Кризис в Украине.

mangust

патріот
Відповідь: Кризис в Украине.

Виконання бюджету не дотягує і до 50%



Сьогодні Державне казначейство України оприлюднило оперативну інформацію про виконання державного бюджету за доходами станом на 26 січня 2009 року.

Так, згідно з даними Казначейства тимчасовим помісячним планом доходів Державного бюджету України на січень 2009-го передбачено надходжень до загального фонду в сумі 9510,1 млн. гривень.

Станом на 26 число до загального фонду державного бюджету за оперативними даними Державного казначейства України надійшло 4228,6 млн. грн. або 44,5%.

Державною податковою адміністрацією, при встановленому плані на січень у сумі 6397,7 млн. грн. (без урахування відшкодування ПДВ), мобілізовано до загального фонду 2994,8 млн. грн., що становить 46,8% планових показників. При цьому протягом січня суб’єктам підприємницької діяльності відшкодовано податку на додану вартість на загальну суму 1095,7 млн. грн.

Державна митна служба, при плані 4563,7 млн. грн., забезпечила надходження 1948,9 млн. грн., або 42,7%.

Офіційних трансфертів, які передаються з бюджету Автономної Республіки Крим, обласних бюджетів та Київського міського бюджету до державного бюджету, при плані на січень 728,4 млн. грн., зараховано до загального фонду 230,6 млн. грн., або 31,7%.

Надходжень, що контролюються іншими органами, при планових показниках 165,4 млн. грн., зараховано до загального фонду державного бюджету 150,0 млн. грн., або 90,7% до плану.

До спеціального фонду держбюджету станом на 26 січня зараховано 673,7 млн. гривень.

Надає Казначейство й данні щодо відкриття асигнування загального фонду державного бюджету в січні 2009 року (без урахування обслуговування державного боргу та міжбюджетних трансфертів) станом на 26 січня.

При цьому захищені статті видатків профінансовано на 6718,4 грн. з 6916,4 млн. грн., тобто начебто майже на 100 відсотків. Щоправда, ці кошти зараховано на рахунки розпорядників бюджетних коштів у Казначействі. Але при цьому це не означає, що вони сповна зможуть ними скористатися. Річ у тім, що Казначейство – це фактично банк для центральних та місцевих органів виконавчої та державної влади, що зобов’язані тримати в ньому свої рахунки. Головний кореспондентський рахунок цього банку знаходиться в Національному банку України. Враховуючи, що вихідне сальдо єдиного казначейського рахунку становить лише 6886 млн. грн., і це найнижче з абсолютних середньоденних значень за останні п’ять років (при цьому інфляція за ці роки перевищила 100%), можна сміливо стверджувати, що такої поганої ситуації країна не бачила давно. Очевидним є те, що більшість розпорядників бюджетних коштів просто не зможуть скористатися своїми грошима.

При цьому слід мати на увазі, що піку кризових явищ в економіці країна ще не досягла. І тому об’єктивно ситуація з надходженням коштів у державний та місцеві бюджети погіршуватиметься.

Майже безнадійна ситуація для уряду щодо надходження доходів у державний бюджет провокуватиме зростання істерії навколо керівництва Національного банку. Відмова НБУ здійснювати заборонене законодавством фінансування уряду за рахунок емісії гривні призводитиме до масової затримки соціальних виплат і зарплати працівникам бюджетної сфери вже починаючи з лютого або навіть січня поточного року. Якщо ж Національний банк піддасться тискові або відбудеться його рейдерське захоплення про урядової політичної сили – а саме як початок такого сценарію можна розцінювати вчорашнє рішення парламенту щодо скасування постанови Верховної Ради України про призначення Стельмаха на посаду Голови НБУ, – то в цьому разі нас чекає різке зростання інфляції та обвал курсу національної валюти до іноземних валют уже наприкінці лютого.
 

Freddi

New Member
Причём тут Юлька? Нефтетрейдеры-срульки.

Или напомнить, чем закончилась история с госрегулированием?
Если нефтетрейдеры срульки, то Юлька в первую очередь СРУЛИЩЕ, если ты не знаешь кому пренадлежит большенство нефтетрейдерских компаний и заправок по Украине, то лучше молчать!
 

Freddi

New Member
Ну да, а вы что об этом не догадывались, гривна акциза ,гривна НДС, плюс рентабельность гривна вот и рахуйте стоимость бензина. В бутылке водки тоже пол стоимости налоги.
Поэтому если не обманул государство, значит прожил жизнь зря.
Праввильно. Что государство даёт своему народу, то само и получает. Мы платим налоги а дяди в Киеве свои продрягшие ж..пы возят на дорогущих иномарках, купленых за наши с Вами денежки.
 

