Не варто переводити стрілки. Питання зараз не про сина регіонала, питання про Луценко.Сина поважного регіонала, за те, що він проходить по справі у вбивстві (є підозроюваним) випустили на волю під підписку. Юрія Луценка, за те що начебто він начебто сприяв нарахуванню більшої суми вихідної допомоги ховають до в'язниці на два місяці? Невже він підозрюється в скоєні страшнішого злочину?
Ага, тобто водієві своєму він нарахував, а себе обділив? Ви самі хоч в це вірите?А можна більш детальніше, хто з них вкрав? Луценко начебто сприяв нарахуванню своєму водієві більшої суми вихідної допомоги. Собі в кишеню він нічого не поклав
Тому, що посадити Юлю - це "політичні репресії", "переслідування опозиції" та "утиски демократії". А затримання непублічного начальника митниці так роздути не вийде.Юля, не ховаючись ні від кого, заявила що це вона дала вказівку на розмитнення газу, за який тоді не платила компанія РосУкрЕнерго. Цю заяву пропустили повз вуха, колишні посадовці (Юліни підлеглі) залишаються за ґратами.
А їх немає за що саджати "за дєло"?Ты думаешь их за дела садят???? - Да нифига подобного.
А окрім Луценко чи Тимошенко немає кому вказати на ляпи? Весь народ сліпий-дурний, тільки "ВОНА працює"...Их садят за то, чтобы некому было указать на ляпы аля "кровосиси" и "йолки", чтобы вести одно послушное стадо к "светлому будующему".
Взгляни на Россию и увидь, что будет с зомбированной Украиной через несколько таких лет. На пользу это пошло, да?
Власне демократія: це коли ти крадеш при владі - тебе не посадять бо ти при владі, а коли ти не при владі - то тебе на посадять, бо ти опозиція, яка "контролює" владу. І так по колу. І народ від цього такий розумний і освічений стає - просто дивуєшся!А я останусь при своем мнении: если есть оппозиция, которая контролирует власть (собственно это называется "демократией")
Вопрос не в том, что посадят Тимошенко, а вопрос в том, ПОЧЕМУ НЕ САДЯТ ПРастов??? В этом ты сам понимаешь, что оппозиция преследуется исключительно по политическим мотивам и не по каким другим, а все остальное бла-бла-бла - это просто личное невосприятие ТимошенкоА їх немає за що саджати "за дєло"?
У тебя извращенное представление про демократию. Во всем мире за малейшую провинность власти жестоко наказываются. ПримерВласне демократія: це коли ти крадеш при владі - тебе не посадять бо ти при владі, а коли ти не при владі - то тебе на посадять, бо ти опозиція, яка "контролює" владу. І так по колу. І народ від цього такий розумний і освічений стає - просто дивуєшся!
А інша влада не така? Лозинського вже забули?В то время, когда в Украине за УБИЙСТВО человека власть отмазывает своих.
Регіоналів треба було саджати коли при владі був Ющенко. Хто йому винен що він не саджав? При Ющенко почистили б політикум від злочинців-регіоналів, при Януковичі добили б злочинців помаранчевих - і всім було б щастя.Вопрос не в том, что посадят Тимошенко, а вопрос в том, ПОЧЕМУ НЕ САДЯТ ПРастов?
Я не кажу що вони хороші, а вона погана. Я кажу що всі погані. І коли одні поганці садять інших поганців - то не треба захищати тих поганців, треба радіти що хоч частиною поганців в країні стане менше.Я уже много раз об этом написал, а ты все продолжаешь талдычить про то, что ПРасты такие хорошие и праведные, они ни в чем не замешанны, а вот одна Тимошенко - такая-растакая негодяйка.
Я не дуже цікавлюся футболом, тому може щось пропустив, але невже Колліна вже прописався в Україні?(с) руководитель судейского корпуса Федерации Футбола Украины, Пьерлуиджи Коллина.
Уж не вы ли главный редактор этого издания?
Или сверстать такой сайтик вечера вам недостаточно?
Или 50$ за регистрацию доменного имени спонсора трудно найти?
Обратитесь к Юлии ,она вам еще и на хлебушек подкинет.
Вы на этом сайтике найдите телефон главного редактора и спросите
кто новости заказывает
Ну і так далі... Про Вашу адекватність чи неадекватність я висновків робити не буду, щоб нікого не ображати)По состоянию на 30 ноября 2010 года государственный и гарантированный государством долг Украины составлял 411.793.093,10 тыс.грн. или $51.876.177,01 тыс. Об этом сообщает Министерство финансов Украины.
