"Мови" та "языки".

• Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

Andy

Well-Known Member
Зверюга сказав(ла):
І чім же народ, котрій володіє цією бісовською мовою "великий"???
Ви чи досі не второпали що в Україні ніколи вже не буде російська мова державною???? І Україна ніколи не буде вже у союзі з москалями!

З.І. У Сівастополі буде базуватись натівскій флот, а наш повітряний простір будуть охороняті натівські літаки! А не розвалені МІгі з нетверезими пілотами за кирмом!
Ну, ну, ну... не зарекайся!!!

wizZard

New Member
как эти "щири" достали...
Да без Росси вы всебы чёрные ходили или на польском говорили !
Вспомни историю,а в Часности Переясловский совет!

З

Зверюга.ua

Guest
Hed1N сказав(ла):
Шановний пане, вчiть прислiвники, "всереденi" коли мова йде про реальний об'экт
Мабудь ви довго шукали як треба це казати ))) бо вам нема чим відповісти на те що я кажу! Ви пане москалю дуже жалюгідно виглядаєте )))) Ведіть розмову так і далі і тоді у когось ще складеться враження що рускі взагалі свої голови не використовють, чи використовють лише для того що б туди їсти!

hed1n.ru

стебанутый
да, в своём.
просто становиться смешно, люди знают неродной язык лучше, чем так называемый родной, уверен ты говоришь по русски гораздо лучше чем по украински, и пишешь тоже
но увы ты слепо веришь в то что всё население Украины заговорит по украински ? запишет на нём ? увы такого никогда не будет, потому что для многих граждан Украины русский язык являеться родным.
но судя вашей логике если человек говорит по русски - он не патриот!
женская логика однако выходит :icon_eek:

З

Зверюга.ua

Guest
Hed1N сказав(ла):
да, в своём.
просто становиться смешно, люди знают неродной язык лучше, чем так называемый родной, уверен ты говоришь по русски гораздо лучше чем по украински, и пишешь тоже
но увы ты слепо веришь в то что всё население Украины заговорит по украински ? запишет на нём ? увы такого никогда не будет, потому что для многих граждан Украины русский язык являеться родным.
но судя вашей логике если человек говорит по русски - он не патриот!
женская логика однако выходит :icon_eek:
Якщо я почну шукати помики у ваших відповідях то мені мабудь теж стане смішно... Оскільки ви знаєте свою мову не краще за українську!

wizZard

New Member
Я был во Львове...будет хорошо если не ответят,а если ответят то пошлют точно не по назначению...
И почему мы навязываем свою политику,мы за то чтобы говорить на своём родном языке!
Я же не заставляю тебя учить русский!
А мне учить украинский приходится,т.к без него никакой документ не оформляется!
И русский надо сделать 2 государственным хотябы по тому,что 40%населения этой страны русские !

З

Зверюга.ua

Guest
wizZard сказав(ла):
Я был во Львове...будет хорошо если не ответят,а если ответят то пошлют точно не по назначению...
И почему мы навязываем свою политику,мы за то чтобы говорить на своём родном языке!
Я же не заставляю тебя учить русский!
А мне учить украинский приходится,т.к без нео никакой документ не оформляется!
И русский надо сделать 2 государственным хотябы по тому,что 40%населения этой страны русские !
Навіщо??? Щоб ще біьше горошей витрачати на тіж самі бланки??? Ти що н ерозумієш що тобі прийдеться заповнювати вже двома мовами!!! Чи ти вважаєш що коли буде російська другою національною юланки можна буде запонювати одією з двох????:icon_neut А як тоді тим хто живе у закарпатті??? Їм теж вчити москальську мову??? Чи як??? Ні шановний в нас мова одна і так буде й на далі!

wizZard

New Member
Речь не только о документах,тоже вещание на телевидинии,радио.
Ты же сам знаеш большая часть оповещания должна производится на украинском.

З

Зверюга.ua

Guest
wizZard сказав(ла):
Речь не только о документах,тоже вещание на телевидинии,радио.
Ты же сам знаеш большая часть оповещания должна производится на украинском.
Шановний, існує кабельна мережа де є російськомовні канали. А державні повинні будти на державній мові. Чому наприклад у тій Англії немає державного каналу котрий веде передачі Французькою чи російською??? А в нас повинен такий буди???? Не кажи дурниць!

wizZard

New Member
Говориш чепуху ты !
В Англии нету 40% французов,зачем же тогда делать вещание на французком !
А у нас как видиш 40% русских!

Зверху