Дуже прикро з приводу цієї відставки. Я раніше завжди голосувала за БЮТ і за Тимошенко. Але тепер більше не буду.
Ірина, Україна
Міністр Огризко стояв на заваді тим, хто представляє в Україні інтереси Москви, а не США, як пише киянин Сергій. Українська незалежницька позиція МЗС дратує п"яту колону Росії. Ось і вся правда.Крім ПР і комуністів також значна частина БЮТ показала, хто їй ближчий. Це приведе до дальшого протистояння Президента і Прем"єрки. Тимошенко знов показала до кого їй ближче
Степан Ольштин - Польща
Це рішення -- наслідок того факту, що нами правлять не укрїнці. Це продовження геноциду українців
володимир, полтава
Мені гидко і соромно за нашу Верховну Раду. І якщо з комуністами і регіоналами все зрозуміло - ці партії і створено було саме для антиукраїнської діяльності - то участь депутатів від БЮТ у розправі над міністром-патріотом викликає подив і розгубленість. Що відбувається?! Так, поразка України у Міжнародному суді ООН - подія справді дуже прикра, але чи справедливо всю провину за це звалювати на одного Огризка?! Пробачте, але все це дуже схоже на зведення рахунків. Ця людина дуже твердо відстоювала інтереси України в цей дуже непростий час. Огризко не побоявся "поставити на місце" навіть безпадрдонного посла дратівливої Російської Єкс-імперії і вже одним цим кроком нажив собі чимало ворогів у Кремлі. І саме за наказом Путіна регіонали і комуністи разом з іншими складовими російської "п'ятої колони" розпочали операцію по знищенню незручної для Кремля людини. Саме в цьому я бачу реальну причину звільнення Огризко. Невже депутати від БЮТ цього не розуміли, коли преєднали! ся до тих, хто намагався відправити Огризко у відставку?! Невже вони не розуміли, що без їхньої співучасті у цій антиукраїнській акції, розправа над Огризком не відбулася б?!! Невже вони не розуміли, що своїми діями черговий раз руйнують і без того не надто міцну коаліцію, що в умовах кризи є справжньою диверсією проти України?!! І як ці їхні дії вплинуть на ставлення до всього БЮТ з боку українських виборців? - Особисто я після того що сталося за БЮТ голосувати не буду за жодних умов - так само як і за пані Тимошенко, оскільки ця політична сила протягом останніх років трансформувалася з центру консолідації патріотичних сил на зборисько політичних ітриганів, що заради власних кар'єр жваво торгують інтересами українського народу. ГАНЬБА!!!
Володимир Волков, Бруклін, США
Огризко 300% правий, коли, посилаючись на М.Грушевського, виклав аргументацію відставки. Чим далі, тим прозорішим стає статус агента Москви цієї "мадам з косою". Шкода окремих з її клевретів у ВР, - мусять бігати, як купа кобелів за сучкою...
Олескандр Черненко, Запоріжжя
Шкода, гарний міністр, можна сказати про-український. Сподіваюся, що про-російського не поставлять.
Proof, Lutsk
Не скрою - задоволений. Націоналістам не місце в уряді багатонаціональної країни. Сподіваюся що та ж доля спіткає і інших одіозніх персонажів, таких як наприклад, міністр транспорту Вінський.
ск
Це свідчення того, що нами й надалі правлять не українці.Геноцид українців продовжується.
Володимир, Полтава
Я задоволен, що Огризко таки звільнили. Бо МЗС України проводив політику інтересів кого завгодно (наприклад США) але ні як не України.
Сергій, Київ
Для США звільнення "професійного" Огризка - сюрприз - ха-ха-ха! "професійного" ????
людина