Оффтопики.

Djugashvili

Диссидент
Нахрапов ! цікавить можливість оренди твоєї сауни та наймитів-українців на предвиборчий період.Годі дрібницями займатись. Пройду я в президенти - бути тобі премьєром...Ото ми покажемо, що таке сталінський капіталізм і нахраповський ринок.Зрозуміло все ?

Nahrapov

Буржуй и учёный
Нахрапов ! цікавить можливість оренди твоєї сауни та наймитів-українців на предвиборчий період.Годі дрібницями займатись. Пройду я в президенти - бути тобі премьєром...Ото ми покажемо, що таке сталінський капіталізм і нахраповський ринок.Зрозуміло все ?
Нічого не зрозумів. І взагалі, що за ахінею ти несеш. Я шарахаюсь від влади, як чорт від ладана. Моя мрія - це скромнесенький депутатський статус, щоб я мав доступ до інформації. Бо зараз як воно? Хто перший здобуде інформацію про товар та ціни, у того і навар більше. Зрозумів?

MotoMan

Забанен
Из всей той фигни, которую напел Нахрапов, скажу одно - я ставлю под очень большое сомнение, что фамилия "нахрапов" вообще значится в укр. паспортах ))

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Оффтопики.

Шановні!
Я, чесно кажучи, не міг і чекати, що моїй скромній персоні молодого буржуя буде надано стільки уваги.
...
Конешно, пробачаюсь, если кого-то задел.
О це сказав. Мої оплески.
Шановні, Ви даремно на Нахрапова налетіли. Він може і стебається, але ж нікого тут не ображає. Тому тим кого він дратує, пропоную поставити його в ігнор, або просто не звертати уваги.
Jagger, Фокс Малдер, mangust і MotoMan, вашу сварку довелось видалити, бо ви там вже певні межи навить для теми "Оффтопи" перейшли, а з'ясовувати, як у дитячому садочку, хто там перший почав і хто образливіше про іншого висловився, не буду.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Я для себя сделал вывод, что незачем на вас тратить свое время, начинать какую -либо дисскусию.
Ви ведете дискусію? Не брешіть. Ви досить таки безапеляційно починаєте поливати брудом релігійні, культурні, політичні тощо переконання інший людей, посилаючись лише на власні уподобання. Ви, наче біблійний пророк (невідомо від кого отримавши такі повноваження), починаєте ділити людей на праведників та грішників. Ви порушили Закони України та декларацію прав та свобод людини, на яку, без будь-яких докорів сумління, самі ж і посилаєтеся. Ви дозволяєте собі плювати на релігійні почуття інших людей, насаджуючи їм ідеологію своєї церкви. Я лише показав, як це погано, коли хтось зневажає те, що для когось є дорогим та святим. Я навів Вам факти, які свідчать, що у Вашої церкви не лише "рильце в пушку", а писок поріс густою бородою під самі очі, немов у "лайнопомазаного" Варєліка Каурова. Зауважте, жоден з цих фактів Ви не спростували. Я показав, що не Вашій церкві почати когось та вишукувати порошинки в чужих очах - спершу треба повиймати колоди зі своїх очей.
Во первых мы с такими взглядами, уверен, никогда не выпьем с вами на "брундершафт", (я не огорчаюсь), а вы как ""высокообразованный"" гражданин влазите в чужой диалог, и пытаетесь прокомментировать, то, чего у вас не спрашивали,
Ознайомтеся з правилами форуму. Я маю право реагувати на будь-який пост (чи ігнорувати його), так само, як і Ви. Якщо ж Ви хочете, щоби Вашому спілкуванню ніхто не заважав, то для цього є режим ПП (ЛС) - персонального повідомлення (личного сообщения). Так що не Вам мене навчати гарним манерам. Спочатку спробуйте позбутися гидоти в собі. Хоча можливо Вас виховали так, що вульгарності в бік незнайомої Вам людини, більше того дівчини є нормою... Тоді важко щось сказати.
по поводу мед образования- обьясню, что я вырос в семье медиков, где мои родные уважаемые хирурги в регионе и носят высокое звание Заслуженных врачей Украины, и конечно же истинно Православных, и мне привили частичку своих знаний.
Тоді покажіть мені медичний довідник, словник, анатомічний атлас, курс лекцій якогось вченого-лікаря, в якому йдеться, що
А сектантский "Киевский патриархат" - вне ЦЕРКВИ. Это медицинский факт.
Чекаю Ваших посилань. Якщо ж таких не буде, то залишаю за собою право в черговий раз констатувати, що Ви - брехун.
о чем можно разговаривать, вести дисскусию в сфере Православной религии, с человеком, который даже не крещенный,
Хто Вам сказав, що я не хрещений? На чому базується Ваше твердження? Де докази? Ась? Мовчання. В такому разі, я стверджую, що Ви наркоман, п'яниця та брудний збоченець. Тепер спробуйте все це спростувати.
которому Почаевская Лавра, Киево-Печерская Лавра и ее монахи не авторитетные святые отци,
Дійсно, для мене не є авторитетом люди, які закликають мене боротися зі "злом" в образі Гаррі Поттера, лікаря-психотерапевта Кашпіровського, телевізора, ідентифікаційного коду та пластикової картки для фінансових розрахунків. Мені шкода, що ці шановані монастирі, що були колись гордістю України скотилися до такого примітиву.
вы даже о св. Пантелеймоне отзываетесь с сарказмом, для меня это недопустимо.
Чергова брехня. Про святого Пантелеймона я говорив без сарказму. Сарказм був спрямований виключно на Ваші, пардон, маразматичні і безпідставні спроби поєднати Київський патріархат та медицину (див. цитату вище).
Дальнейшие ваши высказывания, я буду стараться по возможности игнорировать.
Ваше право. Я так розумію, що навести якийсь хоч найменший контраргумент на будь-який з моїх постів Ви не в змозі... Що ж, в такому разі можна відхилитися від теми та перейти на особисті образи, типу "піндоси"... Теж варіант. Школярі початкових класів таке інколи практикують...

