Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

Zuzuka

прагну...
набрала в яндексі "державна символіка україни" і в картинках серденько БЮТа. о дивина!!! з такими рішеннями, як сьогодні у ВРУ ( Огризко, вибори до Тернопільської облради, вето презедента), то скоро і державний прапор колір змінить, чи то на сердешний чи на триколор. жах. а 16 березня ще і конституцію зібралась пані Юля змінити. лишити українців "зайвих" прав...
 

Merime

New Member
Після такого гидкого голосування і приниження всієї нації, яке здійснили наші антинародні депутати, я все більше переконуюсь у провальності парламентської форми правління і сильно сумніваюсь у необхідності парламентаризму як такого. Замість цієї зграї аморальних неуків краще найняти відповідних експертів, які б розробляли необхідні закони за вказівкою глави держави.
 

Randomize

Забанен

Дуже прикро з приводу цієї відставки. Я раніше завжди голосувала за БЮТ і за Тимошенко. Але тепер більше не буду.
Ірина, Україна

Міністр Огризко стояв на заваді тим, хто представляє в Україні інтереси Москви, а не США, як пише киянин Сергій. Українська незалежницька позиція МЗС дратує п"яту колону Росії. Ось і вся правда.Крім ПР і комуністів також значна частина БЮТ показала, хто їй ближчий. Це приведе до дальшого протистояння Президента і Прем"єрки. Тимошенко знов показала до кого їй ближче
Степан Ольштин - Польща

Це рішення -- наслідок того факту, що нами правлять не укрїнці. Це продовження геноциду українців
володимир, полтава

Мені гидко і соромно за нашу Верховну Раду. І якщо з комуністами і регіоналами все зрозуміло - ці партії і створено було саме для антиукраїнської діяльності - то участь депутатів від БЮТ у розправі над міністром-патріотом викликає подив і розгубленість. Що відбувається?! Так, поразка України у Міжнародному суді ООН - подія справді дуже прикра, але чи справедливо всю провину за це звалювати на одного Огризка?! Пробачте, але все це дуже схоже на зведення рахунків. Ця людина дуже твердо відстоювала інтереси України в цей дуже непростий час. Огризко не побоявся "поставити на місце" навіть безпадрдонного посла дратівливої Російської Єкс-імперії і вже одним цим кроком нажив собі чимало ворогів у Кремлі. І саме за наказом Путіна регіонали і комуністи разом з іншими складовими російської "п'ятої колони" розпочали операцію по знищенню незручної для Кремля людини. Саме в цьому я бачу реальну причину звільнення Огризко. Невже депутати від БЮТ цього не розуміли, коли преєднали! ся до тих, хто намагався відправити Огризко у відставку?! Невже вони не розуміли, що без їхньої співучасті у цій антиукраїнській акції, розправа над Огризком не відбулася б?!! Невже вони не розуміли, що своїми діями черговий раз руйнують і без того не надто міцну коаліцію, що в умовах кризи є справжньою диверсією проти України?!! І як ці їхні дії вплинуть на ставлення до всього БЮТ з боку українських виборців? - Особисто я після того що сталося за БЮТ голосувати не буду за жодних умов - так само як і за пані Тимошенко, оскільки ця політична сила протягом останніх років трансформувалася з центру консолідації патріотичних сил на зборисько політичних ітриганів, що заради власних кар'єр жваво торгують інтересами українського народу. ГАНЬБА!!!
Володимир Волков, Бруклін, США

Огризко 300% правий, коли, посилаючись на М.Грушевського, виклав аргументацію відставки. Чим далі, тим прозорішим стає статус агента Москви цієї "мадам з косою". Шкода окремих з її клевретів у ВР, - мусять бігати, як купа кобелів за сучкою...
Олескандр Черненко, Запоріжжя

Шкода, гарний міністр, можна сказати про-український. Сподіваюся, що про-російського не поставлять.
Proof, Lutsk

Не скрою - задоволений. Націоналістам не місце в уряді багатонаціональної країни. Сподіваюся що та ж доля спіткає і інших одіозніх персонажів, таких як наприклад, міністр транспорту Вінський.
ск

