Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

loyer_1

той самий Otto
Re: Відповідь: Юлія Тимошенко

Мне очень жаль что ты не очень хорошо разбираешся в Юриспруденции . Ничего подобного как ты назвал (что якобы раз нет решения суда непонятно какого, государство не имеет право его растамаживать) в праве . Как раз до того момента КАК СУДОМ ТАКИЕ ДЕЙСТВИЯ НЕ БУДУТ ВЫЗНАННЫ НЕЗАКОННЫМИ ИЛИ СУДОМ БУДЕТ ЗАПРЕЩЕННО СОВЕРШАТЬ НЕКОТОРЫЕ ДЕЙСТВИЯ - они будут законными ТЫ путаешь фундаментальные понятия , запрещал-ли какой суд растамаживать газ ? Какой суд вызнал это крадижкой ? А как-же презумпция невиновности ? По твоей логике , если ты подашь в Суд (или просто заявишь) где заявишь что в каком-то Газохранилище находится твой газ (до которого на самом деле ты не имеешь никакого отношения) - настоящий владелец не сможет им пользоватся ??? Опять тебе напомню что это нонсенс . (действия будут законными - до того момента как суд их не признает незаконными , или не запретит тебе их вчинять до разбирательства по сути)
Господин будущий юрист, вы полегче на поворотах с "Юриспруденцией". И вообще, вы отдаете себе отчет в том, какую пургу вы несете? Что за "проффесура" научила вас такой галиматье? О каких фундаментальных понятиях вы ведете речь, если в этих ваших рассуждениях всё поставлено с ног на голову?
Не вводите людей в заблуждение. Если что-то там заявляют БЮТовские депутаты (мне удобнее их называть - юльки), то это еще не значит, что заявления эти - абсолютная истина. Большинство же юльков (в том числе, и сама их "великая" предводительница), на мой взгляд, ни чуть не лучше проходимца Фирташа. Разница между нею и Фирташем лишь в том, что Фирташ миллиарды на газовом посредничестве рубил в середине 2000-х годов, а Юля тоже самое (и с не меньшим успехом) делала в середине 1990-х годов. Такие посредники-паразиты, как Тимошенко и Фирташ, ни тогда, ни сейчас государству "Украина" не были нужны нисколько. И деятельность всех тех - итер, еэсу и росукрэнергов возможны были лишь постольку, поскольку в дочерних компаниях Газпрома у них были кореша-"единомышленники", которые тоже непрочь были чё-нить подеребанить путем "посредничества". Правда, когда политическая обстановка менялась, то партнеры-газпромовцы своих украинских партнеров и парнерш легко переводили в статус "разыскиваемых" и "обвиняемых". Так было и тогда с Юлей, и сейчас с Фирташем. Ну да бог с ней, с историей...

Вернемся к "Юриспруденции". Для того, чтобы строить подобные вашим "правовые теории", надо перво-наперво попытаться определить: кто собственник газа. И если верить обеим сторонам, а не, как вы, одной из них, - то выходит, что изначально, 11 млрд. кубов газа из 17 млрд. в хранилищах, принадлежит РосУкрЭнерго. Об этом привселюдно заявлял один из виднейших юльков - Турчинов, который иронично говорил Фирташу при этом: "Газ ваш пока..." Да и сам Фирташ демонстрировал правоустанавливающие документы, удостоверяющие право собственности на газ в хранилищах.
Кроме того, судя по его уверенности и решимости обращаться в Стокгольмский Арбитраж, лично я не вижу оснований не доверять его документам. А исходя из того, что претензии цивильно-правового характера государством "Украина" к швейцарской компании "РосУкрЭнерго" не заявлены, - вытекает, что "РосУкрЭнерго" - легитимный собственник газа. Такой вывод проистекает из международной частно-правовой презумпции (у нас - глава 23 ГК), согласно которой, право собственности - священно и считается правомерным до тех пор, пока незаконность его приобретения не установлена судом.

