KOCTa Dedywkо |Co100 Команда форуму Супер Модератор 02.10.07 #191 Відповідь: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard Мабуть к Новому Року. Справа жеж не в Хімері. А якщо так вже кортить, можу зробити в обміні балів. Останнє редагування: 01.06.08
Відповідь: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard Мабуть к Новому Року. Справа жеж не в Хімері. А якщо так вже кортить, можу зробити в обміні балів.
NAVI New Member 02.10.07 #192 Ответ: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard KOCTa а почему серги и ожерелье невыпапдают и желательно узнать когда квесты будут
Ответ: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard KOCTa а почему серги и ожерелье невыпапдают и желательно узнать когда квесты будут
KOCTa Dedywkо |Co100 Команда форуму Супер Модератор 02.10.07 #193 Відповідь: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard Фенечки перевірю. Квести будуть до Нового Року, разом з перехідом до розділення на класи.
Відповідь: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard Фенечки перевірю. Квести будуть до Нового Року, разом з перехідом до розділення на класи.
Владик Member 04.10.07 #194 Ответ: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard и краску для животных было бы неплохо нарисовать
Владик Member 09.10.07 #195 Ответ: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard Костя ты будеш добавлять арты на шард?
KOCTa Dedywkо |Co100 Команда форуму Супер Модератор 09.10.07 #196 Відповідь: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard Які саме? Але, якщо відповідати на питаня, то так.
Відповідь: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard Які саме? Але, якщо відповідати на питаня, то так.
Владик Member 09.10.07 #197 Ответ: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard Але коли ты збираешся цим займатися?
KOCTa Dedywkо |Co100 Команда форуму Супер Модератор 12.10.07 #199 Відповідь: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard В лагах я не винен, це недоліки мережи. У мене взагалі десь з 17-00 годин до утра її не було.
Відповідь: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard В лагах я не винен, це недоліки мережи. У мене взагалі десь з 17-00 годин до утра її не було.
Владик Member 12.10.07 #200 Ответ: Пожелания игроков для шарда Free SE Shard ппц куда ети КТВшники смотрят...? бл...