Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: "Мови" та "языки".
Ірландія вже сказала "пака" своїй мові. Who's next?До этого яркий пример Ирландия.
Ірландія вже сказала "пака" своїй мові. Who's next?До этого яркий пример Ирландия.
хх... знающіх? ну да, на рівні фольклорної мови. так само знають свою мову, як білоруси - з почуття нац. гідності.хотя бы знающих ирландский
Я утримаюсь від оприлюднення того яке у мене у відповідь запитання "вертится на язику", тому спробую його іншими словами висловити.У меня все вертится вопросик один: почему даже ярые свидомые зачастую не на мове пишут свои сообщения или в других разделах ее забывают напрочь?
Какой-то непорядок в Датском королевстве.
На якій мові хочу на такій і говорю - це признак демократії в нашій країні (чого немає в Россії)У меня все вертится вопросик один: почему даже ярые свидомые зачастую не на мове пишут свои сообщения или в других разделах ее забывают напрочь?
Я утримаюсь від оприлюднення того яке у мене у відповідь запитання "вертится на язику", тому спробую його іншими словами висловити.
Чого це Вас так турбує?
У меня все вертится вопросик один: почему даже ярые свидомые зачастую не на мове пишут свои сообщения или в других разделах ее забывают напрочь?