Что остается делать Юле? У нее ж нет никаких документальных актов, чтобы называть фирташевский газ собственностью государства. Вот тут уже и возникла в недрах юльков идея: чтобы придать хоть какую-то легитимную видимость такой "национализации", - произвести разтаможку фирташевского газа, ведь, если указать в акте разтаможивания газа в качестве собственника газа - "Нафтогаз", то это ж уже хоть какой-никакой документ о принадлежности газа государству. От вам и вся "Юриспруденция". Типа "было ваше - стало наше".
То, что "премьерка" и многие ее юльки - личности наглые и бессовестные, лично у меня никогда сомнений не вызывало.
Но "просто забрать собственность на глазах у всех без каких-либо законных оснований" - это уже циннизм запредельный. И, по-моему, не важно, что именно внаглую отбирают - газ, землю или корову-буренку. "Экспроприация" она и есть - самый что ни на есть банальный гоп-стоп.
Я бы еще понял эту ситуацию, если бы "раскуркулить" миллиардера Фирташа намеревались бы какие-нибудь "шариковы" типа коммунистов-троцкистов-сталинистов. Но когда "отнять и поделить" якобы в пользу бедных намеревается миллиардерка у миллиардера, то это уже по части циннизма что-то сродни "акта некрофилии".

И что это вообще за шариковщина: типа у Фирташа ж ни метра трубы своей, ни вентиля, ни задвижки, ни скважин собственных. Это шо типа у Юли, когда она в 90-х занималась таким же дерибаном, было что-то из этого свое??? И где вообще вы видели посредника, у которого бы было что-то свое? Он же потому и посредник, что обладает лишь информацией, сводя покупателя и продавца, при этом имея лишь (в лучшем случае) какие-то оборотные денежные средства.
У меня нет никаких симпатий к Фирташу и иже с ним. И скорее всего, миллиарды свои он настриг непорядочно. Но непорядочно и аморально, это еще не значит - незаконно. И это еще никакое не основание для того, чтобы внаглую отобрать у него его собственность. Международному цивилизованному праву неизвестны никакие иные способы легитимного принудительного безвозмездного отчуждения собственности, кроме как, конфискация имущества виновного лица по приговору суда. И если кто-либо претендует на собственность того же Фирташа, то первым в суд по этому поводу должен обращаться не сам Фирташ, а тот, кто оспаривает его право собственности.
А у вас, господин будущий юрист, выходит, что, если гопник снял у кого-то на улице пальто и предложил жертве истребовать это похищенное пальто у него через суд и в суде доказать право собственности на пальто, - правильный ход событий. Это какая-то вывихнутая логика.:stupid:

Вообще-то, хоть для нашей державы сам процесс и будет позорным, но хорошо бы было, если бы после решения Стокгольмского арбитражного суда (а то, что оно будет в пользу Фирташа - абсолютно очевидно), многомиллиардную компенсацию ущерба Юля заплатила бы из своего кармана. Так сказать, поделилась бы ранее награбленным с пострадавшим государством.:shock: Утопия? Утопия... Она ж ради сохранения своих "кровных" надерибаненных миллиардов пойдет на что угодно.
Хотя о чем это я?:? Что с нее бедняги взять? Я ж забыл. У нее, согласно последней налоговой декларации, из нажитого трудами имущества - двухкомнатная квартира и 6 соток огорода...:lol:
 

Zuzuka

прагну...
14 березня, згідно Календарного плану підготовки до виборів до Тернопільської обласної ради, усі дільничні виборчі комісії повинні отримати виборчі бюлетені. Однак окремі члени вищезгаданих комісій – представники Блоку Юлії Тимошенко, намагаються зірвати останні етапи підготовки до дня виборів, шляхом вилучення печаток, списків виборців та інших протиправних дій.

Так, на дільничних виборчих комісіях № 7, №46 міста Тернополя голови комісій від БЮТу відмовляються виконувати свої обов’язки: не приймають бюлетені, ховають печатки та списки виборців. Згідно кримінального кодексу такі дії трактуються як злочин, передбачений статтями 157, 158, 159, що тягне за собою кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до дванадцяти років. Виконуючи злочинні вказівки своїх політичних керівників, ці члени комісій не усвідомлюють всієї відповідальності або ж взагалі не знають про покарання, яке тягнуть за собою відповідні порушення.