Це свідчення того, що нами й надалі правлять не українці.Геноцид українців продовжується.
Володимир, Полтава

Я задоволен, що Огризко таки звільнили. Бо МЗС України проводив політику інтересів кого завгодно (наприклад США) але ні як не України.
Сергій, Київ

Для США звільнення "професійного" Огризка - сюрприз - ха-ха-ха! "професійного" ????
людина
 

Life-ua

+ плюс - минус
набрала в яндексі "державна символіка україни" і в картинках серденько БЮТа. о дивина!!! з такими рішеннями, як сьогодні у ВРУ ( Огризко, вибори до Тернопільської облради, вето презедента)...
1) Выборы в Тернопольский Обл. совет вобще не нужно было перед этим обьявлять , в часы когда такой кризис - выкидать лишние десятки миллионов на ветер что-б пришли те самые в эту обл. Раду - не только нерационально а и не правильно .
2) Насчёт Огрызка , то я удивляюсь как все слепы и не видят причину его увольнения - а она выявлялась совсем не в том что он за кого-то там заступился . Как по мне очевтдно причина его увольнения в этом :

Руководители дипломатических представительств Украины при Европейском Союзе, в странах ЕС, США, России, балканских странах и Молдове получили поручение срочно проинформировать официальных лиц стран пребывания на максимально высоком уровне о недобросовестных действиях премьер-министра Юлии Тимошенко.
Об этом пишет еженедельник Зеркало недели в субботу, 14 февраля.

По данным издания, циркуляр №101/30-078-34. Относительно рассмотрения СНБО вопроса энергетической безопасности Украины с пометкой Сверхсрочно! за подписью главы МИД Владимира Огрызко. был разослан руководителям 31 диппредставительства Украины после заседания Совета национальной безопасности и обороны во вторник, 10 февраля.

Как сообщает газета, документ предписывает украинским дипломатам немедленно ознакомить зарубежных партнеров Украины с материалами состоявшегося после заседания брифинга первого заместителя секретаря СНБО Степана Гавриша, которые прилагаются к циркуляру.

"Поручаю лично организовать работу по донесению основных положений брифинга до официальных лиц страны пребывания на максимально высоком уровне, а также до местных средств массовой информации. О выполненной работе прошу информировать департамент секретариата министра до 15:00 по киевскому времени 11 февраля 2009 года", - сказано в циркуляре, подписанном министром иностранных дел Украины.

Также, в прилагающихся к циркуляру материалах подчеркивается, что премьер-министр Украины Тимошенко нарушила закон, сделав заявления для прессы по результатам заседания СНБО, материалы и решения которого предварительно носили закрытый характер и содержали секретную информацию.

Если то что написали тысячи изданий правда (про циркуляр) - вот это действительно Ганьба ! Дожились до того что послов втягивают в эти политические разборки , не хватало что-б послы позорили премьера на весь мир (тоесть всю страну , которую он как должностное лицо представляет) И после этого что удивительного что проголосовали за его оставку ? (так не поступают с главой правительства)

А вот коментарий премьер-министра :

По ее мнению, если бы не кризисные условия, то Огрызко нужно было отправить в отставку раньше. "Я считаю, что все вопросы провалены, и системная работа по дискредитации правительства велась непосредственно господином Огрызко", - добавила премьер.

Не пойму почему все это привязуют к Черномырдину , точнее понимаю кто эту истерию через СМИ раскручивает (тот кто хочет на второй срок и те кто его поддерживают) - удивляет что есть люди верящие в эту версию .

Правильно или нет поступили уволив Огрызко это другой вопрос (время рассудит) - только уж уволили его 100 % не из-за инцидента с Черномырдиным !
 

Tropic

New Member
Шо ж поробиш, Юлія Тимошенко на жаль, так і не зуміла відмовитися від ідеї перетворення Кабінету Міністрів на гібрид клубу шанувальників її політичного таланту і виборчого штабу.
 

