Вибори 2008

Мій голос за


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    211

JamStyle

Кофейный мастер
Модератор
Против всех...ибо одни (да простят меня модеры)...за*рахали своими выборами,своей работой и прочей лабудой.В Украине даже после выборов не будет порядка,и вообще не будет ибо это Украина...страна жлобов и пофигистов.
ЗЫ,Спорьте не спорьте,это мое мнение...
 

sum4ataya

Забанен
Віктор Ющенко у своєму виступі поклав цілковиту відповідальність за економічну кризу в державі на уряд Юлії Тимошенко і виклав юридичне обґрунтування щодо призначення дострокових виборів. Усі без винятку керівники депутатських фракцій також визнали невідворотність нових виборів і висловили готовність взяти в них участь.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Вибори 2008

Віктор Ющенко у своєму виступі поклав цілковиту відповідальність за економічну кризу в державі на уряд Юлії Тимошенко...
Хто б сумнівався. Усі винні, лише він один молодець.
 

Santolege

Забанен
Против всех....пускай Партия Против Всех займёт все места в парламенте.
 

phoenix

Wanna Do Right
Олег Тягнибок и ВО СВОБОДА!
Моё мнение вся существующая власть регионы бюты нунсы должны уйти!
и завасит всё от нас!
Блин они нас всех имеют а мы за них как зомби голосуем каждый раз.
пора менять ситуацию
 

Ger

Странник
Віддам свій голос "Блоку Литвина", т.я. скоріше за все вони пройдуть у ВРУ, але знову займуть не настільки багато місць щоб наробити лиха країні, своєю діяльністю.

P.S. Голосуючи "Проти всіх!" або взагалі не голосуючи на виборах ви самі віддаєте свій голос одній з партій, що пройде в парламент. А враховуючи те, що на вибори, скоріш за все, прийде достатня кількість людей, краще вже або проголосувати за якусь відносно не дуже погану партію, або взагалі не йти на вибори розраховуючи на те, що вибори не відбудуться з-за низького рівня явки виборців та на те, що за вас не проголосують якісь треті люди;)
 
Зверху