Точну відповідь можна отримати в обласному управлінні освітиСколько в нашем городе русских школ? Сколько русских классов? Сколько лет учат русский язык? Есть у кого-нить такая информация?
Російська мова як предмет, наскільки я знаю, вивчається у всіх. Так що, виходячи з логіки російських чиновників їх можна сміливо називати "російськими".Сколько в нашем городе русских школ? Сколько русских классов? Сколько лет учат русский язык? Есть у кого-нить такая информация?
Плохо вы знаете.Сходите в 1 школу и поинтересуйтесь.По крайней мере в некоторых классах не предусмотрен вообще.Російська мова як предмет, наскільки я знаю, вивчається у всіх. Так що, виходячи з логіки російських чиновників їх можна сміливо називати "російськими".
Ну і що з того? Не всі ж класи вивчають англійську мову.Є класи де вивчають французьку,або німецьку мову.Російська мова це іноземна мова.Хочете вивчати додатково російську мову,як іноземну,найміть репетитора,платіть йому за навчання і вивчайте.Плохо вы знаете.Сходите в 1 школу и поинтересуйтесь.По крайней мере в некоторых классах не предусмотрен вообще.
На данний час все навпаки.Україна забеспечує навчання з російської мови коштом державного бюджету,що в країнах світу такого не робить жодна держава.Якщо піднятись вверх по темі,то можно знайти які суми,скільки шкіл і класів,а також скільки учнів вивчають російську мову за рахунок держбюджету.Ці цифри ніяк не співставні з витратами бюджету РФ на вивчення української мови.А украинцев в России обязанны на шарик учить? Не мало ведь вонизму подняли, что в россии школ украинских мало. Вот и получается, что по вашей логика украинцы проживающие в России должны нанимать репетиторов и учится сами. А чего тогда спорить и на кремль грязь выливать?
Не шо с того!Ну і що з того? Не всі ж класи вивчають англійську мову.Є класи де вивчають французьку,або німецьку мову.Російська мова це іноземна мова.Хочете вивчати додатково російську мову,як іноземну,найміть репетитора,платіть йому за навчання і вивчайте.
Нет,я ничего не боюсь.Мой ребёнок будет понимать несколько языков и знать их.Ви не боїтесь, що Ви закладаєте майбутні психологічні проблеми особистості, коли Ваша дитина сформується як маргінал по відношенню до інших ровесників ,які будуть говорити чужою для Вашої дитини мовою і любити чужу для Вашої дитини країну? І чи варто взагалі дитині від пелюшок забивати цим баки - хай бігає, гуляє під українським сонцем, купається в українських річках і їсть український хліб. А своє відношення до усього цього дитина сформує сама.