Оффтопики.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: "ТАЙНЫ ЦЕРКВИ" и их возможные последствия

Моим ответом могли бы служить пост bsv, но его почему-то затерли.
А власними словами? Чи Вас також до бану треба, якщо і Ви тут усіх, крім себе вважаєте фашистами? Бо він саме так і сказав. На просте питання відповів лайкою:
"Ви в Бога вірите, чи тому що кажуть попи Гапони?" - вижу у фашистов моральная деградация прогрессирует.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Ориген, ми вже давно зрозуміли вашу "високу" думку про нашу країну. Не треба кожного разу про це наголошувати.
Якби ж ви хоч трошки читали про націоналістів, вами так ненависних, а не тільки слухали цікаві розповіді друга бсв, то знали б, що вони були православні. Україна і Бог-ось за ради чого вони жили. І вони не відрікались від віри в лихі часи репресій. Бо віра у них не на папері, а в серці.
Панно Ravenne, боюся, що самим лише словом "націоналізм" цих людей можна лише злякати :). Надто глибоко вже засіло вчення "Історії КПСС", можливо, перейшло на генний рівень.
Я хочу навести інший приклад - славне українське козацтво! Навряд чи хто стане зеперечувати, що не знайти більш відданих захисників як Батьківщини (України-Руси) так і православ'я. Люди горіли заживо, конали на палях, йшли на страшну різанину за віру і Батьківщину. У битві під Жовтими Водами один козак навмисне "потрапив" в табір поляків, щоби внести їм "дезу". Під страшними тортурами він продовжував говорити те, що було обумовлено з Хмельницьким. Мужнього козака закатували, але поляки повірили і змінили позиції, після чого потрапили в пастку і були розгромлені...
Я не можу уявити, щоби той герой сказав: "Я йду на смерть за Україну, але не за віру, нащо вона мені здалась". Або: "Помиратиму за віру православну, а на Україну - мені просто начхати". Гадаю, що ніхто такого не в змозі уявити, тому що для них віра і Батьківщина були невід'ємні.
Висловлю припущення, що все було так, через церкву, реальну українську церкву. Саме вона вчила боронити віру захищаючи Батьківщину і навпаки. А потім в 1686 році ця наша церква була куплена
московькою патріархією за червінці та соболячі шкурки... Пройшли віки. І тепер нащадки тих козаків (хоча дуже сумніваюсь, що їх можна назвати нащадками - вони або не заслуговують на те або є нащадками інших... історичних персонажів) дозволяють собі висловлювання типу "І робити з України такого собі генія домашнього розливу, особисто я не збираюсь" або "Высший Патриарх - все-таки Бог, а не Родина. ...
Вы можете обвинять в любви к чужой отчизне, к Патриарху, к Церкви, к Богу, в равнодушии к своей стране и пр. и пр. сколько угодно. У нас просто разные приоритеты. То, что мы предпочитаем Бога и Церковь всему остальному - не противовес любви к Родине. Просто разная она у нас с Вами " .
Я вже зрозумів, що в нас з вами різна Батьківщина. І як виявилось, в разі недай Бог заворушень, ми будемо діяти по-різному, бо:
Первым делом, пойду в храм молиться святому Георгию Победоносцу
- бсв
а я бы добавил, что пойду молится за нашу победу.
- ориген
объсните сразу для bsv
за нашу победу - это за чью?
наша, она и в Африке наша, а что у Вас какие-то ассоциации, или ...?
- ориген
Ви як Штірлиць в Берліні.Він теж келих шампанського пив:"За нашу,перемогу".
точно подметили. Точно также среди нацистов-фашистов, как мы сейчас среди вас, говорил "за нашу победу" :о)
-бсв
(Взято ).
Тобто все стало з ніг на голову. Батьківщина для нас не головне, для нас московський поп важливіше. І будемо молитись за ту батьківщину і за ту перемогу, за яку з Москви вкажуть.

