Я для себя сделал вывод, что незачем на вас тратить свое время, начинать какую -либо дисскусию.
Ви ведете дискусію? Не брешіть. Ви досить таки безапеляційно починаєте поливати брудом релігійні, культурні, політичні тощо переконання інший людей, посилаючись лише на власні уподобання. Ви, наче біблійний пророк (невідомо від кого отримавши такі повноваження), починаєте ділити людей на праведників та грішників. Ви порушили Закони України та декларацію прав та свобод людини, на яку, без будь-яких докорів сумління, самі ж і посилаєтеся. Ви дозволяєте собі плювати на релігійні почуття інших людей, насаджуючи їм ідеологію своєї церкви. Я лише показав, як це погано, коли хтось зневажає те, що для когось є дорогим та святим. Я навів Вам факти, які свідчать, що у Вашої церкви не лише "рильце в пушку", а писок поріс густою бородою під самі очі, немов у "лайнопомазаного" Варєліка Каурова. Зауважте, жоден з цих фактів Ви не спростували. Я показав, що не Вашій церкві почати когось та вишукувати порошинки в чужих очах - спершу треба повиймати колоди зі своїх очей.
Во первых мы с такими взглядами, уверен, никогда не выпьем с вами на "брундершафт", (я не огорчаюсь), а вы как ""высокообразованный"" гражданин влазите в чужой диалог, и пытаетесь прокомментировать, то, чего у вас не спрашивали,
Ознайомтеся з правилами форуму. Я маю право реагувати на будь-який пост (чи ігнорувати його), так само, як і Ви. Якщо ж Ви хочете, щоби Вашому спілкуванню ніхто не заважав, то для цього є режим ПП (ЛС) - персонального повідомлення (личного сообщения). Так що не Вам мене навчати гарним манерам. Спочатку спробуйте позбутися гидоти в собі. Хоча можливо Вас виховали так, що вульгарності в бік незнайомої Вам людини, більше того дівчини є нормою... Тоді важко щось сказати.
по поводу мед образования- обьясню, что я вырос в семье медиков, где мои родные уважаемые хирурги в регионе и носят высокое звание Заслуженных врачей Украины, и конечно же истинно Православных, и мне привили частичку своих знаний.
Тоді покажіть мені медичний довідник, словник, анатомічний атлас, курс лекцій якогось вченого-лікаря, в якому йдеться, що
А сектантский "Киевский патриархат" - вне ЦЕРКВИ. Это медицинский факт.
Чекаю Ваших посилань. Якщо ж таких не буде, то залишаю за собою право в черговий раз констатувати, що Ви - брехун.
о чем можно разговаривать, вести дисскусию в сфере Православной религии, с человеком, который даже не крещенный,
Хто Вам сказав, що я не хрещений? На чому базується Ваше твердження? Де докази? Ась? Мовчання. В такому разі, я стверджую, що Ви наркоман, п'яниця та брудний збоченець. Тепер спробуйте все це спростувати.
которому Почаевская Лавра, Киево-Печерская Лавра и ее монахи не авторитетные святые отци,
Дійсно, для мене не є авторитетом люди, які закликають мене боротися зі "злом" в образі Гаррі Поттера, лікаря-психотерапевта Кашпіровського, телевізора, ідентифікаційного коду та пластикової картки для фінансових розрахунків. Мені шкода, що ці шановані монастирі, що були колись гордістю України скотилися до такого примітиву.
вы даже о св. Пантелеймоне отзываетесь с сарказмом, для меня это недопустимо.
Чергова брехня. Про святого Пантелеймона я говорив без сарказму. Сарказм був спрямований виключно на Ваші, пардон, маразматичні і безпідставні спроби поєднати Київський патріархат та медицину (див. цитату вище).
Дальнейшие ваши высказывания, я буду стараться по возможности игнорировать.
Ваше право. Я так розумію, що навести якийсь хоч найменший контраргумент на будь-який з моїх постів Ви не в змозі... Що ж, в такому разі можна відхилитися від теми та перейти на особисті образи, типу "піндоси"... Теж варіант. Школярі початкових класів таке інколи практикують...