"Мови" та "языки".

  • Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

LY0LIA

Забанен
Бiльшiсть, напевне, досить добре розумiэ мову, але свiдомо нехтуэ нею, вiдчувая, що нехтують його рiдною. Це цiлком зрозумiла реакцiя. Cила дii, дорiвнюэ силi протидii.* Вважаю недоречним вимагати шанування своэi автентичностi, зневажаючи автентичнiсть iншого.

* Вибачайте, фiзику вивчав на росiйскiй. :)

ЗЫ. А всё-таки почему поборники украинского языка разговаривают на ненавистном русском, который сам по себе разваливает целостность украинской государственности? Где логика?
 
Останнє редагування:

21h

Вернулся
Бiльшiсть, напевне, досить добре розумiэ мову, але свiдомо нехтуэ нею, вiдчувая що нехтують його рiдною. Це цiлком зрозумiла реакцiя. Cила дii, дорiвнюэ силi протидii.* Важаю недоречним вимагати шанування своэi автентичностi, зневажаючи автентичнiсть iншого.

* Вибачтайте, фiзику вивчав на росiйскiй. :)
Это не тебя касаемо, ты тут неделю. Тут хватает и дебилоидов, и украиноязычных засранцев, с которыми не то что рядом быть, а и на одном языке противно говорить.
 

Роман

http://legaloffice.com.ua
Это не тебя касаемо, ты тут неделю. Тут хватает и дебилоидов, и украиноязычных засранцев, с которыми не то что рядом быть, а и на одном языке противно говорить.
Лёля - это яггер в женском гриме. Не забывает законы кишлака, проказник эдакий )))
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: "Мови" та "языки".

Избыток эмоций однозначно помешает нахождению простого решения в любом вопросе, так получилось и с мовным законом. С учётом сложившегося положения на момент обретения незалежности можно было руководствоваться опытом многонациональных государств и не раскачивать зря лодку, насильственная украинизация принесла больше вреда чем пользы.
Знаєтє, єнто ужо аморально. Заговрорів о насільствєнной украінізаціі, я щєтаю, надобно бьіло продолжьіть разговор і об ужосах львовского мєтро - очагє єнтой самой насільствєнной украінізації, гдє руССкіх людєй насільствєнно украінізуют, лішают іх руССкіх язьіков, прєдают зєло страшньім пьіткам і казням, а із руССкіх православньіх (РПЦ-ФСБ-МП) младєнцєв варят бєсовскоє кушаньє - борсч.
 

LY0LIA

Забанен
Фокс Малдер, Ви так кепсько знаэте росiйську мову, чи мавпуэте? Якщо мавпуэте, не переймайтесь, коли опоненти будуть глузувать з украiнськоi.

Всiм мовознавцям та звитяжцям украiнськоi словесностi: невже вам не набридло вiдписуватись на бридкiй мовi cепаратистiв та украiножерiв? Чи може ви насправдi не володiэте мовою Шевченка та Франко? В такому випадку вивчiть особисто незабутнэ калинове слово та дискутуйте на мовi cвоiх пращурiв. Особистим прикладом, так би мовити. Iнакше вашi палкi промови виглядають, як пустi балачки. Хоча icнуэ пiдозра, що деякi з мicцевих мовознавцiв насправдi невзмозi ясно висловити своi думки без застосування сепаратиськоi росiйськоi мови. Або соромляться? Берiть приклад з Кости - за декiлька рокiв вiн всеж ii подолав, хоча спочатку його украiнська виглядала не лiпше за "росiйську" Фокса Малдера.:lol:

P.S. Вибачайте за застосування лiтери "i" замiсть "ї", клава росiйсько-англiйська. :)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: "Мови" та "языки".

Дітям про російських дітей

Любі діти! Скоро ви підете до школи та зустрінетеся там із російськими дітьми. Раніше ви ходили до школи, де не було російських дітей. Там були наші, українські діти, які розмовляли різними мовами. Тому ви маєте запам’ятати, як виглядають російські діти, щоб їх відразу розпізнати.

