Новое правительство...

Как вам стало жить с новым правительством?

  • Лучше

    Голосів: 3 3.0%
  • Было лучше при Кучме (премьер Янукович)

    Голосів: 8 7.9%
  • Было лучше при премьере Тимошенко

    Голосів: 25 24.8%
  • Было лучше при премьере Еханурове

    Голосів: 10 9.9%
  • Было лучше при премьере Януковиче

    Голосів: 2 2.0%
  • Хуже, чем при Кучме

    Голосів: 16 15.8%
  • Не заметил разници

    Голосів: 37 36.6%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    101

hed1n.ru

стебанутый
А які ще Вам потрібні джерела? Те що було наведено в пості Life-ua - відбувалось не так давно, ми все це пам"ятаємо, нічого не забули. Тож і виходить, що ці джерела - ми самі!
Цікаво, а які у Вас джерела?
по поводу того что у БЮТ домены ком?:))))))
^^
 

Life-ua

+ плюс - минус
По поводу газа, в ЕС хотим? а чего ж далеко не готовы к европейским ценам?))
Так без проблемм , будем платить России не 220 как в Германии - а 270 - но сначала пусть Россия платить за Транзит не 1.6 (как щас) а 2.7 (как Немцам) и пусть платят за пребывание ЧФ по Рыночным ценам = это компенсирует с лехвой повышение хоть до 350 $

И ещё одно : если говорят что рыночная цена на Газ должна быть как в Германии (230) - то они ошибаются , так как экономическая цена складывается с двух факторов 1) Затраты на её добычу . 2) Затраты на её транспортировку . - так вот цена на газ для нас РЫНОЧНАЯ никак не может быть как в западной Европе - поскольку мы находимся ближе . А вот за транзит пусть платят сполна :)

P.S. Life-ua будьте добры приводить цифры с проверенных источников. А не с ,
Только будте добры - говорите правду ! Я из вами вышеперечисленных сайтов ни одной цифры не привёл ! (и по ним вобще редко лажу) И то что я навёл - всем известные факты - которые все видели (если нет - то опровергните фактами хоть что-нибудь из того что я написал)
 

Life-ua

+ плюс - минус
А які ще Вам потрібні джерела? Те що було наведено в пості Life-ua - відбувалось не так давно, ми все це пам"ятаємо, нічого не забули. Тож і виходить, що ці джерела - ми самі!
Цікаво, а які у Вас джерела?
А некоторые люди - впритул не видят элементарных вещей (или непомнят) :)
 
N

niranjan

Guest
Відповідь: Новое правительство...

Хто збагачується на зростанні цін на хліб?

Уряд Януковича намагається перекласти свою відповідальність за підвищення цін на хліб на політичних опонентів. Це свідчить про його повну некомпетентність і непрофесіоналізм. Своїми діями уряд, якому залишилось працювати лічені місяці, намагається максимально збагатися за рахунок українців, і не може зупинити бізнесменів, які влаштовують свій добробут на простих людях. Адже, питання, чому в Україні дорожчає хліб і хто на цьому насправді наживається, є відкритими. Професіонали з Партії Регіонів звинуватили опозицію у подорожчанні хліба. Хоча, як свідчать документи, переважна більшість підприємств, які працюють на хлібному ринку України, належать саме людям наближених до Партії регіонів.


"26 учасників компанії «Хліб Україна» відносяться до Партії Регіонів" - Сергій Терьохін


Динаміка зростання цін на хліб по Україні свідчить, що найбільше вони зросли на сході та півдні країни. Саме в тих областях, де знаходяться хлібокомбінати, що належать членам Партії Регіонів. Про це у вівторок на прес-конференції заявив народний депутат України V скликання від БЮТ Сергій Терьохін.

Хліб подорожчав саме там, де регіонали-монополісти змогли це зробити. Так 26 учасників компанії «Хліб Україна», за словами Сергія Терьохіна, пов‘язані з Партію регіонів. А зокрема Маріупольський, Харцизький, Горлівський, Донецький, Краматорський, Константинівський хлібокомбінати належать ЗАТ «Систем Капітал Менеджмент».
 
Зверху