sezal
українець/веб-програмiст
а ви є фахiвцем в цiй галузi? я наприклад, не можу об'єктивно оцiнити дiї уряду i робити якiсь висновки. Але особисто я бачу, що вона i вдень i вночi намагається зробити все, що вiд неї залежить. Так, iнодi не все вдається як хотiлося б. Я вважаю, що нiчого тут страшного немає, бо в таких умовах як працює її уряд (коли попередники пообiцяли беличезнi пенсiї, але не збирались їх виплачувати, коли попереднiй уряд насильницькими методами вимагав сплачувати податки на рiк вперед) нiхто ще не працював - вона i так робить неможливе.taurus__73 сказав(ла):Я не в захваті від дій уряду.... Назвіть мені будь ласка, що корисного для економіки України вона зробила......
А пiдвищення цiн на м'ясо, цукор, бензин - це вина не уряду. Вiн якраз намагався усiма силами виправити ситуацiю. М'ясо дороге, бо його в Українi просто мало (в десятки разiв скоротилась кiлькiсть рогатої худоби). Цукор - монополiсти захотiли заробити грошi. Уряд намагався прийняти закон який би дозволив ввезти незначну кiлькiсть цукри i збити цiни (так робилось кожного року i всi за такi закони голосували), а тут комунiсти, сдпу(ноль), регiони вперлись i захотiли зробити лище шкоду Українi - таким людям байдуже якi там цiни - вони собi рейтинг набивають. От робiть самi висновчи чи голосувати за них чи нi.
Я вважаю, що пiсля таких складних президентських виборiв, коли всю вертикаль влади довелось формувати з нуля вона просто молодець.
нi i з вiдомих крокiв це:
1. в 2.5 збiльшились доходи з таможнi (хоча i зараз ситуацiя складна i принципово нiчого не змiнилось)
2. скасували вiльнi економiчнi зони - вiдкрили дверi рiвнiй конкуренцiї
3. постiйно скасовую всiлякi льготи i обмеження я заважають пiдприємцям (зараз скасовано декiлька сотень таких постанов попереднього уряду)
4. намагаються повернути пiдприємства, якi були приватизованi з величезними порущеннями тобто було просто вкраденi за безцiнь.
5. результатом є додатковi 30млрд. грн. питянутi з тiнi, якi пiшли на соцiальнi виплати.
6. З початку року в українi збiльшилось в двiчi кiлькiсть варiтних дiтей!!!! нарешти. 8 тис. допомоги таки зiграли своє.
Перелiчувати можна довго ще. Я б краще назвав тi моменти, якими я не задоволений:
1. вкрай потрiбно мiняти (радикально) податкове законодавство.
2. судову систему
3. усiма способами сприяти розвитку малого бiзнесу
4. я б не хотiв, щоб гiгант Криворiжсталь та iншi стратегiчнi пiдприємства були приватизованi - карще б залишити їх у державнiй власности, бо через декiлька рокiв можемо пошкодувати. Але у неї немає вибору - в бюджерi не вистачає грошей
Останнє редагування: