Відповідь: Вступление Украины в НАТО
Що ж, бажаю щасливої дороги до ЄС та назад, принаймні я в ЄС не був, тому дуже б хотів сам в такі відрядження поїздити
.
В іншому можу лише погодитись з паном Сержем - якось непереконливо звучить про те, що дії Росії - помста нам за рок-придурків з оселедцями...
Що то за придурки, що саме вони співали чи казали, ні Ви, ні хто інший вже сказати точно не може... Я ж навів приклади конкретних російських придурків, і не просто невідомих осіб, а перших персон російської політики, так би мовити
еліту.
Що там відбувалось на сцені з тими придурками "з оселедцями" я навіть не берусь уявляти, особисто я такого нічого не пам'ятаю. Зате чудово пам'ятаю, як на початку наших "незалежностей" Росія обурювалась з приводу того, що Україна заявила свої права на Чорноморський флот. Як це так, ніколи в України не було флота, Чорноморський флот - виключно слава Росії. А незабаром на перших компьютерах (тоді були т.зв. "двійки") з'явилась гра створена російськими програмістами - "Морской бой". Події гри розгортаються на Чорному морі, протидіючі сторони - флоти України та Росії... Пройшли часи, компьютерна техніка здійснила колосальний прорив, змінились і ігри... Після виборів 2004 року російські програмісти сворили вже нову гру - події відбуваються в Україні, десь в 2030 році (якщо не помиляюсь), в Україні після чергових виборів проходить розкіл, починається громадянська війна. Герой гри виконує свою місію, долаючі по ходу гри загони Української повстанської армії (якийсь новий варіант, треба гадати)... Як писав класик: "Дома новы, да предрассудки стары"...
Щодо телефонних дзвінків... Кажуть, що Росія припинила будувати дамбу до Тузли після телефонної розмови Кучми та Путіна... Щось я дуже сумніваюсь, щоби Вован Вованич не знав, що в нього твориться на Таманському півострові...
Меня всегда всегда удивляло только одно - почему пусть даже в ответ на свинские поступки таких уродов как Жирик или Лужков или тот же Путин - моя страна должна вести себя как сучка - огрызаться и лаять вместо того что реагировать как действительно сильная и независимая?
Знову не погоджуюсь. Сильна та незалежна країна відреагує досить жорстко, а то і просто може просто розпочати бойові дії. Якраз Україна, як на мене, чомусь не так відгризалась, як належить. Принаймні треба було поставити питання перед міжнародними організаціями...
А "огризатись як сучка", так це (знову таки на мою думку) чудово продемонструвала Росія. Пам'ятаєте, як за антиукраїнські висловлювання СБУ оголосила нев'їздними особами Затуліна та Дугіна, після чого Росія не пустила до себе... Ні, не Тягнибока чи Корчинського. Вона заборонила в'їзд Порошенку та академіку Жулинському (нехай кине в мене цеглиною той, хто чув від них хоч одне антиросійське висловлювання). При цьому сам посол Чорномирдин і не приховував, що діяла Росія за принципом: "Око за око...". Ось так відповідає держава, яка просто мріє про префікс "над"...
Но не все поддаются на такие пропагандистские уловки. Как в России так и у нас.
Не все так гарно, не все є підставою для оптимізму (знову таки - особисто для мене)... Вже вкотре повторюсь, що за даними соцопитувань росіяне бачуть українців ворогами № 3 (!) - після американців та грузинів. А коли чоловік мене ненавидить, то мені бадуже, чи ця ненависть в нього передалась з генами, чи йому промили мізки через підконтрольні ЗМІ...