та оплесками. "Свято може бути, звичайно, але вже без декого", - з неприхованим роздратуванням відреагував тоді на прохання Янукович.

Нагадаємо, Олександр Галінський був призначений на посаду голови Держдепартаменту з виконання покарань у серпні 2009 року.
Як бачимо, все так, як Ви і казали. Ось лише поки що під "роздачу" потрапили не міліціонери, а "вертухаї". Поки що...

loyer_1

той самий Otto

у нас є лише спеціалісти по виявленню таких як ви "спеціалістів по говнам"... ;)
:shock::lol:
Щоби "виявляти" мене, у вас "виявлялка" не виросла. Краще потурбуйтесь про себе.
Й чи не ті це ваші "спеціалісти", котрих разом с вашим вождем минулого року якісь хулігани спочатку відлупцювали, а потім мало не зарізали у вашому ж власному "офісі"???:mrgreen:

Пояснення це пояснення, а закиди це закиди. Не плутайте "тёплое с мягким" і уважно читайте тему.

Це ваша вигадка. Я такого не стверджував.

Тобто, відносячи "план ГОЕЛРО" до міфів, ви стверджуєте про його вигаданість?

Я не є ад'ютантом Дмитра Олександровича і не зобов'язаний відстежувати кожен його крок. І якщо я чогось не знаю - то значить я цього не знаю. Чи по-вашому я не можу чогось не знати?

Згідно з етичними нормами, іноземні прізвища прийнято читати (і писати відповідно) так, як вони звучать на рідній мові власника прізвища.
Ну от, знову "вмикання дурня". Здається, це у вас "врождьонноє". Але прогрес вже хоча б у тому, що відповідь розтинається вами вже на меншу кількість частин. Тому, можливо, хвороба ("синдром м'ясоруба") й пройде...

Nahrapov

Буржуй и учёный
Еврей - Лоуеру
Хотя я их знаю (записывал у них как-то интервью). Скажу одно: это люди (Djugashvili, Nahrapov) изменившие своим убеждениям и переметнулись на сторону мелкой буржуазии и прочих негодяев, каких в печатном слове и упоминать мне не надлежит, учитывая мой сан. Впрочем, как и Вы, и как и я. Что поделаешь: жизнь ругает тех, кто идёт не в ногу со всеми.
Совершенно верно! Идти в ногу со временем - наш девиз. Даже если при этом кто-то ненароком величает тебя негодяем.
Думаю, Нахрапов обязательно ответит Вам за такую выходку, когда его разбанят
Нет, отвечать не буду, бо Лоуер - очень умный мужик. А таких здесь на форуме немного. Надо беречь ценные кадры, не обижать их. Чего стоит только аватарка Лоуера! Неспроста он взял для поднятия своего авторитета образ самого положительного героя сов. эпохи. Ох, неспроста! Очччч. умный парень, этот Лоуер. Хороший психолог.

Nahrapov

Буржуй и учёный
КОСТа
Забув вчора ще Nezabuvaemaj до мультініков Nahrapov'а додати. Теж у довічний бан.
Должен извиниться перед Евреем, Джугашвили, Акулою33, Незабуваемою, шо потянул их у довічний бан. Не хотел. Видит бог, не хотел.
Однако мы все должны признать, шо главный тут КОСТа, и он имеет полное право решать, кто под кого тут косит. Якщо он считает, шо все мы - одна семья, то так тому и быть. Пишите мне в личку, буду вещать от вашего имени.
А колготки, между прочим, подорожали, пока я был забанен.

Зверху