Новое правительство...

Как вам стало жить с новым правительством?

  • Лучше

    Голосів: 3 3.0%
  • Было лучше при Кучме (премьер Янукович)

    Голосів: 8 7.9%
  • Было лучше при премьере Тимошенко

    Голосів: 25 24.8%
  • Было лучше при премьере Еханурове

    Голосів: 10 9.9%
  • Было лучше при премьере Януковиче

    Голосів: 2 2.0%
  • Хуже, чем при Кучме

    Голосів: 16 15.8%
  • Не заметил разници

    Голосів: 37 36.6%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    101

TerAn

A---C-D-#D-E---G
Відповідь: Новое правительство...

Ех, вже не має у нас ні Луценка, ні Тарасюка у Кабміні, що ж про нашу ВР скажеш :(
 
N

niranjan

Guest
Відповідь: Новое правительство...

От тепер новий уряд прибрав Луценка, щоб не заважав "профессіоналам" крадіжок... Але як на мене вийшов доволі цікавий розклад при голосуванні... Спочатку (в перший день) регіонали хотіли міністра МВС зняти за допомогою кількох підкуплених депутатів з БЮТ та НСНУ без допомоги соціалістів, тоді вони запросто поставили б "свого міліціонера", але так не вийшло і прийшлось вже до другого дня голосування домовлятись з СПУ... Таким чином Мороз пішов на відставку Луценка в обмін на свою квоту : такий собі хід конем, а потім "своїм офіцером" - недарма він полюбляє шахи, опля - і Цушко міністр. В даній ситуації мабуть був оптимальний варіант : і регіони не змогли узурпувати МВС і соціалісти підсилились, а зважаючи на те, що по любому гряде бурхлива весна і не відомо чим все закінчиться, то дуже гарно, що все таки силові структури не дістались кримінальній владі...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Последняя неделя сильно смахивает на начало государственного переворота. Президента полностью отстроняют от возможности хоть как-то влиять на события. Как вы думаете, чем это закончится?
 

[_=LEITO=_]

Radio Live
Надеюсь,это всё к лутшему...Президент и так своими "пустыми" делами такого натворил,пускай пока отдихает,съездит как обычно в Карпаты и т.д.
 

Merime

New Member
Я теж гадаю, що це все на краще, але з інших причин. Перед одужанням часто буває загострення хвороби. Такого антинародного режиму не знає жодна з країн. І народ має очиститися від цієї зарази.
 

rfvgy

Ukrainian
Хочу обратить внимание на действия С.Мороза на протяжении 2-х лет.
Имея минимальную поддержку в народе и не самый богатый бюджет партии.Он как хороший шахматист сумел просунуть ,преждевременную полит.реформу, морочил голову то одним ,теперь другим. В итоге сам занял высокий пост ,и своих людей пропихнул на ключевые посты.Цушко ,кпримеру.

Воруют регионы ,а делится приходится с социками.
 
N

niranjan

Guest
Відповідь: Новое правительство...

Ну таки настали часи, що й не гадалось, що таке може бути знову... Але дійсно - так потрібно було, бо видніше стало, що за люди ховаються всередині партій. От взяти хоч СПУ : послухати тих хто ховався за постаттю Мороза ( той же Рудьковський, Цушко, Волга чи Баранівський) так наче вони прямо з партії Регіонів, а сама ПР намагалась піарити себе як ВЕликих профессіоналів, а вміють рахувати гроші тільки у власних кишенях, а комуністів так зовсім треба лікувати заспокійливими уколами... Нехай народ вчиться ще придивлятись, та ставати політично зрілішими.
 
N

niranjan

Guest
Відповідь: Новое правительство...

....вже два дні як Янукович поїхав до США, а я не можу дивитись новини - розбирає дикий сміх... Ну як же він хоче сподобатись багатим американцям... так от, як тільки побачу як гарно він УЛЫБАЕТСЯ - не можу втриматись і просто регочу....
 

rfvgy

Ukrainian
Воздух американской демократии пошол януку напользу... Тарасюка уже невыганяют.
 
Зверху