Відповідь: Оффтопики.
Ты, как я погляжу, ещё больший утопист, чем Т.Кампанелла! Ну где ты видел українські мобильники, компы и даже (представь себе!) нормальные колготки? Может, ты скажешь ещё, шо выступаешь против глобализации, за "железный занавес"? Нонче всё перемешалось в доме Обломовых, то бишь на нашей планете... Из этого делай соответствующий вывод.
Я, конечно, не против, шоб українці ещё и бамбук выращивали и поставляли в "Роно". Но опустись на землю, будь реалистом, дорогенький.
Здоров був!
Спочатку я скажу, що дуже радий за тебе, що ти, в принципі, без заперечень з усім погоджуєшся. Я зрозумів, що ти в глибині душі "лівий", навіть скажу більше - ти прихований ультра-лівий (латентний комуніст), якого непрості життєві обставини змусили торгувати колготками, експлуатувати наймитів (за що ти будеш спокутувати провину вже домовленим способом), приховувати податки (принаймні їх левову частину)... Я переконаний, що ти виправишся і будеш (звичайно, після відбування всіх покарань та покаянь) активним учасником лівого руху. Знову повторюся, що подібні випадки були - капіталіст та фабрикант Енгельс став самим видатним комуністом в світовій історії. Світову славу я тобі не обіцяю, але в Україні твоє ім'я буде лунати (як Наталії Михайлівни, наприклад). Отже домовилися!
Тепер про твої сумніви. Повір мені - вони виключно через брак знань. Уяви, що коли ми почнемо торгувати українською продукцією, то піднімемо промисловість. Прибутки будемо пускати на розвиток та модернізацію виробництва, надсучасні технології тощо. І тоді вже в нас з'являться і свої українські телефони, і техніка, і парфуми, і навіть суперякісні колготки. Це зветься "іноваційно-інвестиційна модель розвитку економіки", запам'ятай цю фразу, бо вона тобі ще знадобиться. Он Янукович її вивчив і вставляє в кожну передвиборну промову. Бо він доктор економічних наук, проФФесор. А ти, як сам мені зізнався, лише трієчник. Але не переживай, підучимо, піднатягаємо... Пройдеш "краткий курс марксизма" та економіки і будеш сам кидатися такими фразами, про які проФФесор з його командою і не мріяли. А те що сказав чесно про шкільні трійки - молодець. Бо всі комуністи, комсомольці і жовтенята говорили завжди лише правду. Як і ти.
А ще я допускаю, що на перехідний період ми трішечки будемо користуватися імпортом. Але трішечки і виключно на перехідний період. Так в свій час Ленін на перехідний період дозволив приватну власність і НЕП, чим підняв економіку. Але то ти пізніше будеш вчити, тому не будемо поки що про це.
Щодо бамбука... А в чому тут сумніви? Бамбук росте в Україні, на ЮБК. Там росте ще виноград, але навіщо він нам? Народ наш п'є виключно "горькую", а з винограду роблять не потрібне вино. Повирубаємо весь виноград і посадимо там бамбук. Ось і вирішили!
Так я ж и не против лечь костьми (вернее, зависнуть на задних лапах) за правду-матку, бо войду тогда в учебники истории чуть ли не как Предтеча новейшей України!
Но!!!
Ніяких "НО"!!! Сказано "на задніх лапах", значить "на задніх лапах". Заперечення не приймаються. Партійна дисципліна, демократичний централізм і всяке таке (також пізніше вчитимеш).
Ты сильно оторвался от реальности, дорогенький. Такого спектакля, какой ты нарисовал, не может быть В ПРИНЦИПЕ. Почему? Потому-шо наймиты мои если и устроят экзекуцию, так не против меня, а против тебя, бо примут тебя за ПРОВОКАТОРА. У каждого ведь есть семья, детишки... И на такие эксперименты со своими эксплутаторами наши простые українці никогда не пойдут, бо рискуют остаться не только без лосося, но даже и без кильки в томате. Такие, как я, содержат простой народец, кормят его. Кто нас заменит? Люди в кожаных куртках? Это уже было, и люди, даже простые, второй раз в то же дерьмо не будут себя макать. Думаю, шо ты меня понял.
А ось тут ти помиляєшся, знову таки через брак освіти. Бо якби ти нормально вчився, та ще й займався б самоосвітою, то знав, що у твого колеги-буржуя-комуніста Енгельса є наукова праця, яка називається "Маніфест комуністичної партії". І там конкретно та недвозначно написано, що "пролетаріату нічого втрачати, крім своїх ланцюгів. А отримає він весь світ". Те, що твої наймити показово "люблять" тебе - омана! В них так само живе дух Наливайка, Гонти, Залізняка, дух боротьби поневолених проти поневолювачів. І твоїм наймитам також нічого втрачати крім власних кайданів. Сам подумай, чи то вони отримають жалюгідні проценти від продажу твоїх колготок, чи всю виручку. Є різниця? Отож!!!
Так они ж меня и нонче любят и почти лелеют, чорт возьми! Недавно даже поздравили с Рождеством и одна, разведённая, даже стала подлащиваться. Так шо уважения со стороны наймитов мне не занимать.
А ось тут я з тобою не згоден, навіть тебе різко засуджую. Бо така поведінка ніяк не характерна для носія лівої (в твоєму випадку комуністичної ідеї). Бо справжні комуністи - глибоко моральні. Не курсах марксизму будеш вивчати "Моральний кодекс будівника комунізму". Взяти Маркса - він був глибоко моральний сім'янин, батько шістьох дочок. Злі язики кажуть, що в нього був позашлюбний син, але то брехня. Не вір. Або товариш Ленін - так само моральний чоловік. Злі язики скажуть, що мав такий собі адюльтер з Іннесою Арманд, але ти також не вір. Або ось товариш Симоненко. Так само - зразок моральності. Знову ці злі язики кажуть, що він кинув свою дружину, та побрався з молодшою журналісткою, але ти і тут не вір.
Так щоб це було в останній раз. Поняв?
А фуршет, особенно на халяву, уважаю.
Ти не зовсім зрозумів. Фуршет буде халявним лише для твоїх наймитів та малозабезпечених верств населення, що будуть присутніми на рику під час твоєї показово-покаянної екзекуції. А ти будеш спонсором. Як в свій час буржуї стали спонсорами (через експропріацію) першої в світі Старни Совєтов. Поняв?
А я действительно вниму многочисленным просьбам наймитов и всяких друзей и зарегистрируюсь на майские выборы. Так шо фамилия Нахрапов скоро будет нарицательной не только на форуме, но и в нашей сумской общественной жизни. А дальще?.. Посмотрим... Может, ещё предложу тебе, неровен час, стать моим доверенным лицом.
Ні, я публічності не люблю. Сам бачиш, навіть на форумі ховаюся під чужим прізвищем (всі гадають, що я актор Девід Духовний в образі). Давай вже так, як і домовилися. Ми з паном Стейном (гадаю він буде не проти) будемо стояти в тебе за спиною зі справжніми маузерами (від гріха подалі, "каби чо нє вишло") в той час як ти в шкірянці будеш розмахувати маузером дерев'яним. Поняв?