Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

Tropic

New Member
А кредиты она ох как любит... Совет национальной безопасности и обороны Украины констатирует, что антиинфляционные меры правительства не дали никакого положительного результата. Вот вам и "прорыв".
 

Tropic

New Member
З/п у гривнях міліє просто на очах і це явно шкодить нервовій і серцево-судинній системам. А прем.єрка і далі займається популізмом.
 

sooka

New Member
Только ведь ей мало кто уже верит... Сколько терпели, больше совсем не хочется. Уже по миру слава про неё пошла
 

CHGrey

Rzzevskiy
Ну да, ни при чём... Если учесть, что Тимошенко только все себе загребает, ждет не дождется, когда новые кредиты оформим, что ещё попользоваться нашими денежками:
Воровать нечего стало,так решили кредит взять что бы было что тырить.
 

Tropic

New Member
Её никто не неволил. Она сама взвалила на себя этот груз ответственности, который оказался для неё неподъёмным.
 

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Вибори потрібні Україні тільки в тому випадку, якщо вони потрібні БЮТ. Схоже, цей постулат політична сила Юлії Тимошенко тепер застосовує не лише на найвищому рівні, але й на місцях.

Свого часу без законом обґрунтованих підстав БЮТ ініціював вибори до Верховної Ради-2007 і перевибори в Києві навесні 2008 року. А вже восени минулого року БЮТ заблокував оголошені Банковою позачергові вибори до Верховної Ради. Тепер така ж доля може спіткати і Тернопільську облраду.

Наприкінці минулого року більшість, включаючи депутатів БЮТ, відправила Тернопільську облраду на дострокові вибори, але за півтора місяці в парламенті з'явилась постанова про їх скасування.

Опоненти бачать в цьому один мотив - суттєве падіння рейтингу політичної сили Юлії Тимошенко в області. Самі ж бютівці стверджують, що просто дбають про бюджет.
 

Tropic

New Member
Нинішня ситуація в економіці потребує швидких і надійних заходів із подолання прорахунків урядової політики, а не димової завіси, на кшталт потреби стерегтися панічних реакцій населення.
 

Tropic

New Member
Як держава ми маємо порівняно невеликий зовнішній борг. Але борг українських підприємств перевищує 100 мільярдів доларів. І третину треба повернути в поточному році. Це проблема, рішення якої сьогодні нема. Тим більше, що кредити брали в доларах і євро, а збирають у гривнях... Про це хто має турбуватися? Мабуть Тимошенко та олігархи, які все розікрали!
 

sooka

New Member
Её никто не неволил. Она сама взвалила на себя этот груз ответственности, который оказался для неё неподъёмным.
Это Вы о чём?
Тимошенко никогда не будет делать то, что ей самой невыгодно, или пока невыгодно, но является инвестициями в будущее
 

Tropic

New Member
Команда уряду, що очевидно, вже погано прораховує і оцінює всі ризики, пов'язані із розвитком сценарію багаторівневої фінансово-економічно, соціально-політичної кризи в Україні.
 
Статус
Закрита.
Зверху