Ви зрозуміли що Ви написали? Це вже схоже на маразм.Знаете я бы посмотрел на католиков которым бы вы предложили сделать своего Папу Киевского
А вы там были?З її рейтингом і сьогоднішнім положенням тільки храми чепати.Там (в храмах МП) залишились осанкі КПУшного лекторату(бабці та дідусі,які нам нав'язують як нам далі жити)
Я прекрасно понимаю, это же вы утверждаете, что Украине Украинскую церковь, нет власти Москвы, а че же вы католикам не предлагаете сделать независимую от Рима церковь, сделать в киеве Папскую катедру, и обьявить его Папой Киевским.Ви зрозуміли що Ви написали? Це вже схоже на маразм.
Не один, есть Папа Пекинский (серьезно)До чого це ви ) Папа один, а ви не знали? То може на вікі сходите, почитаєте )))
bsv, це ж Ваш улюблений плакатик, тому мабуть це у Вас з ним пов'язани якісь світлі миті дитинства. Я так перший раз його бачу. Мені більш запам'яталось запитання Остапа Бендера до отця Федора: "По чьом опіум для народа?". Тож дишить ладаном і далі.Вы КОСТа наверное свое безбожное пионерское детство вспомнили?
Могу по бескорыстии подогнать вам любимый плакатик вашего пионерского детства.
You must be registered for see images
Наверное с этим или подобными плакатиками у вас связано не мало светлых детских моментов?!