Организованная праведность

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Организованная праведность

Уявімо, що вам подарували тиждень в Парижі. За цей тиждень ви повинні встигнути пройти Лувр, музей армії, оперу, Мулєн-руж, закохатися в дівчину, що торгує квітами на Монмартрі, з'їсти традиційного супу з цибулі і зробити безліч іншого, бо Париж - це всесвіт. Не встигнеш за 5 років, не те що за тиждень. Безсенсово їхати туди на кілька днів, щоб працювати, та організовувати власну буденність, адже там завжди свято.
Наше життя ненабагато довше тижня, а треба встигнути дуже багато. В Світі, який більший за Париж. Проте зазвичай життєзабезпечення займає стільки часу, що на життя не лишається. Не лишається часу на власну місію, на естетичні захоплення, на природу, на кохання, на війну, на пригоди, взагалі ні на що. Розбійнику, що був розіп’ятий праворуч від Спасителя, знадобилося 10 хвилин, щоб увійти в Царство Небесне. А нам не вистачає життя. Все менше хвилин до армагеддону. Не варто витрачати час на адмін. реформу, вибори, ВТО, Конституцію. Лише на спасіння. На війну за віру та її естетичне оформлення.
 

vadimv

Well-Known Member
Re: Відповідь: Организованная праведность

140 гурий в раю. Упс! Пардон, это из другой книжки. :)
Проте зазвичай життєзабезпечення займає стільки часу, що на життя не лишається. Не лишається часу на власну місію, на естетичні захоплення, на природу, на кохання, на війну, на пригоди, взагалі ні на що.
У меня лично на все это (кроме войны) хватает времени. :cool: Кстати (благодаря тому же Менделееву и Тесле) сейчас среднестатистический человек тратит на жизнеобеспечение в разы меньше времени, чем 2000 лет назад.
Розбійнику, що був розіп’ятий праворуч від Спасителя, знадобилося 10 хвилин, щоб увійти в Царство Небесне.
Он это Вам сам рассказал, или Вы слышали об этом в исполнении Рабиновича? :mrgreen:
Все менше хвилин до армагеддону.
Один персонаж 2000 лет назад на вопрос "Ну когда уже?" отвечал "В течение жизни этого поколения!". И ведь обманул, и ведь некоторые до сих пор в эту фигню верят. :x
 

iva

МИРОТВОРЕЦ
Re: Відповідь: Организованная праведность

Спочатку сходіть в Храм і покайтеся і єресі та ідолопоклонстві, а потім вже можна буде продовжувати розмову далі.

Вы ошибаетесь - не надо не куда ходить - не знаю насчёт бога(у каждого он свой) возьмём сущность и созданную материю - думаю не кто спорить не будет что её надо создать. я даже поверю что был Иишуа ну Иисус - человек с даром и харизмой который стремился к праведности правильности и справедливости и он рассылая своих учеников по всему миру не думал что всё так будут перекручивать и столько крови прольётся ради веры так что народ и спорить не о чем
1. Кто верит верте но зачем создавать идола - Иисус вам же всем долбил - не создавайте мне идолов не в камне не в дереве. а вы давай ходить куда то ещё и деньги носить - сами и грешите в корне - бред - где видано зажравшегося монаха на джипе - бред.
2.Кто не верит не верте науку тоже кто то создал - это имена и люди тоже созданные. мысли сны и умозаключения тоже не из воздуха.
 
Останнє редагування модератором:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Организованная праведность

Кстати (благодаря тому же Менделееву и Тесле) сейчас среднестатистический человек тратит на жизнеобеспечение в разы меньше времени, чем 2000 лет назад.
"Если восстанет среди тебя пророк, или сновидец, и представит тебе знамение или чудо, и сбудется то знамение или чудо, о котором он говорил тебе, и скажет притом: "пойдем вслед богов иных, которых ты не знаешь, и будем служить им", - то не слушай слов пророка сего, или сновидца сего; ибо чрез сие искушает вас Господь, Бог ваш, чтобы узнать, любите ли вы Господа, Бога вашего, от всего сердца вашего и от всей души вашей; Господу, Богу вашему, последуйте и Его бойтесь, заповеди Его соблюдайте и гласа Его слушайте, и Ему служите, и к Нему прилепляйтесь; а пророка того или сновидца того должно предать смерти за то, что он уговаривал вас отступить от Господа, Бога вашего, выведшего вас из земли Египетской и избавившего тебя из дома рабства, желая совратить тебя с пути, по которому заповедал тебе идти Господь, Бог твой; и так истреби зло из среды себя."

Один персонаж 2000 лет назад на вопрос "Ну когда уже?" отвечал "В течение жизни этого поколения!". И ведь обманул, и ведь некоторые до сих пор в эту фигню верят.
"Ибо восстанут лжехристы и лжепророки, и дадут великие знамения и чудеса, чтобы прельстить, если возможно, и избранных."