Merime

New Member
Намагання зараз захищати тих, хто учинив замовну політичну розправу, означає, що ви берете на себе частину цього бруду. Ви готові до того? І чи варто це того? Ну ,якщо тільки ви не працюєте в штабі згаданого блоку і відробляєте зарплатню.
І ніякі "циркуляри" тут ні до чого, не треба шукати дрібні приводи-зачіпки, коли всім видна причина антинародна сутність цього голосування - замість того, щоб шукати вихід із економічного колапсу ,куди привело нас усіх катастрофічно невміле урядування, вони по холуйськи виконують волю сусіднього "царя-батюшки" в обмін на газово-політичне гендлярство.
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Юлія Тимошенко

1) Выборы в Тернопольский Обл. совет вобще не нужно было перед этим обьявлять , в часы когда такой кризис - выкидать лишние десятки миллионов на ветер что-б пришли те самые в эту обл. Раду - не только нерационально а и не правильно .
Після того,яу Тернопільська обласна рада два роки не працює,витрачаючи на своє утримання купу грошей,здається все ж краще провести вибори,тим більше,що половина грошей вже витрачена.А те,що пройдуть ті ж самі,то це неправда,яку постійно обмусолюють парламентськи партії.

2) Насчёт Огрызка , то я удивляюсь как все слепы и не видят причину его увольнения - а она выявлялась совсем не в том что он за кого-то там заступился . Как по мне очевтдно причина его увольнения в этом :
Тимошенко образилась на Огризка за циркуляр,і за те,що МЗС заважав їй проводити АНТИУКРАЇНСЬКУ політику,працюючи на угоду Москві

Правильно или нет поступили уволив Огрызко это другой вопрос (время рассудит) - только уж уволили его 100 % не из-за инцидента с Черномырдиным ![/B]
Життя то покаже,тільки аби ненадто пізно ви прозріли.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Re: Відповідь: Re: Юлія Тимошенко

Після того,яу Тернопільська обласна рада два роки не працює,витрачаючи на своє утримання купу грошей,здається все ж краще провести вибори,тим більше,що половина грошей вже витрачена.А те,що пройдуть ті ж самі,то це неправда,яку постійно обмусолюють парламентськи партії.
В наше время , кто имеет шансы набрать большинство в Тернопольском Обл. совете ? Состав возможно немного и изменится , но партии сделают коалицию те-же самые (разве припускаю что НУ-НС вобще не пройдёт в Олб. совет , а ВО Свобода наберёт больше в два раза забрав голоса НУ-НС)

Ты и вправду считаешь что другая полит сила возьмёт большинство ? (просто у нас ситуация такая что не за кого больше голосовать ... Приходится выбирать наиболее подходящее из того что есть)


Тимошенко образилась на Огризка за циркуляр,і за те,що МЗС заважав їй проводити АНТИУКРАЇНСЬКУ політику,працюючи на угоду Москві .
Я вобще не был против Огрызка , но как услышал про цыркуляр - меня аж передёргнуло . (это нонсенс в мировой истории. Вот это тоже пример антиукраинской политики : когда послам поручают позорить на весь мир премьера - должностное лицо которое представляет Украинское государство и народ , этими действиями Украино только унижают в Европе) Обьясни мне две вещи :

1) Как может работать Министр в Кабмине - который в оппозиции к премьеру ? (само по себе это нонсенс)
2) В чём заключалась антиукраинская политика премьера , и чем он ей мешал ? (вроде-бы всё нормально , тот-же ЕС Ю.В. с цветами встречает все довольны)
 

Life-ua

+ плюс - минус
Re: Відповідь: Re: Юлія Тимошенко

Життя то покаже,тільки аби ненадто пізно ви прозріли.
Я не буду тебе переконувати що Огризко погана людина (так як так не вважаю) , але міністр не повинен бути в оппозиції к премьєру тому-що так наприклад хоче гарант . (це неправильно)
 

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Питання в самій Тимошенко.Бо її антиукраїнська політика,я навіть сказав би про-Московська.А те,що міністр був в так званій опозиції до прем'єр-міністра,не є більшим злочином,ніж опозиція прем'єр-міністра до України.
 
Статус
Закрита.
Зверху