Оффтопики.

Serg_T

Забанен
Ответ: Оффтопики.

ОФТОП, наприклад ( деякі правила , неписані доречі ти відносно мене застосовуєш) так що як кажуть "не нада ля-ля"

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Оффтопики.

ОФТОП, наприклад (доречі деякі правила , неписані доречі ти відносно мене застосовуєш) так що як кажуть "не нада ля-ля"
І коли ж останній раз я тебе забанів? І за що?

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Юлія Тимошенко

У налаштуваннях форуму є така функція, як ігнорування користувача. Спробуй. Або спробуй ПС їй надіслати, познайомся :). Будеш другим }{от@бичем.
Ні , мене обурує не те що вана пише . (що-до твоєї поради : одного Разу мені не подобалося що пише Viko4ka - я зробив те що ты зараз радишь , і нічого - ми з нею друзі , часто переписуємось - тому що в неї своє мнение) - а те обурую що вона просто спамить як на якійсь роботі (чи в ЕЦ працює можливо) - вона не іскренне говорить , не реагує на комменти (просто штампує і всё , якби вона щось доказувала простими словами а не штампати - я-б і слова не сказав :))

Мені багато що не подобається що хто пише , але це вперше бачу що-б писали так примітивно ...

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Юлія Тимошенко

Ні , мене обурує не те що вана пише . (що-до твоєї поради : одного Разу мені не подобалося що пише Viko4ka - я зробив те що ты зараз радишь , і нічого - ми з нею друзі , часто переписуємось - тому що в неї своє мнение) - а те обурую що вона просто спамить як на якійсь роботі (чи в ЕЦ працює можливо) - вона не іскренне говорить , не реагує на комменти (просто штампує і всё , якби вона щось доказувала простими словами а не штампати - я-б і слова не сказав :))

Мені багато що не подобається що хто пише , але це вперше бачу що-б писали так примітивно ...
Тому що це бот і не на ЄЦ працює а на БЮТ ))))

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Оффтопики.

Взагалі ні , кожен в нас з партій тяну ковдру на себе і поливає брудом всіх інших окрім себе :D
Я безпартійний, і моя точко зору відносно нашого політичного олімпу з 2004 го не мінялась (нажаль я ще тоді передбачав те, що робиться зараз, звісно на мене тоді дивилися як на обкуреного.. але зараз я так дивлюся на них:D)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Оффтопики.

а від нас і не "відходило", мнеше б модери "упорядковували" форум, то швидше ви це побачили.
Чому одразу забанив? Можна просто по переносити , чи "почистити" пости...
Тож повідомлення у перший цитаті сприймати як вдячність? :)

Зверху