Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

vladislava

New Member
Бютовцы себя как раз обидят, да там только у Губского землицы уже на 10 млрд$, не говоря уже о рыбешке помельче... Да за такие дела нужно сразу к стенке, как во время войны, без суда и следствия...
 

vladislava

New Member
Що перед цим Юля їздила, то ні ціни, ні договору не підписала, що зараз. Уже ж і коаліцію з Януковичем майже створили, а ціни на газ так і немає. А боржок треба погасити. Хоча я наприклад справно платив, а як віддавати, то немає вже наших грошей. У Юлі щось з грошима все за принципом "Были были у уплыли" (комусь в кишеню)
 

mangust

патріот
Кремль наказав Юлії Тимошенко поки що потерпіти.


Американське аналітичне видання «Стратфор» вказує на те, що для нинішнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, яка зовсім не визначена в ідеологічному плані, досягнення взаєморозуміння з Москвою є гарантією приходу до влади. Тимошенко, на думку експертів із «Стратфора», хоче мати імідж політика, який «веде жорсткі переговори з Росією і досягає успіхів». У цьому виданні не виключають, що переговори БЮТ із Партією регіонів не увінчалися коаліцією не лише через непоступливість Віктора Януковича, але й з причини втручання Кремля, який, за джерелами «Стратсфора», «попросив (а може, й наказав) Тимошенко поки що потерпіти і погодитися на ще один союз із Ющенком у парламенті». У Москві, як пише американське видання, сподіваються, що завдяки такій коаліції стане можливим посилення проросійської політики України в умовах наближення президентських виборів 2010 року. «Кремль, – як наголошує «Статсфор», – усвідомлює, що часу у нього для включення України в сферу російського впливу залишилося лише до кінця наступного року, оскільки США до цього періоду, найімовірніше, знову зосередять свою увагу і ресурси на Євразії».
 

vladislava

New Member
Побачимо як вони закони будуть приймать, от тоді вже можна буде щось говорить. А поки що, ж тільки за Литвина голосували, а значить за крісло. А мені чесно кажчи їх крісла якось до лампочки. Проголосують за закони по кризі, тоді й коаліцією можна називать, а так це поки що просто пшик і привід для заяв.
 

Ultraviolet

Active Member
- Ты смотрел обращение Тимошенко к нации?
- Да. Все очень напоминало сеанс Кашпировского, но только почему-то ничего не рассосалось.
 
Статус
Закрита.
Зверху