Оффтопики.

bsv

Странник
Ответ: Оффтопики.

БСВ, я против тех, кто Богом прикрывается в своих корыстных целях. Таких как вы сектантов ). А кто вам ума добавил, чтобы внушать, кому что нравится? По сути, вы просто страдаете самовнушением.
Не могу понять одного, откуда такое повышенное внимание и интерес к тем, кого вы считаете: фанатиком, клоуном, идиотом...? (список не полной)

Serg_T

Забанен

Никакое оно не повышенное, как и у всех нормальных, интересующихся наукой и жизнью людей (а не любителей бормотать мантры).

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Вступление Украины в НАТО

Куда там в ЕС. Даже взять пример глумление над религией, причем над традиционной религией. Скажем в Англии за любой намек на глумление над католичеством уголовно преследуется (отношение в Англии к католичеству еще хуже чем в Украине к МП, причем в Англии такое отношение с средневековья) . А у нас пережитки коммунистического без божья до сих пор позволяют себе подобное.

Вы КОСТа наверное свое безбожное пионерское детство вспомнили?
Могу по бескорыстии подогнать вам любимый плакатик вашего пионерского детства.
You must be registered for see images

Наверное с этим или подобными плакатиками у вас связано не мало светлых детских моментов?!
Як то кажуть: "Нахабство - друге щастя". Дозвольте нагадати Вам, що подібні плакати були намальовані не за вказівкою КОСТи, а за розпорядженнями КПСС. І швидше за все, саме з цією партією пов'язані Ваші найсвітліші моменти життя. Інакше, як можна пояснити Ваші нещодавні палкі промови на захист комуністів (наприклад , або ). А ось такі ж, як і Ви, прихильники МП направили священника Лаври балотуватись ... за списками компартії ( ).
Врешті, визначтесь, чи ви не можете забути комуністам подібні плакати, чи Ви їх простили через те, що вони боротьбу з "опіумом для народу" відклали на подальші часи. Ви б якось послідовніше писали пости, а то постійно змінюєте напрямок руху - важко Вас відстежити, важко зрозуміти Ваше справжнє єство...

Останнє редагування:

Serg_T

Забанен

Одне радує - Ющенко відписав лавру від московських плебеїв ).... Тепер вона буде КП ).
ЗІ. Коли в останнє був у Лаврі, вирішив придбати крестика срібного, ну і заплатив тівчині у хустині (в кіоскі) 100грн (біля половини вона повинна була повернути). Стою чекаю здачу (Крестик і ланцюжок вже в руці) а реакції - НУЛЬ!!! Я кажу:"Ви забули здачу віддати" Вона на мене дивиться як баран на нові ворота і каже "Я вам нічего нє должна, что ві от меня хотітє". Я показую на купюру (мою) що лежить у неї на столі, і на ланцюжог з цінником, мовляв, різниці не бачите? Вона мовчки дістає здачу (ні щоб вибачитися, всяке буває (це було на Медовий Спас, прочан було багатьсько). А потім, як змія шиплячи крізь зуби:" Понаїджають тут, не хоч - не пакупай"... Так гидко на душі стало.................... (вона мабуть думала що я у черзі вже не почую)... І ОТАКЕ ходить чи не по головній святині Русі ((((((((

Останнє редагування:

Serg_T

Забанен

Доречі, сьогодні він літав до Тріполі та Єгипту і домовився добувати там нафту сумісно (а Шкіль нещодавно говорив про розпочату побудову нового НПЗ). Так що блюдолизи-москвофіли, пора вже вам перепрофільовуватися ))) Як там кажуть:"Избушка избушка, повернись к лесу задом, а комне передом" ))

bsv

Странник

Фокс Малдер
1) КПСС и КПУ - это не одно и тоже. (это обсуждалось не раз)
2) КПУ - не глумиться святынями, в отличии от некоторых на этом форуме...

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Оффтопики.

Фокс Малдер
1) КПСС и КПУ - это не одно и тоже. (это обсуждалось не раз) ...
Я не знаю, з ким Ви і що тут обговорювали, але Ваші аргументи непереконливі. Про таке писав колись Грібоєдов: "Дома новы, но предрассудки стары". Що в них різного? Одні і ті самі ідеї, одні програмні документи, одні і ті самі члени, одним ідолам моляться, з одніми транспорантами виходять на мітинги. Просто КПУ не може називатись КПСС через те, що цього "СС" (союзу) вже не існує. Інакше звинувачень в маразмі їм би не уникнути.
Ате, що Вам вони замилили очі - так це Ваші проблеми.

bsv

Странник
Ответ: Відповідь: Ответ: Оффтопики.

Я не знаю, з ким Ви і що тут обговорювали, але Ваші аргументи непереконливі. Про таке писав колись Грібоєдов: "Дома новы, но предрассудки стары". Що в них різного? Одні і ті самі ідеї, одні програмні документи, одні і ті самі члени, одним ідолам моляться, з одніми транспорантами виходять на мітинги. Просто КПУ не може називатись КПСС через те, що цього "СС" (союзу) вже не існує. Інакше звинувачень в маразмі їм би не уникнути.
Ате, що Вам вони замилили очі - так це Ваші проблеми.
У меня нет цели вас в чем-то переубеждать.
Разница все же есть, КПУ не трогает храмы.
Теперь конечно храмы не взрывают, но зато отбирают, а отбирает Ющенко и его компания.

Serg_T

Забанен

На РФ території? Помойому, українські храми мають бути УКРАЇНСЬКИМИ а не МОСКОВСЬКИМИ.
Тобто В-В-Війну ви не забули, мантру Бандера-фашист теж.... а те скільки віруючих комуняки загубили - склероз вибірний вімкнувся... Що тут казати? Яничари та й годі. Он.. Симоненку (який завжди підкреслює, що атеїст "пародістий") ордена почепили на пузо ))) "за розбудову храмів" (лол... оце гон.... оце ладан торкає людей).

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Оффтопики.

У меня нет цели вас в чем-то переубеждать.
Разница все же есть, КПУ не трогает храмы.
Теперь конечно храмы не взрывают, но зато отбирают, а отбирает Ющенко и его компания.
З її рейтингом і сьогоднішнім положенням тільки храми чепати.Там (в храмах МП) залишились осанкі КПУшного лекторату(бабці та дідусі,які нам нав'язують як нам далі жити)

Зверху