Відповідь: Re: Оффтопики.
Понимешь, чужая душа, как говорят, потёмки. Особенно, если копнуть "в глубину" её.
Причём, потёмки не только для сторонних наблюдателей, но и для самого обладателя этой самой души. Так шо вопрос этот тёмный. Ни ты, ни я не способны давать уверенное определение чьей-то души, а вправе только ПРЕДПОЛАГАТЬ. Так шо предполагай шо угодно по части моей души, а я вчера наварил на рынке 280 грн и этим очень доволен.
Коли ти будеш відвідувати курси марксизму-ленінізму, то там інструктори тобі розкажуть, що є душа з точки зору марксистсько-ленінського вчення. І коли ти говориш, що тобі більше подобаються не роздуми про душу, а 280 гривень (які ти віддаси своїм наймитам під час показової екзекуції в стилі "підвісити за задні ноги"), то це значить одне - тебе більше цікавлять матеріальні цінності, тобто ти - матеріаліст (як і всі явні і латентні комуністи). Так що, як бачиш, в твоїй сутності я не помилився.
Если б я был Г.Уэллсом, то назвал бы тебя "сумским мечтателем", бо ты несёшь такое, шо и на голову не лезет. Такое впечатление, шо ты никогда не работал в рабочем коллективе, не знаешь менталитет наших українців. Да никогда здесь не будет никаких инноваций, бо нонешнее поколение українців, как и ты, способно только мечтать да плакать в желетку, а также здорово научилось, пробач, подтирать греческих да итальянских старух. Для инноваций в обществе нужны совсем другие настроения, которые не просматриваются даже в пятиметровый телескоп. Так шо мы, нахраповы, уверенно смотрим в своё личное материальное будущее, на которое в ближайшие 50 лет вряд ли кто покусится. А ты продолжай мечтать об українських мобильниках да компах. Мечтать не вредно. Да и нам, барыгам, спокойнее живётся, когда вокруг столько українських мечтателей, которые только и научились, шо по клавишам бить одним пальцем.
Ти не до кінця знаєш цю історію (через брак освіти). А закінчення в ній більш, ніж оптимістичне. Колись головний комуніст дєдушка Лєнін зустрівся з англійським письменником-фантастом Г.Уелсом, і пообіцяв йому, що скоро в усіх селах будуть горіти лампочки, на полях будуть їздити трактори, а ще всіх кулаків розкулачать, кунаків розкуначать, коряків розка... Не важливо. Уелс не повірив та назвав Лєніна "кремлёвским мечтателем". І хто з них мав рацію? Звичайно Лєнін! Як бачиш в села провели не лише лампочки, а й телефони, на полях з'явилися трактори, кулаків - розкулачили, кунаків - розкуначили, коряків - розка... Не важливо. Так само і я тобі говорю, що запустимо українську економіку по іноваційно-інвестиційній моделі, будуть в нас і українські телефони, і українські комп'ютери, а бариг - повісимо за задні ноги, щоби вони не насичувли наші ринки китайськими колготками. І я переконаний, що рацію матю саме я, а не ти.
О, "мечтатель-хохол"! Рассмешил. Пробач, але вспомнилась песня "Гренада" на стихи М.Светлова про твоего идейного предшественника.
Це про хлопців, що "пісню "Яблочко" тримали в зубах"? Ось тут ти молодець. Гарну ідею підкинув (треба буде тебе направити по ідеологічній лінії, коли в партію вступиш). Значить так - під час своєї покаянної екзекуції, а також під час своїх майбутніх передвиборчих виступів ти будеш співати пісню "Яблочко" (музика народна, лібрето типового комуніста Шарікова Поліграфа Поліграфовича):
"Эх яблочко, да с голубикою,
Подходи, буржуй, глазик выколю!
Глазик выколю - другой останется,
Что б видал, говно, да кому кланяться".
Під час цього можна розмахувати дерев'яним маузером, для кращого ефекту. А ми з паном Стейном будемо стояти позаду зі справжніми маузерами, щоби ти випадково слова не забув. Знову таки, народу сподобається така пісня, де трудовий елемент розправляється з глитаєм-експлуататором. Скачок рейтингу я тобі обіцяю.
Шоб наварить бабло, приходится не только латать, но и стирать, бо не все ж понимают, шо я иной раз подсовываю продукцию б/у. Се ля ви, дорогой. Не так просто нам, барыгам, деньги достаются.
Оце правильно, чим більше гріхів своїх виправиш, тим менше потім від парткому отримаєш (цензура). А надалі - не гріши. Я тобе вже раз попереджав, а тепер нове попередження - коли ще раз отримаємо на тебе скарги, що ти підглядаєш за жінками, які приміряють твій товар, то будеш змушений одружитися, як чесний латентний комуніст (згідно з "Моральним кодексом будівника комунізму").