 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Юлія Тимошенко

loyer_1, я не хочу захищати Life-ua. До документів і договорів звичайну людину не допустять, але на скільки я зрозумів сітуація виглядає наступним чином.
РосУкрЕнерго, 50% акцій якого належать Газпрому купував у Газпрома газ і продавав Україні. Решта акцій, належало Фірташу і іншим. Також серед тих хто поділяв прибуток майже впевнено можна казати і наш Гарант.
На кінець 2008 року Україна, як держава з РосУкрЕнерго разрахувалась, але той не разрахувався з Газпромом. Навмисно це було зроблено, чи за якимись обставинами, але виник конфлікт, з перекриванням газу і всім іншим, свідками якого ми усі були.
За домовленностями Тимошенко з Путіним, за словами Тимошенко, було укладено новий контракт на постачання газу, без участі РосУкрЕнерго. Вігідний він чи ні, це вже інша розмова, але іншого б, скоріше за все, не було. Але не про це розмова. Оскільки РосУкрЕнерго забаргував Газпромому, той спокійно сказав, що пані Тимошенко, забирайте той газ за нашу частку його ціни. Саме тому зараз з Газпромому, якому більш ніж 50% того газу належало і мовчить. В усякому разі я не чув, щоб згадуючи про газ, належавший РосУкрЕнерго, стверджували, що він йому і досі належить. Але і не кажуть, що вони вирішили питання і цей газ належить Газпрому і він його передає Україні, за що вже, на скільки мені відомо, гроши були заплачені. Навищо їм? Їм і так цікаво спостерігати, як тут за нього будуть один одному горлянки гризти. Вони може якось і за ворушаться, але лише коли це їм буде вигідно.
От і маємо, що газ РосУкрЕнерго ніби то належить Україні, але щоб це набуло чинності він повинен пройти зворотній шлях через Газпром.
Виправте мене, будьласка, якщо я щось не так зрозумів.
 

loyer_1

той самий Otto
Мені здається, що Ви виклали версію саме "юльків". До того ж, оскільки я теж не є "посвяченим" у ті "газові хащі", - вважаю, що не маю й права щось безапеляційно стверджувати відносно часток у спільній власності або чиїхось боргових зобов'язань. Мабуть, всі ті нюанси відомі лише одиницям. До того ж, мені здається, що Росія закривала вентилі у січні зовсім не тому, що РосУкрЕнерго гроші "зажилило" (бо Фірташ, здається, на тихого самогубця не схожий), а суто з політичних причин ("так їм було треба"). А гадати: скільки газу належало саме Газпрому, як акціонеру РосУкрЕнерго, а скільки іншому акціонеру Фірташу - справа зовсім марна. Хоча б з огляду на те, що в розпал січневого газового конфлікту, речники Газпрому заявляли протилежне: що газ в українських сховищах - саме росукренергівський, а не виключно газпромівський.
Роблячи певні висновки про судово-арбітражну перспективу нашої держави, я вихожу з наступних фактів.

1. Наближеніша з усіх до прем'єрки людина (Турчинов) з екрану телевізору на всю країну саркастично заявила Фірташу відносно його газу: "Поки що ваш..." І це сталося аж через кілька тижнів з моменту домовленностей у Москві, коли всі питання - хто кому що і скільки винен - були (що логічно припустити) вже давно вирішені. Інакше, про що ж вони там домовилися?
2. Я не чув, щоби акціонер РосУкрЕнерго Фірташ висував майнові претензії до іншого акціонера - Газпрому. Я чув, що позов ним подано у Стокгольмський арбітраж до держави "Україна". І те, наскільки Фірташ (явно не наділений ораторським даром) почував себе впевнено, демонструючи документи, виглядало досить переконливо і природньо. На мій погляд.
3. Компанія РосУкрЕнерго не зліквідувалась, як господарюючий суб'єкт міжнародної арбітражної юрисдикції. А напроти, є й надалі чи ненайбільшим постачальником газу у Східній Європі.
4. Виключно суб'єктивне: не можу довіряти напівкримінальному владно-рейдерському угрупованню "юльки", члени якого, хизуючись власною недоторканістю, зривають амуніцію з виконуючих службовий обов'язок бійців спецпідрозділу, або запросто вдираються до судової нарадчої кімнати, або відмовляється надати документи, що складають комерційну (чи державну) таємницю, найвищій посадовій особі держави (навіть, беручи до уваги те, що президент той, як остаточно виявилось, - нікчема із дещо зсунутою "крышей").
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Юлія Тимошенко