Ми, українці, спілкуємося між собою кількома рідними мовами: українською, російською, деякі мадярською, румунською, ромською, грецькою, татарською, болгарською. Освічені українці розмовляють також польською, англійською, італійською, німецькою, іспанською, португальською, турецькою – або, принаймні, можуть ними лаятися.

Натомість, російські діти не хочуть вчити іншої мови, ніж матірна – вони її так і називають – «матюки». Цю мову вони засвоїли від батьків і нею спілкуються. Це дуже проста – базова мова, вона складається з 6 слів, що утворюють усі мовні конструкції, достатні для спілкування в російській родині.

Коли російські діти підростають, вони навчаються рідної мови далі. Другий рівень мови, що дозволяє спілкуватися в російському суспільстві, це так звана «феня» - мова злодіїв. Злодії – герої російського народу, як у нас козаки, а в німців ес-ес-мани. Вони ними пишаються та співають про них пісень. Це пісні називаються шансон. Вони про те, як добре красти та сидіти у в’язниці.

Росіяни вважають матірну та феню – мовами міжнаціонального спілкування і вимагають, щоб ми їх розуміли. Батьки російських дітей навіть добилися прийняття закону, за яким в окремих областях України їм дозволили матюкатися та «ботать по фєнє» - (українською це можна перекласти як «говорити російською») привселюдно. Ми вам підготуємо невеличкий словничок, з якого ви дізнаєтеся що, як і коли слід казати російським дітям. Наприклад, англійською із такими розмовляти дуже просто – Go off! та Fuck off!

Чому не слід дружити з російськими дітьми? Тому, що російські діти не лише розмовляють злодійською мовою, але й поводяться як їхні батьки-злодії. Батьки цих дітей виховували їх дуже погано, зовсім не так, як вас виховують ваші батьки. Відповідно, російські діти не чистять зуби, не моляться, не допомагають батькам, не поважають дорослих, ламають дерева, засмічують довкілля, мучать тварин. Вони полюбляють красти мобільні телефони, тому ніколи не давайте свого молільника російським дітям. Будьте з ними обережні!

Любі українські діти! Вас більше, тому в школі ви відразу маєте показати – хто тут головний. Росіяни розуміють лише силу, їх так виховують. Герої російського народу це ті, хто вбив найбільше росіян: Батий, Іван Грозний, Петро Перший, Сталін, Гітлер. Німці назвали цей феномен – загадкова російська душа, а німецькі психіатри – мазохізм. В минулу війну німці поводилися з росіянами відповідно до порад німецьких лікарів, і росіянам це сподобалося. Вони з задоволенням грають у німців досі.

Щоб вас поважали, ви маєте поводитися з російськими дітьми, як їхні улюблені герої. Якщо на вас нападають російські діти, з ними слід битися не так, як ви б’єтеся між собою. Вони дуже підступні – тому поводитися слід, як на справжній війні. Вони б’ють в очі, по вухах, у горло, викручують та чавлять статеві органи, виламують пальці. В цьому разі робіть те саме, тільки швидше. Це злодійські діти, їхні батьки стучать мєнтам, тому й діти стучатимуть. Щоб вони на вас не настукали – приховуйте обличчя, вдягайтесь однаково, коли від когось відбиваєтесь – надівайте йому на голову великий пластиковий кульок. Коли йдете захищатися або щось підпалювати – підпалювати краще, ніж захищатися, не беріть із собою мобільні телефони.

Також, не забудьте в своїх підручниках порозмальовувати всі картинки, де будуть зображені росіяни – найкращі малюнки ми опублікуємо, а переможець отримає у подарунок гарного ножика.
 

LY0LIA

Забанен
Занятно что этот опус написал "культурный украинец" о бескультурных русских детях. Замечу - не один самый махровый украинофоб не написал ничего подобного об украинских детях. Это ставит под сомнение культуру всей украинской нации, ибо дети, вне национальных дрязг своих родителей. Ну что же, давайте натравливать детей на детей. Возможно от этого страна вылезет из глобальной задницы и украинцев начнут уважать во всём мире... Уважать ли?... Или считать быдлом?
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: "Мови" та "языки".

