Оффтопики.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Хорошо. Но тогда посоветуй, шо мне читать перед сном.
Ну те, що зазвичай буржуї читають. "Коменсант" наприклад. Ну, як прихильник Віктора Андрійовича, ще можна "Вісник Президента" на закуску, щоб бути у курсі усього що кумір каже.
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Юлія Тимошенко

Клементо
...Я не читаю таких маргинальных газет как "Рабочая газета", которые тоннами вкидывают обычно в почтовые ящики перед выборами и которые содержат "большие статьи генералов олейников" От них происходят массовые растройства психики и раздвоение личности. Появляются в народе Ленины, Нахраповы и Джугашвили. ...
Уважаемый юноша! Прими к сведению, шо тираж этой газеты даже в довыборные годы и месяцы превышает 600 000 экз. Не знаю, сколько он сейчас. В ящики РГ никогда не вбрасывалась, а распространяется только по подписке, за грошики. То бишь к маргинальным изданиям эту газету, издающуюся уже 93 года, отнести никак нельзя. Согласись.
Очень советую тебе перед сном принимать тёплую ванну и пить по стакану огуречного рассола. Говорят, что это иногда кое-кому у нас порой помогает с головой.
Кроме того, советую изучить в Толковом словаре Ушакова толкование слова "Рабочая", бо ты, видно, менее образован, чем я думал.
Кроме того, сегодня появилась инфа о том, шо амеры сняли фильм ("... попкорн") о проделках сладкой парочки Л-Т, и этот фильм в 4 частях выложен уже в сети на Ю-тьюбе.
 
Останнє редагування:

Mak$

.........................
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Ну те, що зазвичай буржуї читають. "Коменсант" наприклад. Ну, як прихильник Віктора Андрійовича, ще можна "Вісник Президента" на закуску, щоб бути у курсі усього що кумір каже.
Это ему журналы о пчеловодстве читать надо. и про "глечики"
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Кстати, львовские пчеловоды вышли с предложением присвоить Віктору Андрійовичу какую-то почётную награду. Это ж здОрово!
 

krapa

парниша
ага и памятник поставим кумиру
интересно что было бы если нам поменять президентов -в Россию Ющенка а нам Путина-Медведева
ЖЕСТЬ будет
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
ага и памятник поставим кумиру
интересно что было бы если нам поменять президентов -в Россию Ющенка а нам Путина-Медведева
Памятник не надо, бо Віктор Андрійович - человек очень скромный и застенчивый, он бы не одобрил нашу просьбу к нему поставить ему памятник. Понял?
А менять не надо. Мы ж не на базаре на цыганском. Согласись. Да и кто же меняет українську гривну на два пятака?
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
скромность аж и прет грязью на Россию
Он - единственный политик буржуазной України, руки которого никогда не крали. Понял? Только за одно это в наше время человека надо уважать. Кроме того, он - кандидат наук, отец пятерых детей, то бишь с какой стороны ни глять - кругом весьма достойный человечище. Именно его хотелось бы видеть во главе нашего трудолюбивого українського народца.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Правильно! Всех, кто завозит китайские товары, нужно вешать именно за задние ноги, как зайцев. Представляю, как приходит народ на рынок за колготками, а там висят на задних ногах сотни українців, которые завозят разный товар. А рядом тысячи наймитов накрывают большую поляну с лососем да сметанкой, щоб отпраздновать своё освобождение! И тамадою у них - уважаемый Фокс в кожаной куртке покроя 20-х годов с наганом. В народе такая живописная картина, между прочим, называется сюрреализмом.
Що ж, розводити "стьоб", так розводити...

Алілуя. Дуже радий за тебе, що ти, нарешті, починаєш виявляти справжню свою суть. Ти підтримав цей захід. Я завжди знав, що за твоєю неприродньо-показовою "буржуйністю" приховується справді щира пролетарська душа, яка за соціальну справедливість та рівність, за справедливий розподіл продуктів праці, а також за законну експропріацію експропріаторів (вилучення награбованого, якщо сказати спрощено). А перед цим ти, сам цього не підозрюючі, кинувся в нерівну але справедливу бійку, . Молодець. Ти не переживай, як то казали на одному каналі: "Ти не один". В історії бували подібні випадки - капіталіст Сава Морозов (не плутати з Савком Шустером) був спонсорам революції 1905 року, а фабрикант Фріц Енгельс (не плутати з Фріцем Здюнеком) зі своїм другом Каром Марксом (не плутати з Карлсоном та пушкінським карлою Чорномором) був засновником наукового комунізму. А ще, коли ти читав Святе Письмо (а ти, як вірний шанувальник нашого Земелі, людини релігійної, повинен був його читати, щоби глибше пройнятися сутністю того, кого ти згадуєш в кожному своєму дописі) знаєш про приклади, коли багатії роздавали своє майно наймитам, а самі йшли нести вчення Ісуса людям. Одним словом, радий що ти з нами, і що погодився на акцію, що називається "підвісь глитая за задні ноги". Поняв?
Тепер про умови акції. Тут ти трішечки погарячкував. Сотні не треба буде підвішувати. Достатньо одного показового покарання. І вже ніхто не буде завозити на ринок нічого іноземного - всі будуть купувати лише українське і завозити лише українське. Цим ми вбиваємо багато зайців - підтримка національного товаровиробника, поштовх до розвитку української промисловості, створення нових робочих місць тощо. Одним словом - люди будуть задоволені, бо отримають одразу і хліб і видовища, а також побачать, що справедливість є і за неї варто боротися. Поняв?
Тепер про речі не такі вже приємні. :( Як казав колись перший і останній президент СССР М.С.Горбачов: "Перебудову треба починати з себе". Наскільки я пам'ятаю, то в тебе в минулому були грішки: обдирав своїх наймитів, не повністю їм оплачував роботу, не в повному обсязі забезпечив їм соціальний пакет... Одним словом, грішків багато за тобою, і всі їх треба спокутувати. Ти розумієш куди я веду? Одним словом, вважаймо, що об'єкт для показового покарання в нас вже є. Не переживай, екзекуцію будемо проводити "больно, но аккуратно". А ти весь час будеш просити пробачення в тих, кого ти колись скривдив (це я про наймитів), а ще, будеш казати, що так ти виконуєш передвиборчу програму нашого Земелі, а саме "бандити сидітимуть у тюрмах" (не зовсім сидітимуть і не зовсім у тюрмах, але вважатимемо, що так ти відновиш справедливість і покаєшся за погані вчинки) та "багаті поділяться з бідними" - тобто піднімеш рейтинг Земелі не на словах, а на ділі. Після цього всього – фуршет: кілька та лосось в сметані. І люди тебе простять, полюблять і подарують тобі на знак пошани шкіряну куртку стилю "а-ля 20-ті роки ХХ століття" і ще маузер (дерев'яний). Вибач, справжнього тобі дати поки що не можемо, справжні бадуть у мене, чи, скажімо, в пана Стейна (він теж за тверду руку та соціальну справедливість) - будемо дивитися, щоби ти не відхилився від генеральної лінії (як то кажуть: "Доверяй, но проверяй"). Продовжуємо... Так ось, люди тебе полюблять, ти будеш популярним, як Коля Басков чи Валєра Лєонтьєв. А там і депутатом в міськраду, облраду, Верховну Раду. А далі, коли політичного досвіду набереш достатньо можеш і на президентство... Ні, давай не будемо наперед загадувати. Поняв?
Ну що, згоден?
 
Останнє редагування:
Зверху