Оффтопики.

Lion7B

Скептик
Ответ: "ТАЙНЫ ЦЕРКВИ" и их возможные последствия

Не велить цього роботи, не Святійший Патріарх, а Особа значно вища. І робити з України такого собі генія домашнього розливу, особисто я не збираюсь.

Пробачте, але як я подивлюсь на цей форум тут також не свобода слова, вам нагадати які епітети використовувались в мій адрес, та в адрес мого друга бсв, свідомі патріоти??? так що "чья б корова мычала, да ваша б молчала".
Доречи про модераторів на форумі - я один з них :)

Пробачте, але як мені сдається бсв виконує завіт апостола Павла - з елінами як елін, з іудеями як іудей.
До чого була остання репліка Крамара мені не зрозуміло.
Вы отстаиваете сторону церкви, но ваши высказывания ничего общего не имеют с христианскими законами...(заповедями)

Ориген

в пути

покажите где именно не соответствуют?

а вообще вы правы- я плохой христианин.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: "ТАЙНЫ ЦЕРКВИ" и их возможные последствия

Не велить цього роботи, не Святійший Патріарх, а Особа значно вища. І робити з України такого собі генія домашнього розливу, особисто я не збираюсь.
...
Згадаємо Кобзаря:
"Ятак її, я так люблю
Мою Україну убогу,
Що проклену святого Бога-
За неї душу погублю..."

Звичайно, Шевченко тут застосував гіперболу. Щодо Вас з бсв - то вже давно зрозуміло, що Україна для вас порожній звук. І перемога у вас "своя", і дії покидьків, які бачуть Україну роздертою ви сприймаєте, як дитячі пустощі... Тепер показали свою справжню личину - не збираєтесь робити з України "генія домашнього розливу". Та ніхто іншого від вас і не чекав. Дуже вправно працюють попи-агенти, а в народі кажуть: "Каков поп - таков и приход"... Так що продовжуйте і далі слідом за Алексієм ІІ співати многіє лєта черговому "царю-батюшкє" сусідньої країни, а своя держава... Хоча яка вона для вас своя?

Щодо іншого, то я зрозумів, що Ви лише виправдовуєте таку собі інтерпритацію "Око за око"... Без коментарів.

Останнє редагування:

@lexey

New Member
Ответ: Черноморский Флот РФ отказывается считатся с Украиной

его надо забанить лет на 10 строгого режима

Ориген

в пути

Шановний, а ви не скажите що особисто ви вкладаєте в фразу "геній домашнього розливу"? Щоб ми з вами могли розмовляти в одних і тих самих катергоріях.

Каэль

comenzar del cero

Патриотизм - это, конечно, хорошо. Но если вернуться к этимологии слов, то Высший Патриарх - все-таки Бог, а не Родина. И Ваши укоры Оригену и bsv, которые я могу отнести и к себе - скорее хвала. Потому что ничто в мире не может быть выше Бога, и ничто не заслуживает любви, большей, чем к Богу.
Вы можете обвинять в любви к чужой отчизне, к Патриарху, к Церкви, к Богу, в равнодушии к своей стране и пр. и пр. сколько угодно. У нас просто разные приоритеты. То, что мы предпочитаем Бога и Церковь всему остальному - не противовес любви к Родине. Просто разная она у нас с Вами. Потому и разговор выходит на разных языках. Потому и взаимопонимания не будет никогда.

Ориген

в пути

І ще, я щось про око за око не зовсім зрозумів.

Kramar

Іван Богун

Каэль, про те, що в нас з БСВ та Оригеном різна Батьківщина, ми зрозуміли давно.
А ви теж не вважаєте Україну Батьківщиною?

Ориген

в пути

Каєль, ну пойми что как мне кажется современный национализм - своего рода язычество - с обожествлением страны Украины. и вот это я не приму не под каким соусом.

Ориген

в пути

Крамар - ви екстросенс, чи провидець що робите такі висновки про Батьківщину?

Зверху