Freddi

New Member
Эт-точно, вся надёжа на юльку. ;)
Да ребятушки, после всего что эта с.ка крашеная сделала и что ещё сделает, есть люди которые по-прежнему ей верят. Хотя если рассказать народу что это не она обос..лась на должности, а Всемирный кризис прийшов из НЕОТКУДА, то всё ещё ничего выглядит.
 

Freddi

New Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Кризис в Украине.

Непросто, потому как в этом мире простых заработков не бывает по определению, если конечно зарабатывать, а не красть. Именно поэтому говорить, что кому-то его кусок хлеба достается тяжелее чем соседу, имхо, не есть правильно. Но обложить непосильным налогом пока пытаются только базарников, а если этот номер пройдет то могут и всех остальных - аппетит приходит во время еды :)
ОБЛАЖИВАТЬ БУДУТ только конкурентов, Вы видели в нашей Раде хоть одного депутата у которого бизнес - это палатки на рынке.Облажывают тех у кого нету поддержки в Киеве и наоборот для предприятий наших депутатов утанавливают льготы, прикрываясь защитой национального производителя. Да нет ребята, для того что-бы зарабатывать, надо хоть что-то вкладывать в бизнес, а не всё в карман ложить. Сделали прихватизацию в 90-х поделили, а работать нормально не научились, вот в чем и проблема. Ведущие заводы Украины стали, потомучто по 30 лет ни копейки не вложено в модернизацию мощностей предприятий. Ну ничего скоро весь мир будет ездить на китайских машихах, есть китайские полуфабрикаты и ходить в китайской одежде, а почему? Потомо-что кимайцы-МОЛОДЦЫ))))
 

Miguel

Михаил Карцев
Модератор
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Кризис в Украине.

Ну ничего скоро весь мир будет ездить на китайских машихах, есть китайские полуфабрикаты и ходить в китайской одежде, а почему? Потомо-что кимайцы-МОЛОДЦЫ))))
А почему скоро? Ты уже сейчас ездишь на машинах собраных в китае, ешь некоторые китайские продукты и ходишь в китайской одежде..плюс еще много чего КИТАЙСКОГО можно перечислять))))
 

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Кризис в Украине.

....Потомо-что кимайцы-МОЛОДЦЫ))))
І не лише китайці… наприклад японці, котрі живуть по суть на пороховій діжці – в сейсмічній зоні, тай земля на ресурси не багата… ті ж Нідерланди, болото… убрати дамби по коліна в лайні б були… це не те що в Україні і ресурси і родючі землі (про Росію я взагалі мовчу)… правда ніхто не хоче працювати… всі чикають що хтось прийде і все зробить… хто зараз мріє в 17-18 років працювати на заводі, в полі, чи на будівництві?... всі бажають бути начальниками, сидіти в кабінеті їздити на службовій машині, бажано мерседесі… але наша проблема навіть не в цьому… бо з такою владою, навіть якщо народ і буде працювати як раби… все одно гроші будуть осідати в карманах чиновників… Але й спати, й чикати що після виборів щось зміниться не варто… До речі китайці, японці, нідерландці, і навіть німці після війни… всі вони мали одну мету процвітаючу країну.… і десятиліттями працювали на країну за низьку зарплату… тепер ці країни мають найпотужніші економіки (Нідерланди сюди не входять.. хоча і рівень життя куди вище…) і об’єднувались навколо цієї метою народом.. а не так як ми цей наш, цей не наш а цей взагалі нах… така позиція цілком влаштовує владу, так легше обкрадати народ….
You must be registered for see images
 

Randomize

Забанен
Да ребятушки, после всего что эта с.ка крашеная сделала и что ещё сделает, есть люди которые по-прежнему ей верят. Хотя если рассказать народу что это не она обос..лась на должности, а Всемирный кризис прийшов из НЕОТКУДА, то всё ещё ничего выглядит.
Ага, притаились ироды.... Ждут момента :\
 

lordъ

jerk it out
Во всем надо искать положительные стороны.То что химическая пром. легла это классно! Глядишь и от нашего химпрома отравы меньше будет.А то и без кризисса загнулись бы от этой отравы.:)
смешно.
хотелось бы услышать что ж там за отрава выбрасывается и сбрасывается... и что превышает ПДК?
а так же что будет с городом в котором останавливает градообразуещее предприятие?
 
Зверху