Vlad_S
Скептик
Re: Відповідь: Газовая проблема
Типа как с "Юлиной тысячей"Скоріше не кинула, а приспала увагу...
Типа как с "Юлиной тысячей"Скоріше не кинула, а приспала увагу...
А с тисячей вона нікого і не кидала . Виплачували ж?Типа как с "Юлиной тысячей"
Ага , и тысячи бигбордов с рекламой ВО Свободы по всей Украине сами по себе весят (в Сумах токо три знаю где висят , токо приехал с Полтавы недавно - с десяток по городу видел , если посчитать всю Украину до последнего села - кругленькая сумма выйдет)ВО Свобода нікому не оплачує роботи. вся робота на ентузіастах.
Где выплачивали?Только вид делали.То был просто пиар.А с тисячей вона нікого і не кидала . Виплачували ж?
Піа́р, Пі-ар (англ. PR — скорочення від англ. public relations — зв'язки з громадськістю) — особливий вид діяльності, спрямований на формування громадської думки з широкого спектра питань. Передбачає систему заходів для рекламування політичної акції, виборчої кампанії, бізнесу, виробництва, благодійності, або просування певних політичних діячів. Піар також передбачає надання громадськості інформації і співпраці з нею. У бізнесі зв'язоки з громадськістю є одним з видів маркетингу.Где выплачивали?Только вид делали.То был просто пиар.
Моя Бабушка получила 1 тыс. гривень . (и на том спасибо сказала Юлии Тимошенко , хотя голосует всегда за комунистов ...)Где выплачивали?Только вид делали.То был просто пиар.
Не все мои знакомые получили эту тысячу - очередь не пришла, так что Тимошенко помочь материально хотела, но не сумела...Моя Бабушка получила 1 тыс. гривень . (и на том спасибо сказала Юлии Тимошенко , хотя голосует всегда за комунистов ...)