Пане, Z3RG, якось не дуже хочеться мені з Вами дискутувати, бо не настільки Ви для мене є опонентом (не настільки Ваші переконання є чужими та неприйнятними для мене), щоби ламати списи в словесних баталіях з Вами. Ще раз повторюся, що я не хочу виступати адвокатом Луценка (тим більше не маю бажання проливати сльози над Максом Бєшенним). Коли нагадаєте, по кого і кому він "стукав" - буду дуже вдячний, бо про це я якось не чув.Ось тільки не треба тут на Луценка вішати німб. Може вам нагадати події біля пам"ятника Т.Г. Шевченку та акції "Україна без Кучми"? І з чієї подачі люді опинилися за гратами, пичому отримали реальні строки? Чи може вам нагадати ще, про що й кому він "стукав"? Чи може ток-шоу Шустера, коли святий Луценко вишкірявся на Добкіна за нешодавно оприлюднене відео, і коли Добкін не витримавши сказав, що у святого Луценка "рильце в пушку" і що він кришує фірми у Харкові. Внаслідок цього Луценко примовк одразу. А як нахабно застрелили Макса Бєшеного, коли всі знали що його "заказали" а святий Луценко запевяв о що це неправда? Доречі, основний ворог у нього (Бєшеного, так назвав його пан Коломойчький) був саме пан Коломойский (думаю вам відома ця фігура, Тимошенко мабуть також :lol. А скільки шукали людожера від БЮТу, поки він сам не здався до СБУ? І це тільки те, що набуло широкого розголосу. Так що, що пані Тимошенко, що Луценко давно пора змінити "армані" на зеківське шмоття. І хотілось би щоб Луценко відчув на собі "усі прєлесті" буцегарні. З рештою не бачу нічого поганого коли ті падлюки з"їдять один одного.
Та, ні, шановний, стрілочником як раз є тут не я. Коли б Ви зняли з себе шапку Мономаха, що, як бачимо, заважає Вам дивитися, то побачили, що назва теми - Янукович і Партія регіонів. Агов, партія регіонів, ще раз спеціально для Вас зауважую. Тому питання зараз не про Луценко (а коли маєте бажання, то самі створюйте тему про Луценка та обговорюйте екс-міністра виключно в її рамках), а про ПР-астів, що "справедливо і заслужено" випускають з під варти людину (сина високовладного ПР-аста), який підозрюється у вбивстві, і обирають запобіжний захід - утримання під вартою людини, що підозрюється в начебто нецільовому витрачанню коштів (декілька тисяч гривень). Невже вбивство злочин "пустяшний", а ось таке "перевищення" і начебто збитки в декілька тисяч гривень такий жахливий, що одного відпускають із в'язниці, а другого кидають туди ж таки? Невже людське життя цінується так дешево? Хоча в кого я питаю?Не варто переводити стрілки. Питання зараз не про сина регіонала, питання про Луценко.
До чого тут син регіонала? Створіть тему про сина регіонала і там будемо обговорювати які паскуди його випустили. А тут обговорюється інше питання. Тож давайте мухи окремо, а котлети окремо.
Маячня! Вже як на те пішло, то:Луценко вчинив злочин? Вчинив. Його посадили за цей злочин? Посадили за цей. В чому проблема? Його посадили "безневинного"? Справу "сфабрикували"? Чи що? В чому питання?
Як каже один добродій (пан Стайн, коли знаєте такого):"Факти того, що Луценко себе не обділив в студію!" Надасте факти - ось тоді і побалакаємо.Ага, тобто водієві своєму він нарахував, а себе обділив? Ви самі хоч в це вірите?
Вибачаюсь, збився з теми з цими оффтопами...назва теми - Янукович і Партія регіонів. Агов, партія регіонів, ще раз спеціально для Вас зауважую.
Запобіжний захід обирається виходячи з особи обвинувачуваного, а не стану злочину. Якщо людина прийшла "с повиной", визнала свою провину, співпрацює зі слідством та не має намірів тікати - то навіщо її тримати під вартою?а про ПР-астів, що "справедливо і заслужено" випускають з під варти людину (сина високовладного ПР-аста), який підозрюється у вбивстві, і обирають запобіжний захід - утримання під вартою людини, що підозрюється в начебто нецільовому витрачанню коштів
Кто-то еще верит, что его кто-то накажет)))?Що стосується сина регіонала - то от коли він втече від покарання через те, що його не залишили в СІЗО, тоді й будете говорити про невиправданість даного заходу.