Фокс Малдер, Ви так кепсько знаэте росiйську мову, чи мавпуэте?
Нє то і нє другоє, боярінъ! Просто проклятьіє жьідобандєровцьі мєня во львовском мєтро лішілі моєго руССкого язьіка, а с моєй клавіатурьі вьідралі плоскогубцамі всє ісконно руССкіє клавіші. Вотъ тєпєрячє і пішу тєм, что осталося... ДОКОЛЄ???

А коли серйозно, то, звичайно, мавпую? Але коли Ви за справедливість, то чому така вибірковість? Той чувак вирішив помавпувати, написав про "насільствєнную украінізацію". Я вирішив продовжити тему і написав про "ужосьі львовской мєтрьі". Але чомусь до нього у Вас немає претензій, а ось до мене є. Не скажете чому однім можна мавпувати, а іншим - зась?
Якщо мавпуэте, не переймайтесь, коли опоненти будуть глузувать з украiнськоi.
Та невже? Ой, що ж мені робити??? Вибачте, а що ж ви ще робите? Чи може на цьому форумі немає висловів від "опонентів" на кшталт "обрыганные вышиванки", "обоссаные шаровары" чи принаймні " "? Немає? Які, на диво, ввічливі і культурні наші опоненти...

Всiм мовознавцям та звитяжцям украiнськоi словесностi: невже вам не набридло вiдписуватись на бридкiй мовi cепаратистiв та украiножерiв? Чи може ви насправдi не володiэте мовою Шевченка та Франко? В такому випадку вивчiть особисто незабутнэ калинове слово та дискутуйте на мовi cвоiх пращурiв. Особистим прикладом, так би мовити. Iнакше вашi палкi промови виглядають, як пустi балачки. Хоча icнуэ пiдозра, що деякi з мicцевих мовознавцiв насправдi невзмозi ясно висловити своi думки без застосування сепаратиськоi росiйськоi мови. Або соромляться? Берiть приклад з Кости - за декiлька рокiв вiн всеж ii подолав, хоча спочатку його украiнська виглядала не лiпше за "росiйську" Фокса Малдера.:lol:
Вибачте, але примітивно... Раніше, десь на початку 90-х казали: "Если ты такой "щирый" украинец, то скажи, как на украинском будет "бегать трусцой" (стакан, сковорода, спичка, Кощей Безсмертный ...) ?" І коли людина не казала, то починалося: "Ги-ги, га-га, а казав, що українську любиш, а сам цього слова не знаєш". Пройшло 20 років, суть не змінилася, змінилося лише питання: "Чего выступаешь против русского? А чего ж ты сам не говоришь тогда на "мове"?"
А тому російськомовні українці (а таких, як Ви можете переконатися навіть на цьому форумі дуже багато) і виступають за українську мову, бо їм остогидло слухати маячню про "насільствєнную украінізацію" та про "ущімлєніє прав русскоязичних". А ще вони не бажають, щоби прикриваючись ними та захистом їх "права говоріть на родном язикє" покидьки на кшталт КАЛєснічєнкова і Підрахуя творили свою чорну українофобську справу. Ось і все.
...його украiнська виглядала не лiпше за "росiйську" Фокса Малдера.:lol:
P.S. Вибачайте за застосування лiтери "i" замiсть "ї", клава росiйсько-англiйська. :)
З Вашого дозволу, у Вас ще відсутня українська літера "є", яку Ви замінюєте російською "э" (припускаю, що щиро вірили в те, що між ними немає різниці, бо про цей "буквений тандем" не згадали). За літеру "ґ" я зовсім мовчу. Тому вибачте, але українська LY0LI аж ніяк не краща від російської Фокса Малдера, лише з тією різницею, що Фокс Малдер "мавпував", а LY0LIA намагався говорити серйозно. :lol:
 
Останнє редагування:
Зверху