Кризис в Украине.

CHGrey

Rzzevskiy
Во всем надо искать положительные стороны.То что химическая пром. легла это классно! Глядишь и от нашего химпрома отравы меньше будет.А то и без кризисса загнулись бы от этой отравы.:)
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Кризис в Украине.

Было такое. Только не Ющенко.А пораньше,когда было примерно такое же.(хотя может тогда Ющ. был премьером - точно не помню.)

Когда ввели торговый патент.Много моих знакомых тогда проплатив патент закрыли свою деятельность.
Для особо считающих себя просвященными во все вопросы напомню
что торговый патент распространяется не только на торговлю,а и на почти любую предпринимательскую деятельность(список деятельности
обязательного патентования прилагался.)
Уже кажется прошла инфа что Юлька хочет сделать ставку от 1500 гривен в месяц.Это обязательная плата ,даже если ты и проболел месяц и ни чего не заработал. :lol:
Заступник голови Верховної Ради України Микола ТОМЕНКО запевняє, що законопроект “Про місцеві податки та збори”, який передбачає підвищення ринкового збору у десятки разів, буде доопрацьований або взагалі не буде прийнятий.

Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні на прес-конференції у Тернополі депутат заявив, що цей законопроект, який уже був прийнятий в першому читанні, не буде поставлений на повторне голосування, доки під ним не підпишуться представники найбільших асоціацій підприємців.

“Цей законопроект потрібно доопрацювати, інакше він далі взагалі не піде. Я голосував за цей документ як “багнет”, оскільки була відповідна позиція фракції, я ж не спеціаліст у цих питаннях. Загалом на сесії всім озвучили, які 10 місцевих податків знімаються, і всі подумали, що це – чудово, і проголосували. Але ніхто не повідомив про запровадження того ж ринкового податку”, – зазначив М.ТОМЕНКО.

За його словами, окремі новації законопроекту “Про місцеві податки та збори”, які пройшли перше читання, на початковому етапі принесли б певні надходження в бюджет, але потім призвели б до розвалу економіки.

Я вже говорив прем’єр-міністру, що за такий документ хтось повинен відповідати. Як мінімум, повинен бути звільнений заступник керівника податкової, який підписував цей проект і подавав його на розгляд”, – вважає М.ТОМЕНКО.
 

CHGrey

Rzzevskiy
Дай то бог.Но что то мне подсказывает что они его все равно протолкнут.
 

sooka

New Member
ЮТ дуже полюбляє змінювати сплату податків...Так що, можливо, цей законопроет пройде
 

CHGrey

Rzzevskiy
Нефть подешевела в три раза,а бензин стоит как при нефти в 170 баксов.
Юлька срулька!
 

CHGrey

Rzzevskiy
Re: Відповідь: Re: Кризис в Украине.

Кабмін з січня 2009 року підняв акцизний збір на ввезення пального з (приблизно) 60 до 137(157)$ за тону,тому і ціна відповідна.

137$ это около 1100 гр,то есть одна гривна в цене бензина это акциз.
Если учесть все другие налоги то больше половины цены бензина это налоги.
И при этом спрашиваем почему так плохо живем.И Юлькина ручка здесь не последняя.
 

les

ЭГОЦЕНТРИСТ
Ну да, а вы что об этом не догадывались, гривна акциза ,гривна НДС, плюс рентабельность гривна вот и рахуйте стоимость бензина. В бутылке водки тоже пол стоимости налоги.
Поэтому если не обманул государство, значит прожил жизнь зря.
 
Зверху