Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Юлія Тимошенко

Как бы потом не плакали о "обезображенном". Помнится, что и о Кравчуке, и о Кучме так говорили, а потом жалели, мол, не такой уж и плохой был. Не исключаю, что Юлия Тимошенко - достойный продолжатель этой народной украинской традиции.
:)
Кучмі знадобилось 5-6 років на те чого Ющенко "досяг" за 2-3.
ЗІ: Нагадую, що тема присвячена Тимошенко, а не Ющенко.
 

sooka

New Member
Ну, не знаю, продолжатель ли... Почему-то часто слышу лишь о её негативных нововведениях - то меняет размер налогообложения с учетом прошлогодних доходов, то не хочет заниматься бюджетом, лишь бы нам стало хуже
 

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Найгучнішою справою, в якій фігурують відомі особи, може стати детальне розслідування рейдерської атаки на ринок «Озерка» в Дніпропетровську та загадкова смерть прокурора Дніпропетровської області Володимира Шуби.

Рейдерський напад на «Озерку» пов’язують з інтересами групи «Приват», де свого часу був працевлаштований Андрій Портнов. Як виявилося, розслідуванням цієї справи активно займався Володимир Шуба, який у жовтні 2008 року загинув за нез’ясованих обставин.

 

Modd

Очень Важная персона
Re: Ответ: Ольга Сумская в кандидатах на должность мэра Киева.

Тимошенко это просто исключение, не надо по ней судить о женской логике, у нас между прочим логика очень развита,настолько, что вам часто не суждено её понять!
Я не встречал исходя своих знаний и истории не одной женщины хорошего руководителя. Это вообще не по женской части чем-то управлять........женщина должна заниматься детьми и домашними очагом а не лезть не понятно куда и куда её не просят. Я вообще не понимаю как артисты могут лезть в политику? Это же не театр.......хотя наша дума на цирк больше похожа вот туда шоубиз и попёр.............Скоро появится реалити шоу "Шанс"-стань мером или депутатом))))))))))))
Хотя если серьёзно уже плакать хочется а не смеяться с этого позора нашей страны!
 

Zuzuka

прагну...
почитайте права людини і Конституцію, українське законодавство. там не зазначено, що жінка не може займатися управлінською справою. тому як тільки почнуться утиски жінок, то в країні відразу набереться сотня правозахисних організацій і буде ще 1 ганебний утиск прав людини в Україні. посміється весь світ з нас в черговий раз. думайте, що кажете. самі посидіть вдома все життя з дітьми, чи хоч 1 день, бігаючи по всіх хаті у побутових справах, сидячи в 4 стінах безвилазно. кожен день буде однаковий. і чи захочеться тоді жити? чи буде кожен день цікавий? який сенс життя? самовираження? з приводу того, чим має займатись жінка раджу почитати Зіммеля "Жіноча Культура".

жінок управлінців у нас не поважають через те , що вони не вміють правильно одягатись і себе поводити. у всьому пострадянському просторі така проблема. в цивілізованому світі жінку-керівника поважають не менш ніж чоловіка. наприклад теперішня держсекретар США. немає сумнівів, що вона прийшла керувати. тЮлька теж вдягається нормально і поводиться по жіночому.
 
Останнє редагування:

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

На арену політичного протистояння в Тернополі перетворилося приміщення орендного комбінату "Збруч". Депутати рад різних рівнів від БЮТ вчора, 13 березня, автомобілями заблокували виїзди від нього і не дали можливості представникам виборчих комісій з районів області забрати віддруковані бюлетні для проведення голосування до Тернопільської обласної ради 15 березня ц.р.

Представники БЮТ вели себе нахабно, прикриваючись присутністю народного депутата Василя Деревляного. До "Збруча" прибули активісти різних політичних сил, зокрема представники депутатського корпусу від "Нашої України", "Свободи", УНП, "Пори", "Єдиного центру".

Спроби розблокувати виїзд зі "Збруча" виявилися марними. Міліція не втручалася в перебіг подій. Лунають заклики до тернополян вийти на вулицю.
 

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Тимошенко узурпувала суди

Заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що судова система України "узурпована однією відомою політичною силою".

Про це він сказав в ефірі телеканалу Інтер.

"Уся судова система знизу доверху узурпована однією політичною відомою всім силою. Рада суддів незаконно, цинічно ігноруючи Конституцію, поклала на себе невластиві функції, призначає керівників судів усіх без винятку районів і міст України", - заявив Кузьмін.

Заступник генпрокурора зазначив, що "за останній рік, Рада суддів незаконно, явно порушуючи Конституцію, призначила більше тисячі керівників судів".

"І усім цим кружком керує одна громадська організація – Рада суддів, яка повністю контролюється головою Верховного Суду Василем Онопенком, який, у свою чергу, обраний головою суду за квотою БЮТ", - підкреслив він.
 

Zuzuka

прагну...
БЮТяча істерика на Тернопіллі (відео):

 

Zuzuka

прагну...
стосовно виборів на Тернопіллі: На даний час суд вийшов у нарадчу кімнату для ухвалення остаточного рішення.
Очікується, що ухвала суду буде оголошена о 16-00.

цікаво, якби відміни президенські вибори посилаючись на нестачу коштів, кризу тощо. як би себе пані Ю. повела.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Юлія Тимошенко

За Тернопіль БЮТу великий жирний мінус.
А Tropicу попередження за заклики до насильства, зараз ще у відповідній темі напишу, хоча він всеодно не читає.
 
Статус
Закрита.
Зверху