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Центральна виборча комісія оприлюднила декларацію про доходи кандидата у Президенти України, лідера Соціалістичної партії Олександра МОРОЗА.

Як передає кореспондент УНІАН, згідно з оприлюдненими на сайті ЦВК документами, О.МОРОЗ у 2008 році мав єдине джерело доходу – пенсію, а саме: 219 тис. 38,28 грн.
...
219 038, 28 (грн) : 12 (місяців) = 18 253, 19 (грн/міс)
Непогану пенсію собі "наші обранці" призначають.

Azik1982

С нами Бог!
Ви ведете дискусію? Не брешіть. Ви досить таки безапеляційно починаєте поливати брудом релігійні, культурні, політичні тощо переконання інший людей, посилаючись лише на власні уподобання.

Ваше право. Я так розумію, що навести якийсь хоч найменший контраргумент на будь-який з моїх постів Ви не в змозі... Що ж, в такому разі можна відхилитися від теми та перейти на особисті образи, типу "піндоси"... Теж варіант. Школярі початкових класів таке інколи практикують...
Вы сейчас в своем посте изворачиваетесь как змея. Просили хоть найменший аргумент - найменший, я обращался к гражданину Nahrapovu в диалоге, и ваша персона никак не пресутствовала в [U ]диалоге[/U], и никто вас не просил заходить по ссылке на ютьюб (или вы из любопытства ?, о чем там люди разговаривают..)- потому я с уверенностью могу вас назвать выскочкой. Дальше я не вижу для себя смысла тратить свое время, на вас. Ах да, еще один контраргумент - по поводу ваших крестин, так я у вас интересовался раза 4, писал, что длдя меня это важно... вы ответили мне ? Я сделала вывод сам.,

Вкладення

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Вы сейчас в своем посте изворачиваетесь как змея. Просили хоть найменший аргумент - найменший, я обращался к гражданину Nahrapovu в диалоге, и ваша персона никак не пресутствовала в диалоге,
Не блазнюйте (хоча, можливо, це Ваш природній стан)! Коли я просив аргументів, то я хотів почути заперечення того, що РПЦ купила Київську митрополію за 200 червінців та 120 соболів, що РПЦ 141 рік була "сектою", самостійно призначивши собі патріарха, що РПЦ керувалась світськими особами і служила царям-батюшкам, канонізовані РПЦ Боголюбський, Невський, Ніколай ІІ аж ніяк не тягнуть на "святих", а декотрі з них є звичайними покидьками, що РПЦ труїла власну паству (торгуючі тютюном та алкоголем), що нинішня РПЦ погрузла в фінансових махінаціях, содомії та інших паскудствах... Не почув на це ніяких заперечень, окрім "нехрещений", "розкольник", "піндос" (що вже говорить за Ваш рівень). Замість того, Ви мені закидаєте що я вліз в чужу розмову. Ще раз повторюю Вам - правил форуму я не порушив. Кожен форумчанин має право прокоментувати будь-який пост будь-якого дописувача, або проігнорувати його. Коли хочете діалогу з кимось - пишіть в приватні повідомлення. Тоді Вам ніхто заважати не буде.
потому я с уверенностью могу вас назвать выскачкой.
Нічого, "выскачка" - це не брехун:mrgreen:. А ще, як на мене, вискочка, це коли людина, де треба і де не треба, по декілька разів в усі теми розсилає повідомлення на кшталт "Покайтеся заблудшие грешники и обретёте благодать" :mrgreen:.
Дальше я не вижу для себя смысла тратить свое время, на вас
Та хоч сто порцій. Можете на знак протесу зовсім не з'являтися на форумі. (Жарт).
Ах да, еще один контраргумент - по поводу ваших крестин, так я у вас интересовался раза 4, писал, что длдя меня это важно... вы ответили мне ?
Я не роблю шоу із своєї персони на форумі, як деякі форумчани, а ще не маю бажання висвітлювати своє особисте життя. Якщо Ви не помітили, то підкажу, що розділ "Політика" - не для цього.
Я сделала вывод сам.,
А... Он воно що!!! :razz::razz: То ось чого Ви так часто ... нетрадиційних мужиків згадуєте. Тепер зрозуміло. Ви ще зі статтю не визначилися. Чи може ще щось таке пікантне? :mrgreen: Тоді питань немає.

Останнє редагування:

MotoMan

Забанен
Это уже печальная закономерность среди "сановников" и сподвижников УПЦ МП ). Как не педофил, так гомосек ((.. через одного... Вот так придешь ... причастится... думаешь он за тебя, грешника, перед Богом просит.. а он .. черт проклятый о содомии думает (((

Зверху