Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

Vlad_S

Скептик
Вы намекаете на вторую помаранчевую...
Не обязательно - третий тур в прошлый раз состоялся по решению суда, а значит может состоятся и в этот раз. Причем, тихо и безо всяких майданов. К тому же не важно, как голосуют - важно как считают (с), а Премьер всегда имеет большее влияние на тех кто считает, нежели лидер оппозиции :)
Но, главное, имхо не в этом. Представив Тимошенко, как будующего Президента Украины, европейцы показали, что мнение украинцев насчет того, кто должен быть Президентом Украины они в грош не ставят. Надеюсь, сторонникам "европейского шляху" будет над чем поразмыслить...

Останнє редагування:

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Кандидат–хабарниця
Балотуючись у президенти, Юлія Тимошенко приховала від виборців кримінальні факти власної біографії, документальне підтвердження яких є в «України молодої»

Про цю справу почали швидко забувати чотири роки тому. Наприкінці грудня 2005 року головний військовий прокурор РФ Олександр Савєнков повідомив, що кримінальне переслідування Юлії Тимошенко (екс–Прем’єра визнали винною в організації підкупу посадовців Мініоборони РФ) припинено на підставах, що не реабілітують — у зв’язку із закінченням терміну давності. Тоді цю новину підхопили всі ЗМІ Росії й України, які цитували зокрема й такі слова пана Савєнкова: «За російським законодавством вона визнана особою, що вчинила злочин!». Місяць потому — у січні 2006 року, на одному з міжпартійних форумів БЮТ Юлія Тимошенко з президії направила руку з якимись папірцями в зал і сказала однопартійцям, що це і є постанова російської військової прокуратури, згідно з якою вона визнана невинною. Мовляв, справу закрито не лише за відсутністю складу злочину, а й події злочину. Дивно, прокурор офіційно перед камерами заявив одне, а пані Юля у колі «своїх» — інше. При цьому уявну постанову, яку вона демонструвала, поближче ніхто так і не побачив. За чотири подальші роки опозиційна лідерка БЮТ знову стала Прем’єр–міністром, а всі якось підзабули, що чарівна очільниця Кабміну «визнана особою, що вчинила злочин». Тобто, згідно і з російським, і українським та й будь–яким іншим законодавством, наша пані Прем’єр є ЗЛОЧИННИЦЕЮ! І документи, які явно, а головне — детально, це підтверджують, «УМ» отримала у своє розпорядження вчора, під час прес–конференції Героя України Степана Хмари, директора Антикорупційного центру при Українському юридичному товаристві Сергія Долі та інших.

Dessert

Active Member
а ви є фахiвцем в цiй галузi? я наприклад, не можу об'єктивно оцiнити дiї уряду i робити якiсь висновки. Але особисто я бачу, що вона i вдень i вночi намагається зробити все, що вiд неї залежить. Так, iнодi не все вдається як хотiлося б. Я вважаю, що нiчого тут страшного немає, бо в таких умовах як працює її уряд (коли попередники пообiцяли беличезнi пенсiї, але не збирались їх виплачувати, коли попереднiй уряд насильницькими методами вимагав сплачувати податки на рiк вперед) нiхто ще не працював - вона i так робить неможливе.

А пiдвищення цiн на м'ясо, цукор, бензин - це вина не уряду. Вiн якраз намагався усiма силами виправити ситуацiю. М'ясо дороге, бо його в Українi просто мало (в десятки разiв скоротилась кiлькiсть рогатої худоби). Цукор - монополiсти захотiли заробити грошi. Уряд намагався прийняти закон який би дозволив ввезти незначну кiлькiсть цукри i збити цiни (так робилось кожного року i всi за такi закони голосували), а тут комунiсти, сдпу(ноль), регiони вперлись i захотiли зробити лище шкоду Українi - таким людям байдуже якi там цiни - вони собi рейтинг набивають. От робiть самi висновчи чи голосувати за них чи нi.

Я вважаю, що пiсля таких складних президентських виборiв, коли всю вертикаль влади довелось формувати з нуля вона просто молодець.

нi i з вiдомих крокiв це:
1. в 2.5 збiльшились доходи з таможнi (хоча i зараз ситуацiя складна i принципово нiчого не змiнилось)
2. скасували вiльнi економiчнi зони - вiдкрили дверi рiвнiй конкуренцiї
3. постiйно скасовую всiлякi льготи i обмеження я заважають пiдприємцям (зараз скасовано декiлька сотень таких постанов попереднього уряду)
4. намагаються повернути пiдприємства, якi були приватизованi з величезними порущеннями тобто було просто вкраденi за безцiнь.
5. результатом є додатковi 30млрд. грн. питянутi з тiнi, якi пiшли на соцiальнi виплати.
6. З початку року в українi збiльшилось в двiчi кiлькiсть варiтних дiтей!!!! нарешти. 8 тис. допомоги таки зiграли своє.

Перелiчувати можна довго ще. Я б краще назвав тi моменти, якими я не задоволений:

1. вкрай потрiбно мiняти (радикально) податкове законодавство.
2. судову систему
3. усiма способами сприяти розвитку малого бiзнесу
4. я б не хотiв, щоб гiгант Криворiжсталь та iншi стратегiчнi пiдприємства були приватизованi - карще б залишити їх у державнiй власности, бо через декiлька рокiв можемо пошкодувати. Але у неї немає вибору - в бюджерi не вистачає грошей :(
как по мне так вы бред пишите. После ее управления, страна в такой ЖОПЕ что хуже наверно не будет. И придется разгребать не один год.
ЗЫ: ничего личного ;)

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Кабінет Міністрів України має намір із 1 квітня 2010 року щокварталу підвищувати тарифи на газ для населення та підприємств теплокомуненерго (ТКЕ) на 25%.

Про це сказано в проекті Меморандуму про економічну й фінансову політику між Україною та Міжнародним валютним фондом (МВФ), копію якого має в своєму розпорядженні УНІАН.

«Ми ще раз підтверджуємо наше зобов`язання впроваджувати оголошене поквартальне підвищення тарифів на газ для населення й підприємств теплокомуненерго», — сказано в документі.

Також у ньому наголошується, що «у випадку, якщо ми не зможемо впровадити підвищення цін на газ, яке мало бути виконано до президентських виборів, ми зобов`язуємося доповнити заходи щодо підвищення цін на газ, заплановані на 2010 рік, із тим, щоб частково компенсувати фіскальні наслідки цих зволікань. Новий графік підвищення цін набуде чинності 1 квітня, після чого відбуватиметься 25-процентне поквартальне підвищення, щоб до кінця 2010 року досягти такого ж рівня цін, який передбачався програмою».

ivan-off_nas

Координатор
Наша Юля В. Вирішила підкупити народ календариками ( а що,починається новий рік ,а календарик на 2010 потрібен ,чи 5 грн. витрачати чи (вибачте за слово ) Халява ,і яка різниця що там намальовано. Все то так ,але ж нашим людям халяву потрібно видавати під контролем ,(побачивши чергу дум повернувся до нас дифіцит з дев'яностих ,і люди за ковбасами стоять, свята ж йдуть...,побачив бійку ,ну підйду ближче ,коли ж із-за гурьби людей показався біленький намет з червоним сердечком...
P.S (А януковичам і литвинам мабуть завидно ,ходять кругом , (бо в них тільки газетки ,а календариків немає)

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху