Ющенко

  • Автор теми atos
  • Дата створення

Проголосували б Ви за Ющенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    194

Grosso

wonderwall
Відповідь: Ответ: Ющенко

Cпічрайтером президента раптом виявився поет-неформал Юрко Позаяк.

Так, у вівторок стало відомо, що Службу підготовки виступів Ющенка секретаріату президента очолив Юрій Лисенко.
Він же відомий як Юрко Позаяк, автор іронічних поезій, зокрема "Думи про слоника", а також колоритних алкохоку та Чорнобильського букварика.

Тож не варто дивуватися, якщо у якійсь із свіженьких промов Віктора Андрійовича проскочить щось у стилі:
***
Під грушею цією
Мене робив мій батько -
Тепер тут песик сцить.
***
Я був в Ленінграді,
Я пив там вино
Вино в Ленінграді
Це справжнє гівно!​

Коли ти летиш в літаку і падає твій літак
Усратись в хвилину таку не соромно аж ніяк.

Кожен з нас має у тій чи іншій мірі схильність до епатажу))) Якщо ні, то варто замислитися над подальшим життям та його одноманітністю.
Чекаємо ще більш оригінальних промов від Президента.
Хоча штат спічрайтерів у глави держави доволі широкий і Позаяк матиме дещо обмежений ступінь впливу на "редакційну" політику".
 
Останнє редагування:

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Ющенко

А самому писать свои речи что слабо что ли?(хорошо что читать умеет и то достижение!)
 

Serg_T

Забанен
Ответ: Ющенко

От умник (тут матюк)... а Путькин пишет? Или может Януковичь (тот я вообще смеюсь)... Да, он писал раньше (ВФ), так окромя "казлов" и "быдла" ниче и не вышло )))))))
 

elena_p

New Member
Ответ: Ющенко

Вы не правы! Чем популярней политик, тем профессиональней у него спичь-райтеры! Речи пишут всем! А Вы думаете кто-то из политиков сочиняет тексты для своих выступлений сам?
 

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Ющенко

Вы не правы! Чем популярней политик, тем профессиональней у него спичь-райтеры! Речи пишут всем! А Вы думаете кто-то из политиков сочиняет тексты для своих выступлений сам?
Может быть. Только уж читать "свои" речи перед выступлением он все таки должен.И за "свои" речи отвечает он сам,а не спичь-райтер.
 

elena_p

New Member
Ответ: Ющенко

Так это и есть речи политика. только написанны они более грамотно, с использованием манипулятивных технологий и т.д.
 

Serg_T

Забанен
Ответ: Ющенко

Может быть. Только уж читать "свои" речи перед выступлением он все таки должен.И за "свои" речи отвечает он сам,а не спичь-райтер.
Делаем вывод - Янык читать не умеет (ему в наушник диктуют, наверно), раз перед своим выступлением не смог обратить внимание на свою речь ).
 

mangust

патріот
Відповідь: Ющенко

Президент України Віктор ЮЩЕНКО ототожнює питання українського членства в НАТО та політичного суверенітету України.

Таку думку він висловив в інтерв’ю телеканалу «Інтер» в неділю ввечері.

Глава держави вкотре назвав перемогою рішення Бухарестського саміту НАТО щодо України.

В.ЮЩЕНКО підкреслив, що вперше прозвучала чітка перспектива членства нашої держави в цій організації. Він наголосив, що головним є не надання країні плану дій щодо членства, а членство в НАТО. «Якщо ми говоримо, що нам треба рухатися, то цей саміт є історичний. Тому що він дав відповідь на одне, на самий ключовий маяк, - що всі країни, 26 країн НАТО, висловилися однозначно позитивно до кожної країни, з усіх членів всі однозначно висловилися до України, відносно її членства в НАТО”, - підкреслив Президент.

В.ЮЩЕНКО зауважив, що навколо рішення по Україні виникла жвава дискусія, оскільки це було не пересічим рішенням. «В мене є протокол, як ми вели боротьбу за кожне слово. Із того комюніке, яке прийнято, я можу сказати, яка країна за яким словом стоїть, за яким реченням. І якщо зробити таку фінальну частину, я сказав би - перевершила всі сподівання позиція №1 відносно заяви всіх, що Україна буде членом НАТО”, - сказав він.

Президент зауважив, що дискусія затягнулася на дві години, і рішення було несподіваним, але важливим: «Я вважаю, що це фундаментально ключова фраза. У нас із 26-ти країн жодна країна не виступила проти членства України. Друга перемога - жодна з 26-ти країн не виступила проти позитивної оцінки прийняття заявки до ПДЧ». – сказав В.ЮЩЕНКО.

Відповідаючи на запитання, наскільки була вирішальною позиція Росії для тих країн, які були, як відомо, проти приєднання України до ПДЧ, В.ЮЩЕНКО зауважив, що це була «досить чутлива позиція». «Тому що приєднання України до НАТО - це по суті отримання відповіді на Вічну Україну. А вибачте, ми живемо сьогодні в країні, - хоча мені прикро про це говорити - ми живемо в країні, де сьогодні протяжність всіх кордонів 7 з половиною тисяч кілометрів і з яких приблизно 5 тисяч у нас недемаркований кордон. Іншими словами, його немає на поверхні, на карті він є - на поверхні землі, в натурі його немає”, - зауважив В.ЮЩЕНКО.

«Коли ми говоримо про сучасний український вибір і місце на політичній карті світу, я переконаний, що українська незалежність сьогодні - це не є продукт чиєїсь війни з кимось, і ми не є чиїмось епізодом. Ми не потребуємо чиїхось консультацій, коментарів, підказок», - наголосив Глава держави.

Він вкотре пообіцяв, що рішення про вступ до НАТО в Україні ухвалюватиметься демократичним шляхом - через проведення всенародного референдуму. «А не чиїсь підказки, чи ті спроби, які сьогодні чиняться - я не буду приховувати - в деяких точках світу, щоб українське членство в НАТО взагалі не відбулося. В мене сумнівів немає - Україна буде в НАТО. Для мене як для громадянина України, вибачте, це вже давно не питання вибору, для мене це питання часу», - підкреслив В.ЮЩЕНКО.
 

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Ющенко

Интересно если президент Украины сотрудник ЦРУ,то это противоречит законам Украины или нет?
 

Serg_T

Забанен
Ответ: Ющенко

Ну интересно или нет, но точно известно что Гном - сотрудник ФСБ(КГБ) ))). Я вот думаю, CHGrey, если бы ты жил в 50-ти километровой приграничной зоне с Польшей, Венгрией и другими НАТОвскими республиками, ты б наверно не флудом тут занимался, а халтурил на поляков и чехов за милую душу, и при этом не забывал поносить Кремль, угадал?
 
Зверху