Версія може і юльків, але вона більш переконлива. І я теж безапеляційно нічого не стверджую, а лише викладаю власну думку. Тим більш через юльків тут не буду с кимось сваритись :).
Але. Вентілі закривали через відсутність контракту. Контракт не підписали через те що не могли дійти порозуміння. І одним із факторів, через який вони не могли порозумітись, здається саме і був той, що РосУкрЕнерго не розрахувався з Газпромом. В усякому разі це озвучували. І так само озвучували і те, що Газпром вирішив за борг відібрати у РосУкрЕнерго газ, який той закачав у українськи газосховища і передати його Нафтогазу за старою ціною. Так це чи ні, але спростування того що казала Юлька від Газпрому не було. Так само як і його дій щоб це "відібрав" і "передав" якось здійснити. Але було також озвучено, що він вже за нього ту пільгову ціну отримав. І це теж під сумнівом. Але, здається це і є той фактор, чому він мовчить.
І все це дуже схоже на те що як юльків, так і фірташей спіймали на один й той самий гачок. І впевнений, що Газпром кожному з них обіцяє зовсім протилежні речи. І ще схоже на те, що кинув голодним собакам сахарну кістку і дивиться як вони гризуться. А відступати не будуть аж до самознищення. У фірташей, у тому числі і гаранта, там дуже велика фінансова зацікавленість. У юльків - політична.
Не хочу захищати дії юльків по відношенню до Беркута, але і СБУ там ніяк не інтереси України захищає. Навить керує цією операцією один з акціонерів РосУкрЕнерго. Виходить, що СБУ у нас перетворилось на часну охоронну контору, яка належить Фірташу і компаніі. Чи не так? Тому, оскільки вважаю, що обидві собаки у цій гризні діють поза законом, то вболівати буду за тих, перемога яких хочаб користь якусь принесе.
 

loyer_1

той самий Otto
...І так само озвучували і те, що Газпром вирішив за борг відібрати у РосУкрЕнерго газ, який той закачав у українськи газосховища і передати його Нафтогазу за старою ціною. Так це чи ні, але спростування того що казала Юлька від Газпрому не було...
Ну з юридичної точки зору, виглядає справжньою нісенітницею те, щоби Газпром щось там буцімто відібрав у РосУкрЕнерго. Який взагалі у цьому сенс??? Газпром бо ж сам по собі - засновник РосУкрЕнерго. Якщо хтось там між ними комусь щось заборгував - це виключно внутрішня справа акціонерів. Чи Ви вважаєте, що Газпром сам із собою міг і посваритися або сам із собою судитися???
Зрозуміло, що це РосУкрЕнерго засновувалося з метою (окрім якихось приватних тіньових газпромівських інтересів) лише з одним наміром - якомога більш заплутати схеми поставок газу, щоби при потребі можна було казати: типу хохли не заплатили або посередник не заплатив.
Коли "великий стратег" Івченко там постарався "во благо Вітчизни", Росія за це вхопилася. Й пізніше саме Ющенко стверджував (хоча це вже для більшості й підзабулося), що наявність посередника - це беззастережна й обов'язкова вимога російської сторони. В Росії цього ніхто спочатку й не заперечував. Лише пізніше кремлівці почали підігравать Юлі, щоби остаточно дискредитувати "американця" й "кума подонка Мішіко", - закидали по всім кутам, що саме Ющ газ дерибанить.
Взагалі, як на мене, Ющенко - безвольна слабохарактерна людина, не маюча необхідних особистих якостей як для керівника держави. Іншими словами, як на мене, він - нездара, а не покидьок. Але щоби і те, й інше - одночасно, то вже занадто. Зовсім не схоже "на життя".

А всі викладені Вами факти я чув лише від Юлі і її "молодцев". Якихось три роки тому вона всіх запевняла, що Ющенко - вкрай сумлінна і вельми порядна людина.
А півроку тому співала, що головний герой бюджету країни - Валерій Хорошковський, який настільки геніально організував діяльність митної служби, що бюджет перевиконали. І ще багато чого вона колись розповідала, з часом змінюючи свою думку на діаметрально протилежну. У неї всі її вороги з часом перетворюються на акціонерів РосУкрЕнерго, або в ще якесь чудовисько.
Особливо параноідальною її поведінка стала після того, як вона зрозуміла, що замість Ющенка їй у супротивники готовлять єдиний фронт "молодих вовків" (Яценюк-Хорошковський-...-...)

Щодо інтересів та СБУ. Я не певен, що там захищались чиїсь приватні інтереси. Тим більше, що спецпідрозділ виконував завдання на законних підставах - в рамках порушеної кримінальної справи. А тим більш - перешкоджати людям, що виконують легітимний наказ специфічного характеру - то є вже край нахабства та лицемірства. Чи може, по-вашому, бійці спецпірозділу до того, як виконувати наказ, повинні розбиратись хто там справжній акціонер у РосУкрЕнерго? Вони цього не зобов'язані знати, і не заслуговують на те, щоби виконуючи завдання, хтось із недоторканих небожителів зривав з них маски. Не винуваті вони й у тому, що недолуге їхне начальство застосовує їх у таких не притаманних для них функціях.