Он это Вам сам рассказал, или Вы слышали об этом в исполнении Рабиновича?
Про того розбійника знаєте навіть ви. А хто знає про тих, хто не визнав Спасителя? Про тих, хто жбурляв в Нього каміння, доки Він ніс свій хрест? Їх згадують хіба що в контексті опису Його життя, навіть не уточнюючи осіб. Хто ж знає сотні тисяч язичників, волхвів давньої Руси? Навіть вузькі спеціалісти з трудом розрізняють імена. З тої епохи ми згадуємо лиш Володимира.

Померти за Віру.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Организованная праведность

Так точно.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Организованная праведность

Людина постійно опиняється в тій чи іншій спільноті, або в кількох одночасно. Дворова футбольна команда, гурток хорового співу, товариство з обмеженою відповідальністю, сім'я тощо. Проте, існують актуалізовані спільноти, члени яких гостро переживають свою приналежність. Такими є секти, деякі організовані злочинні групи, іноді мистецькі об'єднання, революційні організації на початковому етапі свого існування, подекуди наукові школи, нації в умовах війни тощо.
Розповідають, що Кіссінджер, якось виступаючи в кнессеті, сказав: "По-перше, я — американець, по-друге, я — держсекретар Сполучених Штатів і лише по-третє, я — єврей". На що Голда Мейєр попросила його не забувати, що в Ізраїлі читають справа наліво. На відміну від Кіссінджера, вона належала до актуалізованої спільноти.
Про особистість ми достеменно знаємо лише те, що вона суб'єкт. Це означає, що думки та чуття здогадаються про те, що вони комусь належать. Будь-яка людина, яка актуалізувала себе в спільноті, безумовно, переживала спільні почуття, спільний страх, спільний гнів, захват, екстаз. І ці спільні почуття були незрівнянно сильніші за пережиті на самоті. Для людини з досвідом психологічного прикордоння беззаперечним є те, що, окрім "я" суб'єктом почуттів буває "ми".
Ті, хто багато та результативно мислив, знають, що насправді ідеї народжуються не в головах, ідеї народжуються між головами. А поезія між серцями.
Існує психіка спільноти. Доводилося спостерігати, як однакові страхи чи ейфорія охоплювали членів актуалізованої спільноти, роз'єднаних сотнями кілометрів. Є характер спільноти і він проступає у вчинках і виразі облич, належних до спільноти, і в інші часи зовсім не подібних один до одного людей.
Є доля спільноти. За нашими спостереженнями, середній вік спільноти — сім років. Далі відбувається розпад і на рештках може виникнути нова спільнота, щодо якої спадковість часто сприймають за тотожність. Абревіатури переживають явища.
В рідких випадках доля спільнот становить культурний чи субкультурнии архетип. Все це дає підстави уявляти актуалізовану спільноту як інтегровану особистість.
Окрім людини та Бога, існують інші особистості — спільноти, можливо, культури. Це доцільно тримати в пам'яті з двох причин. По-перше, для того, щоб не обманюватися стосовно свого справжнього місця в ієрархії особистостей. По-друге, для того, щоб не мати ілюзій щодо суду Божого, позаяк цей суд визнає кругову поруку. Більшість наших уявлень про гідне і прекрасне походить з феодалізму. Наші мрії мають феодальну природу . "Вперед, до перемоги феодалізму!" — справжнє, неусвідомлене гасло будь-якої революції. Феодалізм — це вища стадія анархізму і його логічне завершення.
Проте, це стосується не тільки нас. Бог поводиться як феодальний володар. Він судить згідно з принципом кругової поруки. Він судить інтегровану особистість і ми несемо колективну відповідальність. Все, що відбувається в світі, — прямо стосується тебе. Відповідно ти маєш право на все і маєш за все відповідати.
Бог — феодальний володар, ти — селянин в селянській спільноті.
Mit gefangen, mit gehangen.
Мені приємно повідомити лохам, що Царство Небесне влаштоване за зразком Парижа 1793 року. Тоді радою комуни були прийняті критерії підозрілості. Один з пунктів такий: підозрілими вважати тих, хто, не здійснивши нічого проти свободи, не зробив нічого для неї.
Тоді теж багато хто вважав, що вся ця революція їх не обходить. І от стоїть перед революційною трійкою такий суб'єкт і "белькоче", що ні в чому не винен. "А що ти зробив для свободи?" "Я ні в чому не винен", — ще встигає він промичати перед тим, як з висоти 2,7-м лезо впаде йому на шию.
І ось душа його вже на небесах. І, не встигнувши отямитись, він раптом знову бачить перед собою трійку: Архангел Гавриїл, Архангел Михаїл та Архангел Рафаїл. "А що ти зробив для свободи?" — чує він громовий голос. "Як, і тут те саме?" — волає він. "Авжеж, сонечко. Залазь, брате, на пательню".
 
Зверху