Re: Відповідь: При владі
Логично, что власть донецких тебя устраивает куда больше.
Полагаю, что на остаток твоих [STRIKE]аргументов[/STRIKE] до***в к словам я прокомментировал в полном объеме, раз даже у тебя не возникло новых [STRIKE]аргументов[/STRIKE] прикалупок
"Дурню" в этом разделе больше всего несешь как раз ты. А свое пустозвонство НИ РАЗУ не подтвердил фактами как раз именно ты - великий знаток инженерного дела.Ви несете дурню, а я маю шукати їй підтвердження? Залізна логіка. :mrgreen:
А у нас с историей проблемы, да)? Не Янукович ли был первым лицом страны 2 с лишним года из этих 5 лет?? Или не его человек Ехануров - еще год??І де? Де він був, ваш "європейський вектор" 5 попередніх років? Які реальні кроки були зроблені попереднім режимом? Підписана угода про асоціацію? Надано членство? Введено безвізовий режим? Що конкретно?
Угу, ты на реальные вещи смотришь и кричишь не о поднятии пенсий, а о урезании стипендий. При этом кричишь "браво" и "давно пора". Ну да, чинушам местной власти больший кусочек пирожка же достанется тогдаА чому я обов'язково маю підтримувати Тимошенко? Бо вона краще говорить? Мені однаково огидні обидва.
І я дивлюсь на місцевий БЮТ, і не бачу жодної причини, чому він має бути кращим за місцеве відділення ПР. Не треба високих речей, великих політиків - я дивлюсь на реальні речі, на реальних людей і їх реальні дії. На тих людей, які б керували краєм чи містом, у разі іншого результату президентських виборів. І ці люди, нічим не краще тих, що є зараз. А може навіть і гірше.
Логично, что власть донецких тебя устраивает куда больше.
Полагаю, что на остаток твоих [STRIKE]аргументов[/STRIKE] до***в к словам я прокомментировал в полном объеме, раз даже у тебя не возникло новых [STRIKE]аргументов[/STRIKE] прикалупок