Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

Life-ua

+ плюс - минус
ВО Свобода нікому не оплачує роботи. вся робота на ентузіастах.
Ага , и тысячи бигбордов с рекламой ВО Свободы по всей Украине сами по себе весят (в Сумах токо три знаю где висят , токо приехал с Полтавы недавно - с десяток по городу видел , если посчитать всю Украину до последнего села - кругленькая сумма выйдет) :)
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Юлія Тимошенко

ви розрізняєте роботу /сидіння в штабі, роздачу газет, запис у партію, листування тощо - саме це я мала на увазі / від оплати приватним фірмам за висіння реклами? Свобода ж не є мародерами, а законослухняніі громадяни своєї країни, тому домовляються із власниками щітів.
тема Свободи є. там вже обговорювалась кількість біг бордів.
 

МАХ

Active Member
Не знаю.. але чомусь ця тема викликає відразу... як і про Яценюка... ці дві політичні особи, для мене як політики просто огидні... саме через їхню не щирість... Юлька любить включати 2дурочку» і ухилятися від конкретних запитань і звинувачень… Яценюк ніяк не може собою натішитися… і його мила посмішка досить недоречна у багатьох проблемних питаннях… до того ж ці дві особи представники олігархічних кланів… як і всі але в цих апетити побільші… я не маю наміру сперечатись.. просто з брехнею Тимошенко зустрічався сам… а не чув по заполітизованому телебаченню..
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Газовая проблема

Где выплачивали?Только вид делали.То был просто пиар.
Піа́р, Пі-ар (англ. PR — скорочення від англ. public relations — зв'язки з громадськістю) — особливий вид діяльності, спрямований на формування громадської думки з широкого спектра питань. Передбачає систему заходів для рекламування політичної акції, виборчої кампанії, бізнесу, виробництва, благодійності, або просування певних політичних діячів. Піар також передбачає надання громадськості інформації і співпраці з нею. У бізнесі зв'язоки з громадськістю є одним з видів маркетингу.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Газовая проблема

Где выплачивали?Только вид делали.То был просто пиар.
Моя Бабушка получила 1 тыс. гривень . (и на том спасибо сказала Юлии Тимошенко , хотя голосует всегда за комунистов ...)
 

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Урядовим законопроектом вчергове пропонується фактично скасувати єдиний податок для підприємців, що обрали спрощену систему оподаткування, зобов*язавши "спрощенців" щомісяця окремо доплачувати до ПФ не менше 120 грн (далі - більше).

Фізичні особи-суб'єкти підприємницької діяльності та задіяні у їхньому бізнесі члени сімей повинні платити до Пенсійного фонду не менше мінімального розміру страхового внеску за кожну особу.

Відповідна норма запропонована в оприлюдненому у четвер законопроекті "Про внесення змін до закону "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування", що Кабінет міністрів вніс напередодні до Верховної Ради на заміну свого законопроекту від грудня 2008 року, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Відповідно до нього, суму перерахувань приватними підприємцями в Пенсійний фонд пропонується обмежити розміром страхового внеску, розрахованого від максимальної величини фактичних витрат на оплату праці.

Документ передбачає, що приватні підприємці зможуть самостійно визначати розмір свого страхового внеску у рамках зазначених меж.

"Це дасть можливість зазначеним особам на рівних засадах з іншими застрахованими особами формувати розмір пенсії не нижче прожиткового мінімуму", - йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.

Мінімальний розмір страхового внеску розраховується як мінімальна заробітна плата, помножена на розмір збору на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, або 33,2%.

З урахуванням встановленої з 1 січня 2009 року мінімальної зарплати 605 грн./місяць мінімальний розмір страхового внеску становить 200,86 грн.

Після зростання мінімальної зарплати до 625 грн з 1 квітня він, відповідно, зросте до 207,5 грн., а з 1 грудня, коли мінімальна зарплата досягне 669 грн., - до 222,11 грн.

У той же час на цей час максимальний розмір єдиного податку, за яким працюють приватні підприємці, становить 200 грн./місяць, з яких до Пенсійного фонду перераховується 42%, або 84 грн.

Таким чином, у разі ухвалення закону з квітня підприємці повинні будуть доплачувати до Пенсійного фонду 123,5 грн. на місяць, а з грудня - 138,11 грн.

Раніше прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, анонсуючи цей закон, відзначила, що він спрямований на вирівнювання умов платежів до Пенсійного фонду бізнесменів і найманих працівників.
 

sooka

New Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Газовая проблема

Моя Бабушка получила 1 тыс. гривень . (и на том спасибо сказала Юлии Тимошенко , хотя голосует всегда за комунистов ...)
Не все мои знакомые получили эту тысячу - очередь не пришла, так что Тимошенко помочь материально хотела, но не сумела...
А в отношении закона - Юлька умеет подзаработать себе в карман за наш счёт
 
Статус
Закрита.
Зверху