Re: Да пошли вы с вашей Украиной (с)
А про забеспечення розвитку мови державаю, приклад з кіно взагалі не вдалий, і тут я погоджусь. Просто цей заход потребуєж від неї найменьше всього витрачаємих коштів. А от щось конструктивне зробити, тут нажаль все перекладується на плечи ентузіастів. Наприклад підтримати переклад тих самих фильмів на ДВД носіях. Бо там те, що Ви назвали "забороною" не пройде.
Шановний CHGrey, передивиться будь ласка, що стосовно КС тут loyer_1 писав. Я так розумію, що визначення "Забороняється" там нема, а є лише забов'язання перекладати кіно продукти на українську мову. І це обумовлено тим, щоб кожен мав змогу передивитись їх українською мовою, мовою цієї країни. А от стосовно показу тих самих фильмів іншими мовами, вибачте, при бажанні паралельно показувати їх з перекладом на іншу мову, або мовою орігіналу, заборони немає. Але потрібно мати бажання це зробити, а поки що є лише бажання погучніше підняти коло цього галас.По решению КС показ фильмов в оригинале ЗАПРЕЩАЕТСЯ! (без дублирования на украинский язык или без укр субтитров.)
Даже если вы построите свой кинотеатр и захотите показывать фильмы в оригинале то вам не дадут лицензию и ваша деятельность будет незаконной(уголовная или админстративная ответственность за работу без лицензии)
А чем она его обеспечивала? Тем что не запрещала?
Я что то не пойму вашу логику.
А про забеспечення розвитку мови державаю, приклад з кіно взагалі не вдалий, і тут я погоджусь. Просто цей заход потребуєж від неї найменьше всього витрачаємих коштів. А от щось конструктивне зробити, тут нажаль все перекладується на плечи ентузіастів. Наприклад підтримати переклад тих самих фильмів на ДВД носіях. Бо там те, що Ви назвали "забороною" не пройде.