Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

vladislava

New Member
Українці не отримують зарплати — борг бюджетних підприємств працівникам уже виріс до мільярда гривень. Що цікаво з цього приводу має зробити кабмін Тимошенко? Кредитні грошики вже мабуть є.
 

МАХ

Active Member
Тимошенко перевершить Лазаренка… Скрізь одні борги, підприємства не працюють, все розпродають, та ще й кредитів набирається ще й умудряється набивати свої кармани… Ющенко в точку сказав про «бліх»…
 

vladislava

New Member
Політична сила на чолі з Ю.Тимошенко уклала союз із Партією регіонів і комуністами, провівши низку спільних голосувань у парламенті з метою неконституційного перерозподілу влади. І тепер мова не йде про те, хто кого перевершить, йдеться про захоплення влади БЮТ спільно з ПР.
 

Serg_T

Забанен
Скоро у нас будет новое королевство с Витей-насильником и Юлей-воровкой на троне, слався великое царствие великих "украинцев" .... звиздец под венец (теперь уже королевский)
 

AKULA GRANDIS

критикант
Чё за хрень вы тут несете? Типа все умные, да.
Вам уток газетных и телевизионных подали так вы теперь политические АНАЛитики?
Просто сказать - карманы набивают!
Пример привидите хотябы виртуальный чтобы хоть одну схему показать как деньги из бюджета в карманы ко всем политикам перетекают.
А то орать все гаразды, думайте головой а не жопой!
 

vladislava

New Member
Юля отдыхала на Сардинии, когда весь мир готовился к кризису. Не справившись с работой правительства, и прощелкав весь подготовительный этап по подготовки к минимизации кризиса, Тимошенко пытается свалить все грешки на кого-нибудь другого.
 

МАХ

Active Member
TO AKULA GRANDIS Підбирайте висловлювання… Як Ви прокоментуєте Цього вам не достатньо? Чи що вам не зрозуміло? Те що з «Київмістобуд» вже про все домовилися? Для реконструкції і половини названої суми забагато! А інше ж де осяде? Так ще й генпідрядника замінили… Чи ви не знали що у Тимошенко є зв’язки з однією дорожнобудівельна компанія ( або ж її власна, як нам говорили робітники тієї ж компанії.. або ж власник дає Ю. відкати за замовлення … ще в літку як будувалися дороги в сумській області, що мости всі замінювали… а на деяких ділянках, забували поставити відповідні знаки і вказати маршрути об’їзду… бо у них гарна криша…
І Де дівся профіцит в 32 млрд.? Чому немає коштів розплатитися за газ з Росією?( і чому ціна на газ падає але не у нас)? Навіщо було підіймати стипендію студентам, перед самою кризою, що тепер навіть нічім її ж і видавати… Поки що ніби то все добре, але я впевнений що наступного місяця студенти її не знайдуть… Чекаю вашої конструктивної і аргументованої відповіді, а не просто звинувачень типу:
Чё за хрень вы тут несете? Типа все умные, да.
!
 

Serg_T

Забанен
Чё за хрень вы тут несете? Типа все умные, да.
Да, типа умные! Вот недавняя тема - Долг по газу 2 мрд долларов. Как призналась Тимошонко, она закупила газ на эту сумму еще по летней цене, т.е. ДЕШЕВЛЕ чем продает сейчас !!!! Но в связи с тем что стоят основные покупатели, она на этом уже не наварится, зато Украина теперь эти 2млрд. будет отдавать с своего кармана а не Тимошонко.
 

vladislava

New Member
Тимошенко как видно продолжает кормить народ лживыми обещаниями. В то же время она поставила Украину перед реальной угрозой вообще не получить газ от России, даже и за 400 долларов.
 
Статус
Закрита.
Зверху