Re: Відповідь: Оффтопики.
Згідно до німецького правопису, буквосполучення "ei" читається як "ай". А написання "Манштейн" - від безграмотності.
Я задав вам цілком логічне питання, на ваші безсенсові закиди:
Якщо ви не зрозуміли суті, то це скоріше через ваші особисті здібності.
Ну, ви ж у нас спеціаліст по "говнам", кому ж як не вам відстежувати подібну статистику.
А ви трішечки подалі прогорніть тему, там внизу є циферка "7", ви її натисніть мишкою, і, "о чудо", відкриється наступна сторінка теми, яка містить мою вичерпну відповідь на всі ваші запитання...
Це ви про себе так? Ваше "красномовне" посилання приводить нас до вашого ж повідомлення...
Я відповідаю вам в тому ж тоні, в якому звертаєтесь до мене ви. В моєму першому зверненні до вас в даній темі не містилося жодних образ чи переходу на особистості, з яких почали свою відповідь мені ви.
Штайн (не Петер, и не Питер)
!!!
Цей ваш останній пост - зайве підтвердження моїх слів. А я ж про це й писав:
ви спроможні лише або розкладати відповіді опонента на літери або при нагоді тупо "вмикати дурня"
Я (баче бог) не збирався з вами дискутувати, тим більш, що саме ви своїм недолугим запитанням спровокували цей флейм. Але оскільки тему, присвячену наступаючому ювілею Леніна, достроково закрито, остаточну відповідь на ваші безпідставні закиди розмістив тут.
Отже, на останок пропоную провести таке собі дослідження.
На скільки літер ви на цей раз розклали мою відповідь - рахувати не буду. Краще порахуємо скільки разів в цьому одному пості ви "вмикнули дурня". Судіть самі:
1. Мої пояснення про те, "
хто саме винайшов "лампочку Ильича"; про те, що план ГОЕЛРО ніякий не новаційний витвір та про те, що й перше, й друге становили частину радянської міфології, а тому не заслуговують на подальше тиражування, - ви називаєте "безсенсовими закидами", з чого роблю висновок, що, по-вашому, лампочку винайшов все ж таки Ілліч. (Доводити вам зворотнє вважаю марною справою, бо, як на мене безглуздо - знову доводити те, що й так майже всім відомо. "Загальновідоме не потребує доказів").
2. Ви називаєте "цілком логічним" питання, в якому визначальним словосполученням є ваша власна авторська напівідіома - "демократичні міфи". Але, зізнаюсь, моєї інтуіції замало, щоби догадатися:
який об'єм і який зміст ваш збуджений киплячий мозок вкладує в це поняття. Тобто в існуючий набір моїх термінів, одним з яких є "советские мифы", під чим я розумію в даному разі "лампочку Ілліча" й "план ГОЕЛРО", - ви своїм запитанням до мене вводите новий термін - "демократичні міфи". Та ще й при цьому запитуєте:
чи варто цей невідомий термін тиражувати.
Саме цим ви брутально порушили один з фундаментальних законів логіки - закон тотожності - згідно з яким не можна: підмінять поняття в процесі діалогу; створювати двозначність; відхилятись від теми;
вводити нові дефініції без визначення їх об'єму та змісту.
Таким чином, ваше питання не "цілком логічне", а "алогічне" або "абсурдне". Тобто такі питання допустимі в вашому середовище, де ні "інтелектуалу" Дмитру, ні вам, його послідовникам-"підінтелектуалам", ані логіка, ані просто здоровий глузд - не є обов'язковими. Але я ж вам вже нагадував, що тут не "братський осередок".
3. Ви лукаво стверджуєте, що моє посилання, як доказ вашого минулорічного багаторазового "вмикання дурня", буцімто приводить вас до мого ж повідомлення (та ще й посилюєте своє лукавство підморгуючим смайликом).
Але я надав посилання саме на це своє повідомлення тому, що воно є початком "діалогу", прочитавши який можно легко порахувати кількість ваших "вмикань", самими безневинними з яких є:
удавання того, що вам буцімто нічого невідомо про те, що ваш гуру в той момент поєднував свій "революційний порив" з наданням послуг шоу-мена на каналі "Київ";
глузування над тим, що буцімто насправді то не Дмитро шоуменив у Льоні-Космоса, а, мовляв, чи то дмитрові двійники, чи то його брати-близнюки.
Окремо рахувати - скільки разів ви тоді "вмикнули дурня" - не маю бажання, але будь-хто може сам це зробити.
4. Ви заявляете, що буцімто я
у вас спеціаліст по "говнам". Але я ж не маю ніякого відношення до лав "Братства", в якому спеціалістів по "говнам" - неміряно, й головним з яких є ваш вождь.
Підсумок рахунку: в своїх семи реченнях ви знову припустились чотирьох "вмикань дурня". Тобто моє твердження про те, що ви спроможні лише "при нагоді вмикати дурня" не є безпідставним. Навпаки, воно є ДОВЕДЕНИМ.
P.S. Щодо безграмотності. При перекладі іноземних слів перш за все беруться до уваги правила (орфографії, фонетики тощо) своєї мови, а вже потім іноземної. "Маршал Манштейн" взято мною в лапки тому, що воно написано російською мовою (до речі, ви мені самі дозволили писати російською). А згідно російського правопису, літера "е" в "іменах власних" з коренем "-stein-" при перекладі ні в яку іншу літеру не трансформується. Тому прізвище німецького фельдмаршала Е.Манштейна в усіх письмових джерелах пишеться через "е" і так само й вимовляється. Чи вам тільки "аби не так, як у москалів"???