Казати щось - зайве. Лише повторю слова Кобзаря:
"А тим часом перевертні нехай підростають
Та поможуть москалеві господарювати,
Та з матері полатану сорочку знімати.
Помагайте, недолюдки, матір катувати..."
(Т.Г.Шевченко "Розрита могила").

Останнє редагування:

Ориген

в пути
Ответ: Оффтопики.

Шановний, ви екстросенс, чи прозорливець, що ж ви так полюбляєте висновки за інших робити.
Я ж сказав що піду молитись за нашу перемогу, а ви вже зробили такі висновки та прогнози, що дивитись страшно.
Як кажуть кожен судить у мірі своєї розбещенності.
І прийміть дружню пораду, не займайтесь екстрасенсорикою, вона дуже впливає на нервову систему.

alfim

New Member
Модератор
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: "ТАЙНЫ ЦЕРКВИ" и их возможные последств

Ви в Бога вірите, чи тому що кажуть попи Гапони?
Коста, по-моему, так не очень красиво говорить. Мало того, что Вы судите о том, в чем сами не разбираетесь, так еще и оскорбляете Веру других. Или Вам модераторские правила не писаны? Забыли уже, что основное -- быть непредвзятым к происходящему в разделе, который Вы модерируете? Модератор не имеет права отвечать оскорблением на оскорбление, иначе он не модератор...

Ориген

в пути

"І робити з України такого собі генія домашнього розливу, особисто я не збираюсь" або "Высший Патриарх - все-таки Бог, а не Родина. ...
Вы можете обвинять в любви к чужой отчизне, к Патриарху, к Церкви, к Богу, в равнодушии к своей стране и пр. и пр. сколько угодно. У нас просто разные приоритеты. То, что мы предпочитаем Бога и Церковь всему остальному - не противовес любви к Родине. Просто разная она у нас с Вами"
По перше, я ж Вас просив давайте визначимось з понятями, але не дочекався відповіді.

Пояснюю, що до моєї фрази про генія домашнього розливу.
Геній - у грецькій міфології бог дому, по нашому барабашка, і ось я не збираюсь створювати собі кумира у вигляді Батьківщини, бо в мене Один Бог, і мені іншого не треба, я не збираюсь бути поганином.

Фраза: Просто разная она у нас с Вами, була пояснена самою Каєлью, вона мала на увазі не різні Батьківщини, а різні види любові.

Я ж Вам кажу Фокс Малдер досить займатись екстросенсорикою.

alfim

New Member
Модератор

Висловлю припущення, що все було так, через церкву, реальну українську церкву.
Простите, о какой именно "реальной украинской церкви" идет речь?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Оффтопики.

Шановний, ви екстросенс, чи прозорливець, що ж ви так полюбляєте висновки за інших робити.
Я ж сказав що піду молитись за нашу перемогу, а ви вже зробили такі висновки та прогнози, що дивитись страшно.
Як кажуть кожен судить у мірі своєї розбещенності.
І прийміть дружню пораду, не займайтесь екстрасенсорикою, вона дуже впливає на нервову систему.
За Вас все сказав бсв:
Ви як Штірлиць в Берліні.Він теж келих шампанського пив:"За нашу,перемогу".

Цитата:точно подметили. Точно также среди нацистов-фашистов, как мы сейчас среди вас, говорил "за нашу победу" :о)
Правда, це був не Штірлиць, а герой Павла Кадочникова, і не в "17-ти миттєвостях...", а в "Подвигу розвідника". Але зміст від цього не втрачений...

alfim

New Member
Модератор

Кстати, уважаемые радители за "украинскую церковь". Скажите, пожалуйста, почему никакая европейская страна (на которую мы так хотим быть похожими) не просит себе автокефалии? Швеция, Германия, Франция. Почему их все устраивает? Или они не патриоты? Я уже не говорю о католиках -- у них вообще "одна на всех"...

Зверху