До того ж, я б не демонізував Фірташа. Друзі-газпромовці ним вже пожертвували, а згодом його зовсім ніхто не згадає. І назад РосУкрЕнерго в заплутані російсько-українські схеми газопостачання вже ніхто не поверне. Фірташ буде на виду доти, доки Ющенко буде президентом. Це ж саме Ющенку притаманна дивна здатність - "вляпуватись у дерьмо" і далі занурюватись у те саме "дерьмо" . Хто заставляв Ющенка прохати Фірташа фінансувати відновлення національних історично-архітектурних пам'яток - від Батурина до "будинку з привідами"? В політиці совість - то ж небезпечна і зайва ноша. Здається, Ющ буде відчувати себе вдячним "меценату" Фірташу до кінця свого президентства. Навіть, якщо (кінець кінцем) самого Юща Юля згодом оголосить головним засновником і акціонером РосУкрЕнерго.

Проте, як тепер зрозуміло, в його особі ми будемо мати першого на просторах СНД керівника держави, який з власної ініціативи не балотувався на свій другий президентський термін.:greedy:
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Юлія Тимошенко

Ну з юридичної точки зору, виглядає справжньою нісенітницею те, щоби Газпром щось там буцімто відібрав у РосУкрЕнерго. Який взагалі у цьому сенс??? Газпром бо ж сам по собі - засновник РосУкрЕнерго. Якщо хтось там між ними комусь щось заборгував - це виключно внутрішня справа акціонерів. Чи Ви вважаєте, що Газпром сам із собою міг і посваритися або сам із собою судитися??? ...
Та я й не кажу, що Газпром посварився з РосУкрЕнерго. Всього навсього використовує його і при цьому нічого не втрачає. І якщо юридично, то не така вже і нісенитиця. Юридично то РосУкрЕнерго інша фірма, до того ж заснована, здається, у Швейцарії. А сенс у тому, щоб, як це Ви зазначили мати під боком когось крайнього, щоб мати змогу звинувачувати в чомусь Україну. Або як зараз маніпулювати з одного боку Юлькою, а з іншого Ющенко. Чи може я помиляюсь, і якщо деяки акціонери у різних фірм одні й ті сами, то у суді їм кажуть - розбирайтесь самі? От і маємо, судитися йому з самим собою ніби-то і немає сенсу, а для тих хто зі сторони можна влаштувати "качелі", що вони і роблять.
Ну і стосовно близких стосунків Фірташа, Хорошковського і Ющенко, це вже окрема тема, дуже цікава, але зважаючи на впливовість ціх осіб, дуже темна. Але в мене враження, що ці стосунки досить близьки. На стільки, що гроши беруть з одного мішка.
Ну і відносно особи, який все ж таки ця тема присвячена. 100% довіри вона звісно не заслуговує. Але щоб відбіліти себе, про інших все ж таки правду дуже часто каже. Тому відкидувати щось, лише тому, що це пролунало з вуст Юльки, я б не став.
 

Zuzuka

прагну...
і знову збрехала. сказала не піду на вибори, а пішла. непослідовна!

В Тернопольской области начались выборы. БЮТ участвует

1163 избирательных участка для голосования на выборах в Тернопольский областной совет открылись сегодня в 7 утра. Вопреки заявлениям представителей БЮТ о неучастии в выборах, эта политическая сила присутствует в избирательных бюллетенях.

Об этом сообщил пресс-секретарь Комитета избирателей Украины Александр Черненко.

Всего в бюллетень включены 16 партий и блоков.

Участие БЮТ в выборах Черненко пояснил тем, что теризбирком не удовлетворил требование БЮТ снять его с регистрации, так как решение межпартийной конференции об отказе участвовать в выборах был подан в 23:45 субботы, 14 марта.

Выборы проходят на пропорциональной основе, в соответствии с которой мандаты депутатов областного совета разделят между собой на партии и блоки, преодолевшие 3% барьер. В списки для голосования внесено около 800 тыс. избирателей.

Голосование проходит с 07.00 до 22.00 часов.

Одновременно на территории Тернопольской области также проходят выборы трех сельских голов и городского головы Зборова.

В настоящее время работают все избирательные комиссии. Голосование проходит без явных нарушений.
 
Статус
Закрита.
Зверху